Végül is akkor csak az volt a tét, hogy ki lesz az adott év spanyol bajnoka...mellesleg a Barcelona és a Real Madrid közül, akik akkor már kb 6 forduló óta azonos pontszámmal álltak, és az utolsó előtti fordulóban történt az eset...az utolsó esély volt, tudta mindenki hogy a Barca, és a Real is meg fogja nyerni az utolsó bajnokiját....szerintem a culékat és a madridistákat egy kicsit jobban izgatta az szerintem, mint egy francia állampolgárságú Marseille szurkolót, hogy kijut-e a válogatott a VB-re...barca28 írta:
Látod akkor nem rinyálna ennyi ember....hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam.amúgy meg Messi kezezésénél nem az volt a tét ,hogy kijut ki a vb-re.....talán ezért is nem "rinyált" ennyi ember
Thierry Henry
- Mihu
- Director del Fútbol

- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szerintem is hülyeség,mert például itt van a Chelsea-Barcelona emlékezetes bl elődöntő.marci. írta:Ja,csak majdnem 1 bajnokságról..Messi kezezésénél nem az volt a tét ,hogy kijut ki a vb-re...![]()
A videóbiró hülyeség,hogy is mondjam ,ez a szép a fociban..

Egyébként minden meccsen történik valamilyen nagy bíró baki....

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
A videóbírónak nem az lenne a lényege, hogy minden apró szabálytalanságnál "jelezzen"Sanama írta: Aha...
ÉS annak mi lenne majd az értelme?
Minden 3.percben állna 1,5et a játék, hogy visszajátszák és eldöntsék az ítéletet.
Akkor minek kell már majd bíró? Legyen 120kamera, és szevasz Spori ! :roll

Pont az ehhez hasonló kulcshelyzetekben lenne szükséges, és 1 meccsen max. csak 2-3-szor kéne használni. (Úgy értem, szabályozni lehetne, hogy csak ennyiszer lehessen max. - de ezt majd kidolgozzák pontosan.)
Szóval ne aggódj a sporik állása miatt

A videóbíróra szükség van az olyan nagyobb "rendezvényeken", mint EB,VB, BL illetve olyan bajnokságokban, ahol pénzügyileg ez kivitelezhető lehetne minden meccsen.
Persze ez nem 2 év alatt fog lefutni, de épp ezért itt lenne az ideje, hogy teszteljék hamarosan.
ON: Akárki akármit mond, én nagyra becsülöm Henry-t, hogy újrajátszást javasolt. Ő csak ennyit tehetett ebben a helyzetben, ez volt a maximum.
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
barca28 írta:
Látod akkor nem rinyálna ennyi ember....hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam.amúgy meg Messi kezezésénél nem az volt a tét ,hogy kijut ki a vb-re.....talán ezért is nem "rinyált" ennyi ember
O nem eldontotte , csak egyszerusitette a franciak kijutasat

- barca28
- Jugador d'estrella
Látod akkor nem rinyálna ennyi ember....hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam.amúgy meg Messi kezezésénél nem az volt a tét ,hogy kijut ki a vb-re...Sanama írta:Aha...barca28 írta:videóbíró
Minden 3.percben állna 1,5et a játék, hogy visszajátszák és eldöntsék az ítéletet.
Akkor minek kell már majd bíró? Legyen 120kamera, és szevasz Spori !
Messi kezezésénél valahogy nem rinyált ennyi ember.

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

Aha...barca28 írta:videóbíró
Akkor minek kell már majd bíró? Legyen 120kamera, és szevasz Spori !

Messi kezezésénél valahogy nem rinyált ennyi ember.
Hülyeség lett volna újrajátszatni. Tudja nagyon jól a FIFA is, hogy szabálytalan volt, de most mi tegyenek? Játszassák le újra a '86-os meg a tavalyi BL-t?
Szerintem nagyon jól döntöttek, ha itt most az íreknek kedveztek volna, akkor ezután minden második meccset óvnának a csapatok, mert a bíró nem adott meg 2 tizenegyest és nem fújt be 3 szabadpt félpályánál...
Sajnos az ilyen a mai focinak a szeres része, nem lehet kikerülni az ilyen eseteket. Egyébként ez szerintem semmivel sem súlyosabb, mint a színészkedés, nem mindegy, hogy ad kézzel egy gólpasszt vagy feldobja magát és bevágja a büntetőt?

Sajnos az ilyen a mai focinak a szeres része, nem lehet kikerülni az ilyen eseteket. Egyébként ez szerintem semmivel sem súlyosabb, mint a színészkedés, nem mindegy, hogy ad kézzel egy gólpasszt vagy feldobja magát és bevágja a büntetőt?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- 2pac4ever10
- Barça B
- Kapcsolat:
Nem hinném,hogy ez annyira óriási nagy baj lenne...Gondoljunk csak Diego Maradonára vagy akár az utódjára Messire...Ő is "ütött" gólt...
Itt a példa:
http://www.youtube.com/watch?v=frnyf666 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=frnyf666 ... re=related

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Jézus Mária!barcaever írta:azt hiszem mikor maradona kézzel ütötte be a vb-n
ennyi nem kellhenryt hibáztatni sztem henryt
VISCA EL BARCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebben a majdnem 2 sorban mennyi hiba van!
Azért ez az Eurobarca fóruma, légyszíves helyesírásilag komolyan venni a tanulmányaidat!
Gondold át mégegyszer és veselkedj neki újra!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
azt hiszem mikor maradona kézzel ütötte be a vb-n
- miihii
- KHAL
Valoban 86 lesz az inkabbHouse írta: Az a baj, hogy ez már egy része a mai futballnak, a mutyizás, minél többet az ellenfél ellen.Persze van ellenpélda, ugyanis pl az isten keze, (Maradonáé) ha jól tudom '94-ben történt, (?) ami nem ma volt.

Es senki sem mondta,h isten keze csak egyszer sujthat le,nemde?

Volt ilyen,van ilyen,lesz ilyen...Persze, minel fontosabb meccsen tortenik,annal nagyobb a visszhangja.Na meg attol is fugg,h ki/mikor/ki ellen/melyik csapatban tesz hasonlot.Bar utobbi a szurkerek kozt hangsulyos.
Ha polo jovo vasarnap csinalna vki kozulunk es azzal utnenk a realt,itt nem hiszem,h ilyen felhaborodas lenne.Az ellenzeknel annal inkabb.Aztan,ha mi kapnank ki,ilyennel,akkor forditott a szitu.De mondjuk egy Fulham-Everton derbi utan joforman a kutyat nem erdekelne a dolog.
Jo,h este vegre ujra meccsunk lesz,igy megint lesz mirol beszelni,es kimegy a levego ebbol a napok ota tulfujt lufibol

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
86-ban.ha jól tudom '94-ben történt
-
- Entrenador del Barça
A hírek, beszélgetések, kommentekből kiidnulva végre megnéztem, hogy mi volt ez az Henry incidens. Ha egy barátságos meccsen történt volna max leb*sza az edző, bár egy elég sportszerűtlen dolog volt. És mivel ez a 2010-es VB pótselejtezőin volt, nem csodálom, hogy ennyire fel van fújva az ügy.
Az a baj, hogy ez már egy része a mai futballnak, a mutyizás, minél többet az ellenfél ellen.
Persze van ellenpélda, ugyanis pl az isten keze, (Maradonáé) ha jól tudom '94-ben történt, (?) ami nem ma volt. 
Az a baj, hogy ez már egy része a mai futballnak, a mutyizás, minél többet az ellenfél ellen.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Mihu
- Director del Fútbol
Jaj...úgy szeretem az ilyet, mikor THIERRY HENRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY aláírású emberek ne bírják kivenni a lényeget a hsz-ekből, csak azt, hogy támadják a kedvencüket.Andrisveres írta:Ne beszéljünk már könyörgöm a rasszista ,bunkó Di Canio-ról. Olvass el vele egy interjút, az összes válaszából kicseng ,hogy mennyire sötét és egoista.
Henry ezzel szemben példakép lehet a gyerekek szemében,jótékonykodik, a rasszizmus elleni harc egyik fő pártolója, kulturált és elegáns.
PL: Di Canio egyszer úgy hanyatt lökte ,a bírót ,hogy , nem is beszélve a náci karlendítéseiről. Na ilyet Henry-tól soha nem lát senki.
Nem kell bemutatni Di Canio-t, ismerem a palit...De akkor most mondjam azt, hogy láttam olyan videót Henrytól, amikor 5 méterről, páros lábbal, úgy repült hátulról az ellenfél felé, hogy a teste kb fél méter magasan volt? Na...most mondjam akkor ezt?
Kivel szemben nem lehet felhozni negatív példát? Mindenki csinál mocsokságokat a futballpályán.
És ha ezt Di Canio csinálta akkor mi van? Ha megment egy haldokló gyereket, akkor is azt mondod hogy jó jó megmentette de akkor is egy bunkó f.sz... ? Hagyjuk már kérem...
Nekem semmi bajom Henryval, kedvencem már nagyon régóta, de az amit csinált, elég szemét dolog volt. Viszont én nem lovagolok két napja azon, hogy húúú Henry kezezett...mint akik még sose láttak ilyet komolyan mondom...

-
- Llegenda del Barça
ne vedd már el attól a gyökértől az élete egyetlen normális megmozdulását!Andrisveres írta:Ne beszéljünk már könyörgöm a rasszista ,bunkó Di Canio-ról. Olvass el vele egy interjút, az összes válaszából kicseng ,hogy mennyire sötét és egoista.
Henry ezzel szemben példakép lehet a gyerekek szemében,jótékonykodik, a rasszizmus elleni harc egyik fő pártolója, kulturált és elegáns.
PL: Di Canio egyszer úgy hanyatt lökte ,a bírót ,hogy , nem is beszélve a náci karlendítéseiről. Na ilyet Henry-tól soha nem lát senki.

egyébként, h mondjak egy jobbat, de rossi is szólt a bírónak, amikor egy gólt nyomott kézzel, h kamu volt... mondjuk az egy sima bajnoki meccsen történt ha jól emlékszem, nem egy olyan vb-selejtezőn, amin a kijutás dőlt el.
ezzel együtt ez gyökér dolog, gyökér volt messi részéről is, vagy agüero részéről is, h maradona csalását már ne is említsem.
kár az, amikor olyan gyerekek, akik bőven tudnak annyit lábbal, h ne kelljen kézzel mocskoskodniuk egy gólért, mégis ezt az utat választják.
igazából engem csak ez zavar(na) az ilyen jellegű szitukban (és hát az, h pont a nyomorult franciák mentek így tovább).
de hát ilyen volt is, egy darabig lesz is még, az élet pedig szépen megy tovább...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador d'estrella
Ne beszéljünk már könyörgöm a rasszista ,bunkó Di Canio-ról. Olvass el vele egy interjút, az összes válaszából kicseng ,hogy mennyire sötét és egoista.

-
- Director del Fútbol
Télleg túl lett reagálva 1 kicsit. Azért ha nem is akarjuk ráfogni hogy emiatt nem jutottak ki, tény hogy döntően befolyásolta a végkimenetelt, de kérem, valamelyik ziccert illett volna beütniük mert utoljára a 2002-s vb-n játszottak ilyen jól az írek és ez még rátesz 1 lapáttal. Henry teljesen korrekt volt, újrajátszást javasolt, és nem értem Cannavaronak miért kellett kritizálnia őt.Rivaldo11 írta:Alig van itt túlreagálva a dolog...Kezezett. Nem volt szép, de ez kb ugyanolyan, mintha feldobná magát a tizenhatoson belül, és kapnának egy tizit. Abból meg van bőséggel a világ futballjában. Arról se feledkezzünk meg, hogy ez nem mondjuk 2:1-es Ír vezetésnél történt az utolsó percben, tehát lényegében ha még ebből nem is születik gól, akkor sem mondható ki, hogy továbbjutástól fosztotta volna meg az íreket ez a kezes gólpassz.
Mondjuk ilyen a híres olasz-francia barátság.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Mihu
- Director del Fútbol
JahLionel85 írta:Én a Di Canio esetre gondoltam

Szerk: Annyira sokáig nem is kellett

http://www.youtube.com/watch?v=EWdf5ZLbtYo

- Mihu
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=C0-Nrg6u1goLionel85 írta:Tudsz videó-linket adni erről az esetről?Mihu írta:Mondjuk az én szememben többet ér Di Canio West Ham-es megmozdulása, mikor felkapta a labdát annak ellenére, hogy üres volt a kapu, mert a kapus sérülten feküdt a földön. Mondjuk itt egy kicsit azért sokkal gyorsabban történtek az események, mint Di Canio esetében anno...