a max az 17 kB
hihetetlen

Ez engem is nagyon felhúzott, nem tudom mi értelme volt kiszedni. Eleve a cselezés meg a passzolás is szerintem kicsit furára sikeredett. Amúgy vegyesek az érzéseim az új PES-el kapcsolatban. A grafika, a menű szebb lett, játékmenet fejlődött, de sajnos szvsz vannak visszalépések is. Ami kezdettől fogva zavart (már a demóban is), az a nehézségi szint. A könnyű szintek nagyon könnyűek lettek, a nehezek meg nagyon nehezek. Ráadásul folyton az az érzésem van, mintha kicsit "fifásodott" volna az ellenfél tudásszintje, azaz bizonyos arányú vezetés után már képtelenség ugyanazon a sebességi fokozaton újabb gólókat szerezni, mintha az ellenfél mesterségesen feltúrbózná magát. Tapasztaltam ugyanakkor nagyon fura dolgokat is. Pl: letámadáskor kapusom kb a félpályáig kirohan, ami óriási hiba. Egy másik furcsa dolog, ami tegnap este fordult elő: egy akcióm után lesen állított meg a partjelző. Ilyenkor ugye egy kis képváltás után kapusszabadrúgással folytatódik a meccs. Itt viszont nem ez történt. A labda és a kapus is a helyén volt, viszont hirtelen az egyik játékosom berohant a 16-osra (figyelem! a billentyűzethez hozzá se értem!!!), majd elrúgja a labdát, ami a kapus mögött szépen csordogál a kapu felé. Az utolsó pillanatban hatalmas vetődéssel véd a kapus. Hát ilyen bug-okat utoljára a FIFA-ban láttam, akkor hagytam fel vele és tértem át a PES-re. Még egy zavaró dolog: League-Cup-ot játszok és érdekes módon a Calendar-ban a meccsek sora nagyon furcsán van kisorsolva. Többször is azt látom, hogy 4 hazai meccs után pl 3 idegenbeli meccset játszok!!! Hát ilyen a világon nincs!szergoka írta:Engem baromira idegesít, h kivették a játékból azt a cselt(ez egy gyors irányváltás gomb volt) amit régen gamepadon az R2, most már RT gombbal lehet csinálni.Ez alapjaiban megváltoztatta a játékomat. Enélkül nem lehet 1-2 embert könnyedén lerázni.
És mintha lassabban is reagálnánanak a játékosok az eddigieknél.
faithnomore írta:messifan-t -és bevallom őszintén engem is- az idegesíti hogy az utolsó 10 hsz-ed az volt hogy benne van Adem Ljajic a játékban?
Manchesterben nincs benne, ott csak Tosic van benne, nem is tudom Ljajic melyik csapatban játszik, de szerintem ha valaki megtalálta már írta volna
kardi! a pesben W-vel cselezek? nem Q-val lehet?
MessiFan írta:Mogyi bakker...
Töltsd le a játékot és meg tudod! Ha nincs benne akkor meg lehet csinálni!
Ha valakinek ez a megoldás nem tetszik akkor saját magára szabhatja ha megnyitja a settings.exe-t abban a mappában hova felrakta ha szimplán raktad fel akk Program files->KONAMI->Pes 2010->setting.exeKardi írta:x=sima szerelés és passz, d=becsúszó szerelés és felívelés, a=lövés, e=sprint, w=kapuskihívás és csel, q=emberváltásmatyi02 írta:Hello!
Na ma meglett a PES10.
Most pesezek 1x. Valaki megtudná mondani hogy mi a szerelés?:O
Pc...
Nagyon kösz.Kardi írta:x=sima szerelés és passz, d=becsúszó szerelés és felívelés, a=lövés, e=sprint, w=kapuskihívás és csel, q=emberváltásmatyi02 írta:Hello!
Na ma meglett a PES10.
Pc...
x=sima szerelés és passz, d=becsúszó szerelés és felívelés, a=lövés, e=sprint, w=kapuskihívás és csel, q=emberváltásmatyi02 írta:Hello!
Na ma meglett a PES10.
Pc...
szbalint88 írta:egy Ljajics-fan...Mogyi írta:Erre vki??
Hello!
http://www.youtube.com/watch?v=rK1IPinhIbA
itt egy videó
kérem tanulmányozni, hogy ez az Adem Ljajic az-e az Adem Ljajic akit leigazolt a MU, mert nem vok benne biztos mert nekem nincs eredeti játékom csak demoim de úgy hallottam a játékban nem rendes néven vannak a csapatok vagyis lehet hogy ez az az Adem Ljajic a videón
És ha igen akkor nézze már meg nekem vki h valóban benne van-e a játékban vagy a feltöltő csávó csak magának csinált csapatot vagy nemtom itt ez hogymegy, mer nekem csak Fifám van
Segítség pls!
OMG
egy Ljajics-fan...Mogyi írta:Erre vki??
Hello!
http://www.youtube.com/watch?v=rK1IPinhIbA
itt egy videó
kérem tanulmányozni, hogy ez az Adem Ljajic az-e az Adem Ljajic akit leigazolt a MU, mert nem vok benne biztos mert nekem nincs eredeti játékom csak demoim de úgy hallottam a játékban nem rendes néven vannak a csapatok vagyis lehet hogy ez az az Adem Ljajic a videón
És ha igen akkor nézze már meg nekem vki h valóban benne van-e a játékban vagy a feltöltő csávó csak magának csinált csapatot vagy nemtom itt ez hogymegy, mer nekem csak Fifám van
Segítség pls!
Innen:http://thepiratebay.org/browse/404Medek Peti írta:Honnan tudom letölteni a PES2010-et? Előre is köszi.
Én első héten leigazoltam benne santon-t nani-t meg robinhotBarcaádám írta:ez most komoly??![]()
![]()
pár év miért?
ez most komoly??vlxe írta:Pár évnek el kell telnie a master leauguben, hogy ténylegesen is tudj igazolniBarcaádám írta: tapasztalgatom a master league-t de igazolni még nem sikerüld rányomtam hogy apply for transfer telik telik az idő jönnek ki a hírek hogy áll a tárgyalás aztán broken, semmi..
mi ennek a titka?ennyi a titka