Premiership / The FA Cup
Ezt az Arsenal fiataljai sztem simán hozni fogják. 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ma Arsenal-Liverpool
Nem tudom hogy a két mester milyen összeállításban küldi pályára fiait
de tuti hogy jó meccs lesz. A Liverpool-ban elnéznék egy Gulácsit a kapuban! Szép is lenne!
Az első félidőt még éppen látom mielőtt elkezdődne a mi meccsünk.
HAJRÁ ARSENAL!

Nem tudom hogy a két mester milyen összeállításban küldi pályára fiait

HAJRÁ ARSENAL!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- miihii
- KHAL
socio66 írta:Láttátok,hogy két Barnsley szurkoló beszaladt a pályára és lőttek egy gólt?![]()
Ha már a játékosoknak nem sikerült..

Meg még nyugisan meg is tudták magukat ünnepelni,nem érkeztek a biztonságiak.Lehet,úgy gondolták,ha már ki lesznek tiltva,akkor még élvezzék ki az utsó pillanatokat.

Nem mellékesen a MU már a negyeddöntőben

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Láttátok,hogy két Barnsley szurkoló beszaladt a pályára és lőttek egy gólt?

- barca28
- Jugador d'estrella
Három Blackburn Rovers-játékosnál és a klubnál dolgozó stáb két tagjánál is H1N1-vírust diagnosztizáltak az orvosok. A futballisták nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, korábban azonban Sam Allardyce menedzser elmondta, hogy David Dunn és Christopher Samba valamilyen „vírussal" megfertőződött, így alighanem ők a betegek között vannak.
csak igy érdekességnek
csak igy érdekességnek

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

-
- Director del Fútbol
gekkodan írta:Picit durva azért kijelenteni 8-10 forduló után, hogy ki lesz a bajnok. A United sem akkora meggyőző, mint tavaly vagy tavaly előtt, ott is rendesen Ronaldo-fóbia volt. A Chelsea jól kezdett és vezet, de aztán lerottyantja magát Birminghamben tök váratlanul 2 rögzített helyzetből. A City említést sem érdemel, mert a világ összes sztárját megvehetik, ameddig Mark Hughes (aki 1x kapott el egy középcsapattal egy jó szezont) tanyázik a padon, nem sok sansz van ott a sikerekre. Amolyan "nem bajnok" típus a forma sztem.
Mindenesetre teljesen nyílt még minden, nagyon nincs ám lefutva, Arsenal is egyre jobb, Liverpool sem fog megégni minden héten.
Ameddig a Chelsea 10 forduló alatt már megégett 2x és az első és az 5. helyezett között csak 6 pont van, még bármi lehet.
Barca drukkerként illik tudni, hogy mit jelentenek a 6 pontos előnyök... Ráadásul itt 6 pontban 5 csapat ül.
Nem futott itt le semmi még.
City,Tottenham majd eldönti egymás közt az 5-6 helyet, bajnoki címért nem állnak valós versenyben a többi naggyal.
Pool szerintem tavaly futotta a legjobb idényét a bajnokságban keretéhez képest, szerintem fölül is teljesítette önmagát. Ellenben a nagyok ellen ki jöhet nekik a lépés a bajnokságban idén is. A MU ellen szerintem 200%-on pörögtek. Nem változott annyit a helyzet az elmúlt évekhez képest hogy a Poolt a bajnokságban a MU.Chelsea duó fölé lehessen helyezni.
Arsenalal pedig minden évben megesett hogy kijött a lépés pár meccsen utána meg 5-6 meccsen nem tudtak győzni. A 4 nagy közt őket tartom a legesélytelenebbnek. Wengernek jó a felfogása a fociról szeretem is azt a játékot amit az Arsenal játszik nagyjából. De az Arsenal ezzel a játékosállománnyal idén sem lesz szerintem bajnok. Ott sem véletlen hogy évek óta közük sincs egy igazi trófeához sem.
MU az elmúlt évek alapján PL-ben mindig gyenge rajtot vett az őszük volt szinte mindig a legrosszabb. Téli időszak,tavasz pedig erős.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ez olyan Arsenalos.LG írta:Láttam...simán uraltuk a a meccset, még 2-3 góllal megszórhattuk volna őket, de kihagytuk a helyzeteket, és az utolsó 15 percben minden oda lett.Nem ez az első ilyen meccsünk, szóval át kéne ezt gondolni!

Láttam...simán uraltuk a a meccset, még 2-3 góllal megszórhattuk volna őket, de kihagytuk a helyzeteket, és az utolsó 15 percben minden oda lett.gygerike írta:Game90 írta:West Ham - Arsenal 2-2
0-2-ről...
Hát ez nem tul jó :S 2:0-rol?? Valaki látta a meccset milyen volt??

-
- Director del Fútbol
Picit durva azért kijelenteni 8-10 forduló után, hogy ki lesz a bajnok. A United sem akkora meggyőző, mint tavaly vagy tavaly előtt, ott is rendesen Ronaldo-fóbia volt. A Chelsea jól kezdett és vezet, de aztán lerottyantja magát Birminghamben tök váratlanul 2 rögzített helyzetből. A City említést sem érdemel, mert a világ összes sztárját megvehetik, ameddig Mark Hughes (aki 1x kapott el egy középcsapattal egy jó szezont) tanyázik a padon, nem sok sansz van ott a sikerekre. Amolyan "nem bajnok" típus a forma sztem.
Mindenesetre teljesen nyílt még minden, nagyon nincs ám lefutva, Arsenal is egyre jobb, Liverpool sem fog megégni minden héten.
Ameddig a Chelsea 10 forduló alatt már megégett 2x és az első és az 5. helyezett között csak 6 pont van, még bármi lehet.
Barca drukkerként illik tudni, hogy mit jelentenek a 6 pontos előnyök... Ráadásul itt 6 pontban 5 csapat ül.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- levproff
- Director del Fútbol
Áááá ezt nem hiszem el!
0-2-nél mentem el otthonról,mondom ez márt meg van!
Erre most látom,hogy 2-2 lett!
Így elszórakozni 2 pontot!
Ez a meccs már simán meg volt.
Ezért bukjuk el mindig a bajnokságokat, mert ilyen kis gyenge csapatok ellen nem bírjuk hozni a kötelező 3 pontot!
picskuba

0-2-nél mentem el otthonról,mondom ez márt meg van!
Erre most látom,hogy 2-2 lett!

Így elszórakozni 2 pontot!

Ez a meccs már simán meg volt.
Ezért bukjuk el mindig a bajnokságokat, mert ilyen kis gyenge csapatok ellen nem bírjuk hozni a kötelező 3 pontot!

picskuba

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Director del Fútbol
Ez a meccs tökéltesen példázza miért nem lesz bajnok az Arsenal idén sem.Game90 írta:West Ham - Arsenal 2-2
0-2-ről...
El nem tudom képzelni hogy ne a MU,Chelsea párosból kerüljön ki a bajnok.
MU-Pool
Pooltól nem igazán számítottam többre a MU-tól pedig meg nem gondoltam hogy ennyire gyenge játékkal rukkolnak ki. Ilyen játékkal van még a PLben 10csapat akitől kikaptak volna.
Nem igazán éreztem a játékukon azt hogy a Poolal játszanak semmit pörgés semmi akarat, életlen játék kb le se sz*rták hogy kikapnak.
Vidicsnek nem ártana két hatalmas pofon ,ismét ő volt a leggyengébb láncszem , Ferdinand sem az igazi.
Evans-t kipróbálnám már huzamosabb ideig középen végre. Vidicset mindenesetre rangadón elfelejteném egyenlőre.
Mindenesetre a Pool ezen a meccsen megérdemelte a győzelmet de más nem hiszem hogy marad nekik erre az évre max a gratuláció remélhetőleg a MU-nak.
A City is bukta a 3 pontot 2 gólos vezetésről, éreztem, hogy az Arsenal is így jár, ha nem szerez még egy gólt a második félidőben. 

- lui1698
- Llegenda del Barça
ÁÁÁ..ez nem igaz.Game90 írta:West Ham - Arsenal 2-2
0-2-ről...
Botlik a MU, esély lehetne, hogy vezessenek, erre így elszúrják.
Nem néztem a meccset, de eredmenyek.com-on mikor néztem 0-2-nél megnyugodtam, hogy behúzzák.
Az ilyen helyzetekkel élni kellen, mert nem lesz sok.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Elég bosszantó ez az Arsenal x! Ráadásul vezettek az ágyúsok 2-0-ra is. Ki lehetett volna használni a MU pontvesztését erre.....
Na mindegy, ez van
De szerencsére a City, Tottenham,Villa trió is hullajtott pontokat!
HAJRÁ ARSENAL!!
Na mindegy, ez van

HAJRÁ ARSENAL!!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- aka Game90
West Ham - Arsenal 2-2
0-2-ről...
0-2-ről...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- elbandi
- Capitá del Barça
Manchester City-Fulham 2-2
Sajnos nem sikerült nyernie a citynek megint.
Mondjuk a játékvezetés kicsit érdekes volt...
csak hát hiába fogom rájuk,sajnos nem kapjuk meg még azt a 2pontot
Sajnos nem sikerült nyernie a citynek megint.
Mondjuk a játékvezetés kicsit érdekes volt...
csak hát hiába fogom rájuk,sajnos nem kapjuk meg még azt a 2pontot

Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...
Barcelona és City mindörökre...

elbandi írta:Tessék ezeket megkaptadSanama írta:Boritékolható volt, 1tizi, 1-2piroslap, és a hatalmas küzdés, szép, és sok gól.

De ettől függetlenül rossz meccs volt.És a régebbiek sokkal hajtósabbak,és feszültebbek voltak.
A tények ismerete alapján még mindig tartom,hogy 5-6éve sokkal jobb Angol rangadók voltak,mint az elmúlt 2-3évben
- miihii
- KHAL
Na,egy nem túl jó meccsen nyert a picit agilisabb Pool.
Többet tettek érte,legyen övék a 3 pont.Nagy kaland...
Azért volt lehetősége a MU-nak is,pölö Valencia a vége felé.Meg az a piros Carraghernek kijárt volna,lehet,h más a meccs vége...Na de így legalább bebizonyosodott,h nem mindig csak a szemét Manchester javára tévednek nagyot a bírók.
Nincsen semmi gond,menni kell tovább előre,és gyűjtögetni a pontokat.
GO MU!
Többet tettek érte,legyen övék a 3 pont.Nagy kaland...

Azért volt lehetősége a MU-nak is,pölö Valencia a vége felé.Meg az a piros Carraghernek kijárt volna,lehet,h más a meccs vége...Na de így legalább bebizonyosodott,h nem mindig csak a szemét Manchester javára tévednek nagyot a bírók.

Nincsen semmi gond,menni kell tovább előre,és gyűjtögetni a pontokat.
GO MU!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- aka Game90
Liverpool megérdemelten nyert Gerrard nélkül is. Mascherano és Vidic meg hozta a szokásosat
Amúgy miért volt 6-7 perc hosszabbítás?
Ha az Arsenal nyer a West Ham ellen és hozza az elmaradt meccsét is, akkor átveszi a vezetést a tabellán.

Amúgy miért volt 6-7 perc hosszabbítás?
Ha az Arsenal nyer a West Ham ellen és hozza az elmaradt meccsét is, akkor átveszi a vezetést a tabellán.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Elég hajtós meccs volt.
Liverpool megérdemelten nyert, a MU alig támadott valamit 1-0-ig (persze ez idegenben megbocsájtható).
Carraghert ki kellett volna állítani, ez tény. Mondjuk nagyot nem változott volna a helyzet szerintem, végül 10-10 emberrel lőtte a második gólt a Pool.
A MU-nál azt nem értem, hogy Valencia-t tök magára hagyják. Sem a középpályások, sem a jobbhátvéd nem támogatják.
Benitez, úgy néz ki, megmarad egyelőre.
Liverpool megérdemelten nyert, a MU alig támadott valamit 1-0-ig (persze ez idegenben megbocsájtható).
Carraghert ki kellett volna állítani, ez tény. Mondjuk nagyot nem változott volna a helyzet szerintem, végül 10-10 emberrel lőtte a második gólt a Pool.
A MU-nál azt nem értem, hogy Valencia-t tök magára hagyják. Sem a középpályások, sem a jobbhátvéd nem támogatják.
Benitez, úgy néz ki, megmarad egyelőre.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ha meglesz nekik a 3pont, legyen. bajnokok idén sem lesznek ez biztos.
Vidic begyűjti a szokásos pirosát(2. sárga, jogosan), ilyen színűt Caragher is kaphatott volna,de sokat nem oszt nem szoroz a 88.percben.

Vidic begyűjti a szokásos pirosát(2. sárga, jogosan), ilyen színűt Caragher is kaphatott volna,de sokat nem oszt nem szoroz a 88.percben.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.