király barca írta:Henry jól van beismerem nem mardthat öröké egy aranylabdás a barcába mert kezd kiöregedni.De akkort is nejöjön már robinho helló csak énvettem észre,hogy már volt a madridba azok mega barcának a föriválisuk.Nem kell ide Elton brazil itvan pedro meg bojan.De tom,hogy ezeknél nagyobb klasszisra utazik a barca.
Légyszi használj vesszőket meg pontokat, és tanulj eg írni

Így még akkor se vesznek komolyan, ha esetleg normálisat mondanál, mert szitne értelmezhetetlenek a mondataid... Ez csak jótanács, nem kell hisztizni miatta
Robinhoval meg az a baj, hogy volt realos? Hát igen, Spanyolország második legnagyobb csapatában játszani tényleg gáz.. Emiatt nem is kéne megvenni. Meg ott ő húzta a csapatot az utolsó évében...?

Tényleg fölösleges igazolás. Az meg, hogy itt van a Henry-Ibra-Messi trió... Nem tűnt fel, hogy Henry sérült volt eddig? És nem volt olyan pótlása, aki miatt nem izgultam volna egy keveset... Pedro gólerős, de hiányzik belőle a cselezés. Robinho jól lő, cselez és passzol. Ha bár nem Xavi szintű zsugás, de nem is az lesz/lenne a dolga itt. Befelé vagy kifelé elviszi - mindkettőben profi

- és lő vagy beadja... Egyszerűen tökéletesen beillik ide az elmélet szerint, szerintem a gyakorlatban sem lesz/lenne gond

Szóval én azt mondom, hogy jöjjön a kis Brazil cselmester. Gondoljatok bele, nem lesz elég játékos a csapatra... Robinho-Ibra-Messi Ini-Touré-Xavi... Mindegyikük szemrebbenés nélkül átjátszik egy embert, és így már tolódás lesz... Remélem tényleg így lesz, én már várom a kicsi Brazilt Katalóniába