Sanama írta:
Aha...
ÉS annak mi lenne majd az értelme?
Minden 3.percben állna 1,5et a játék, hogy visszajátszák és eldöntsék az ítéletet.
Akkor minek kell már majd bíró? Legyen 120kamera, és szevasz Spori ! :roll
A videóbírónak nem az lenne a lényege, hogy minden apró szabálytalanságnál "jelezzen"

Pont az ehhez hasonló kulcshelyzetekben lenne szükséges, és 1 meccsen max. csak 2-3-szor kéne használni. (Úgy értem, szabályozni lehetne, hogy csak ennyiszer lehessen max. - de ezt majd kidolgozzák pontosan.)
Szóval ne aggódj a sporik állása miatt
Ezt a módszert ők is üdvözölnék szerintem. Sokkal jobb lenne, ha nem arról szólnának az újságok, hogy ki milyen csalással vagy elnézett góllal jutott tovább XY sportágban, ráadásul a bírók nem kapnának fenyegetéseket - könnyebb lenne nekik is.
A videóbíróra szükség van az olyan nagyobb "rendezvényeken", mint EB,VB, BL illetve olyan bajnokságokban, ahol pénzügyileg ez kivitelezhető lehetne minden meccsen.
Persze ez nem 2 év alatt fog lefutni, de épp ezért itt lenne az ideje, hogy teszteljék hamarosan.
ON: Akárki akármit mond, én nagyra becsülöm Henry-t, hogy újrajátszást javasolt. Ő csak ennyit tehetett ebben a helyzetben, ez volt a maximum.