Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
socio66 írta:Láttátok,hogy két Barnsley szurkoló beszaladt a pályára és lőttek egy gólt?![]()
Ha már a játékosoknak nem sikerült..
gekkodan írta:Picit durva azért kijelenteni 8-10 forduló után, hogy ki lesz a bajnok. A United sem akkora meggyőző, mint tavaly vagy tavaly előtt, ott is rendesen Ronaldo-fóbia volt. A Chelsea jól kezdett és vezet, de aztán lerottyantja magát Birminghamben tök váratlanul 2 rögzített helyzetből. A City említést sem érdemel, mert a világ összes sztárját megvehetik, ameddig Mark Hughes (aki 1x kapott el egy középcsapattal egy jó szezont) tanyázik a padon, nem sok sansz van ott a sikerekre. Amolyan "nem bajnok" típus a forma sztem.
Mindenesetre teljesen nyílt még minden, nagyon nincs ám lefutva, Arsenal is egyre jobb, Liverpool sem fog megégni minden héten.
Ameddig a Chelsea 10 forduló alatt már megégett 2x és az első és az 5. helyezett között csak 6 pont van, még bármi lehet.
Barca drukkerként illik tudni, hogy mit jelentenek a 6 pontos előnyök... Ráadásul itt 6 pontban 5 csapat ül.
Nem futott itt le semmi még.
Ez olyan Arsenalos.LG írta:Láttam...simán uraltuk a a meccset, még 2-3 góllal megszórhattuk volna őket, de kihagytuk a helyzeteket, és az utolsó 15 percben minden oda lett.Nem ez az első ilyen meccsünk, szóval át kéne ezt gondolni!
Láttam...simán uraltuk a a meccset, még 2-3 góllal megszórhattuk volna őket, de kihagytuk a helyzeteket, és az utolsó 15 percben minden oda lett.gygerike írta:Game90 írta:West Ham - Arsenal 2-2
0-2-ről...
Hát ez nem tul jó :S 2:0-rol?? Valaki látta a meccset milyen volt??
Ez a meccs tökéltesen példázza miért nem lesz bajnok az Arsenal idén sem.Game90 írta:West Ham - Arsenal 2-2
0-2-ről...
ÁÁÁ..ez nem igaz.Game90 írta:West Ham - Arsenal 2-2
0-2-ről...
elbandi írta:Tessék ezeket megkaptadSanama írta:Boritékolható volt, 1tizi, 1-2piroslap, és a hatalmas küzdés, szép, és sok gól.