Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végül is akkor csak az volt a tét, hogy ki lesz az adott év spanyol bajnoka...mellesleg a Barcelona és a Real Madrid közül, akik akkor már kb 6 forduló óta azonos pontszámmal álltak, és az utolsó előtti fordulóban történt az eset...az utolsó esély volt, tudta mindenki hogy a Barca, és a Real is meg fogja nyerni az utolsó bajnokiját....szerintem a culékat és a madridistákat egy kicsit jobban izgatta az szerintem, mint egy francia állampolgárságú Marseille szurkolót, hogy kijut-e a válogatott a VB-re...barca28 írta:
Látod akkor nem rinyálna ennyi ember....hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam.amúgy meg Messi kezezésénél nem az volt a tét ,hogy kijut ki a vb-re.....talán ezért is nem "rinyált" ennyi ember
Szerintem is hülyeség,mert például itt van a Chelsea-Barcelona emlékezetes bl elődöntő.marci. írta:Ja,csak majdnem 1 bajnokságról..Messi kezezésénél nem az volt a tét ,hogy kijut ki a vb-re...![]()
A videóbiró hülyeség,hogy is mondjam ,ez a szép a fociban..
A videóbírónak nem az lenne a lényege, hogy minden apró szabálytalanságnál "jelezzen"Sanama írta: Aha...
ÉS annak mi lenne majd az értelme?
Minden 3.percben állna 1,5et a játék, hogy visszajátszák és eldöntsék az ítéletet.
Akkor minek kell már majd bíró? Legyen 120kamera, és szevasz Spori ! :roll
barca28 írta:
Látod akkor nem rinyálna ennyi ember....hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam.amúgy meg Messi kezezésénél nem az volt a tét ,hogy kijut ki a vb-re.....talán ezért is nem "rinyált" ennyi ember
Látod akkor nem rinyálna ennyi ember....hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam.amúgy meg Messi kezezésénél nem az volt a tét ,hogy kijut ki a vb-re...Sanama írta:Aha...barca28 írta:videóbíró
ÉS annak mi lenne majd az értelme?
Minden 3.percben állna 1,5et a játék, hogy visszajátszák és eldöntsék az ítéletet.
Akkor minek kell már majd bíró? Legyen 120kamera, és szevasz Spori !
Messi kezezésénél valahogy nem rinyált ennyi ember.
Aha...barca28 írta:videóbíró
Jézus Mária!barcaever írta:azt hiszem mikor maradona kézzel ütötte be a vb-n
ennyi nem kellhenryt hibáztatni sztem henryt
VISCA EL BARCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valoban 86 lesz az inkabbHouse írta: Az a baj, hogy ez már egy része a mai futballnak, a mutyizás, minél többet az ellenfél ellen.Persze van ellenpélda, ugyanis pl az isten keze, (Maradonáé) ha jól tudom '94-ben történt, (?) ami nem ma volt.
86-ban.ha jól tudom '94-ben történt
Jaj...úgy szeretem az ilyet, mikor THIERRY HENRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY aláírású emberek ne bírják kivenni a lényeget a hsz-ekből, csak azt, hogy támadják a kedvencüket.Andrisveres írta:Ne beszéljünk már könyörgöm a rasszista ,bunkó Di Canio-ról. Olvass el vele egy interjút, az összes válaszából kicseng ,hogy mennyire sötét és egoista.
Henry ezzel szemben példakép lehet a gyerekek szemében,jótékonykodik, a rasszizmus elleni harc egyik fő pártolója, kulturált és elegáns.
PL: Di Canio egyszer úgy hanyatt lökte ,a bírót ,hogy , nem is beszélve a náci karlendítéseiről. Na ilyet Henry-tól soha nem lát senki.
ne vedd már el attól a gyökértől az élete egyetlen normális megmozdulását!Andrisveres írta:Ne beszéljünk már könyörgöm a rasszista ,bunkó Di Canio-ról. Olvass el vele egy interjút, az összes válaszából kicseng ,hogy mennyire sötét és egoista.
Henry ezzel szemben példakép lehet a gyerekek szemében,jótékonykodik, a rasszizmus elleni harc egyik fő pártolója, kulturált és elegáns.
PL: Di Canio egyszer úgy hanyatt lökte ,a bírót ,hogy , nem is beszélve a náci karlendítéseiről. Na ilyet Henry-tól soha nem lát senki.
Télleg túl lett reagálva 1 kicsit. Azért ha nem is akarjuk ráfogni hogy emiatt nem jutottak ki, tény hogy döntően befolyásolta a végkimenetelt, de kérem, valamelyik ziccert illett volna beütniük mert utoljára a 2002-s vb-n játszottak ilyen jól az írek és ez még rátesz 1 lapáttal. Henry teljesen korrekt volt, újrajátszást javasolt, és nem értem Cannavaronak miért kellett kritizálnia őt.Rivaldo11 írta:Alig van itt túlreagálva a dolog...Kezezett. Nem volt szép, de ez kb ugyanolyan, mintha feldobná magát a tizenhatoson belül, és kapnának egy tizit. Abból meg van bőséggel a világ futballjában. Arról se feledkezzünk meg, hogy ez nem mondjuk 2:1-es Ír vezetésnél történt az utolsó percben, tehát lényegében ha még ebből nem is születik gól, akkor sem mondható ki, hogy továbbjutástól fosztotta volna meg az íreket ez a kezes gólpassz.
JahLionel85 írta:Én a Di Canio esetre gondoltam
http://www.youtube.com/watch?v=C0-Nrg6u1goLionel85 írta:Tudsz videó-linket adni erről az esetről?Mihu írta:Mondjuk az én szememben többet ér Di Canio West Ham-es megmozdulása, mikor felkapta a labdát annak ellenére, hogy üres volt a kapu, mert a kapus sérülten feküdt a földön. Mondjuk itt egy kicsit azért sokkal gyorsabban történtek az események, mint Di Canio esetében anno...