Élő közvetítések 09/10
gondolom az egymás elleni számítmekkora írta:az inter 2:0 ra vezet. most akkor ha itt döntetlen az még nem gond ugye?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
inter nyerhet 10-0ra is, édes mind1, ha mi pontot szerzünk, csoport elsők vagyunk. (kivéve ha ott a Rubin nyer)mekkora írta:az inter 2:0 ra vezet. most akkor ha itt döntetlen az még nem gond ugye?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Titinho
- Director del Fútbol
Még így is csoportelsők vagyunk igen.mekkora írta:az inter 2:0 ra vezet. most akkor ha itt döntetlen az még nem gond ugye?
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Messidona10
- Entrenador del Barça
semmi gázjavascript:emoticon(':lol:')mekkora írta:az inter 2:0 ra vezet. most akkor ha itt döntetlen az még nem gond ugye?
Nagyon bírom ezt az "új" Ibrát. Amióta itt van teljes mértékben megváltozott és ez a "jó változások" közé tartozik
:)

1 kérdés(bár sajnos magamat ismétlem): miért nem lehet a jobb oldalon támadást vezetni?
most is Xavi ott volt jobb szélen, és inkább visszapasszolta bal oldalra Ininek...teljesen egyoldalas lett a játék....(vagyis féloldalas, mert csak baloldalon támadunk, vagy középen...)
most is Xavi ott volt jobb szélen, és inkább visszapasszolta bal oldalra Ininek...teljesen egyoldalas lett a játék....(vagyis féloldalas, mert csak baloldalon támadunk, vagy középen...)
Egyet nem értek... a Barca miért restell kontrázni? talán az szégyen vagy mi?
Most is a Kijev lesénél Piqué felveszi a labdát és dekázgat ahelyett, hogy gyorsan nyomatná felfelé valamelyik visszalépő játékosnak.

Most is a Kijev lesénél Piqué felveszi a labdát és dekázgat ahelyett, hogy gyorsan nyomatná felfelé valamelyik visszalépő játékosnak.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Iniestával teljesen egyet értek. Persze egy nagyon sokoldalú játékos, fejlődhet még, de középen az igazi ő, amikor Xavival osztják a zsugát. Szélen sokszor jól megy neki, de ma pl. egyszerűen nem találja a ritmust ott. Szélső pozícióhoz még fejlődnie kell, de neki középen kell játszani, ott tud nagyon alkotni, középen amíg 1 kreatív ember van, addig ő húzogathatja a szélen..ElBartimaeus írta:
Touré jöhetne, de igazából most nincs semmi bajom Busival. Ma Keita is nagyon jól játszik, viszont Ini megint gyengébb, ő nem gólra törő szélső, igazából egy tökéletes kiszolgáló ember, aki képes emberfölényt kialakítani középpályáról indulva, de a kapura nem veszélyes. Ma még a labdái is elmaradnak, meg a cselei sem jönnek be. Az ő játékának kéne feljavulnia még és akkor kiütéses győzelem is lehet a végén.

Kapura viszont veszélyes, kék fanokat kérdezzünk csak meg.. de amúgy értem, mire gondoltál és osztom.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
valaki mondja már meg nekik, hogy a focit nem labdabirtoklásra játsszák, mindig visszafordulunk a támadással, ha véletlenül meg kapnánk még egyet, égő lenne 80%-os labdabirtoklással kikapni
Törődj bele.Pavo írta:nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon kevés amit Ibra mutat nem csak most hanem a bajnokságban is.(nem a gólokra gondolok).Valaki szólhatna a gyareknek hogy jó lenne egy kicsit többet futni mert meg fog fázni
- Titinho
- Director del Fútbol
Kezdenek rugdosódni ezek az ukrán vadparasztok... 
Nekem nem elég amúgy a döntetlen, legalább 2 gólos Barca győzelmet szeretnék a végére látni.
Henry-Bojan-Touré trió jöhetne.
Gyerünk fiúk!

Nekem nem elég amúgy a döntetlen, legalább 2 gólos Barca győzelmet szeretnék a végére látni.

Henry-Bojan-Touré trió jöhetne.
Gyerünk fiúk!
Més que un club

Messa!
http://footballstreams-tv.webs.com/
itt bezárod a hirdetést, és kérni fog egy kódot, azt ott látod felül majd
angol kommentár, tűrhető minőség
http://footballstreams-tv.webs.com/
itt bezárod a hirdetést, és kérni fog egy kódot, azt ott látod felül majd

angol kommentár, tűrhető minőség
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.09. 22:01:34-kor.
hát nem éppen erre gondoltam
Messze van az Inter színvonala a Barcelonáétól" – mondta Mourinho a találkozó után.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért mert nemrúgott gólt 45 perc alatt?Pavo írta:nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon kevés amit Ibra mutat nem csak most hanem a bajnokságban is.(nem a gólokra gondolok).Valaki szólhatna a gyareknek hogy jó lenne egy kicsit többet futni mert meg fog fázni

Szerk.: Valaki 1 működő linket dobjon plíz, mert az enyém megállt.
Ja, és ne Digisportosat, mert az borzalmasan szaggat. köszönööm.
Szerk. 2: Köszi szépen Fecooo!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2009.12.09. 22:02:58-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon kevés amit Ibra mutat nem csak most hanem a bajnokságban is.(nem a gólokra gondolok).Valaki szólhatna a gyareknek hogy jó lenne egy kicsit többet futni mert meg fog fázni
Messze van az Inter színvonala a Barcelonáétól" – mondta Mourinho a találkozó után.
Janoname írta:Lehet nincs beleszámítva a kapus. Csóró kapusok sztem már lefutottak helyben 20 kmt h ne fagyjanak halálra.Potya55 írta:Egy kis érdekesség a dinamonál a legtöbbet 5.08 km-t futott valaki a csapat átlag mégis 5.13 km volt?!?![]()

- noname
- Llegenda del Barça
Lehet nincs beleszámítva a kapus. Csóró kapusok sztem már lefutottak helyben 20 kmt h ne fagyjanak halálra.Potya55 írta:Egy kis érdekesség a dinamonál a legtöbbet 5.08 km-t futott valaki a csapat átlag mégis 5.13 km volt?!?

A Fifa egy szégyen
labdabirtoklás 22%-78% a javunkra
mintha a pályán sem lenne a Kijev de mégis tudtak rúgni egy gólt.Hihetelen

mintha a pályán sem lenne a Kijev de mégis tudtak rúgni egy gólt.Hihetelen
az a nem semmiPotya55 írta:Egy kis érdekesség a dinamonál a legtöbbet 5.08 km-t futott valaki a csapat átlag mégis 5.13 km volt?!?

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Ebben igazad van,de én Tourét akkor is szívesebben látnám a helyén.