Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gondolom az egymás elleni számítmekkora írta:az inter 2:0 ra vezet. most akkor ha itt döntetlen az még nem gond ugye?
inter nyerhet 10-0ra is, édes mind1, ha mi pontot szerzünk, csoport elsők vagyunk. (kivéve ha ott a Rubin nyer)mekkora írta:az inter 2:0 ra vezet. most akkor ha itt döntetlen az még nem gond ugye?
Még így is csoportelsők vagyunk igen.mekkora írta:az inter 2:0 ra vezet. most akkor ha itt döntetlen az még nem gond ugye?
semmi gázjavascript:emoticon(':lol:')mekkora írta:az inter 2:0 ra vezet. most akkor ha itt döntetlen az még nem gond ugye?
Iniestával teljesen egyet értek. Persze egy nagyon sokoldalú játékos, fejlődhet még, de középen az igazi ő, amikor Xavival osztják a zsugát. Szélen sokszor jól megy neki, de ma pl. egyszerűen nem találja a ritmust ott. Szélső pozícióhoz még fejlődnie kell, de neki középen kell játszani, ott tud nagyon alkotni, középen amíg 1 kreatív ember van, addig ő húzogathatja a szélen..ElBartimaeus írta:
Touré jöhetne, de igazából most nincs semmi bajom Busival. Ma Keita is nagyon jól játszik, viszont Ini megint gyengébb, ő nem gólra törő szélső, igazából egy tökéletes kiszolgáló ember, aki képes emberfölényt kialakítani középpályáról indulva, de a kapura nem veszélyes. Ma még a labdái is elmaradnak, meg a cselei sem jönnek be. Az ő játékának kéne feljavulnia még és akkor kiütéses győzelem is lehet a végén.
Törődj bele.Pavo írta:nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon kevés amit Ibra mutat nem csak most hanem a bajnokságban is.(nem a gólokra gondolok).Valaki szólhatna a gyareknek hogy jó lenne egy kicsit többet futni mert meg fog fázni
Azért mert nemrúgott gólt 45 perc alatt?Pavo írta:nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon kevés amit Ibra mutat nem csak most hanem a bajnokságban is.(nem a gólokra gondolok).Valaki szólhatna a gyareknek hogy jó lenne egy kicsit többet futni mert meg fog fázni
Janoname írta:Lehet nincs beleszámítva a kapus. Csóró kapusok sztem már lefutottak helyben 20 kmt h ne fagyjanak halálra.Potya55 írta:Egy kis érdekesség a dinamonál a legtöbbet 5.08 km-t futott valaki a csapat átlag mégis 5.13 km volt?!?![]()
Lehet nincs beleszámítva a kapus. Csóró kapusok sztem már lefutottak helyben 20 kmt h ne fagyjanak halálra.Potya55 írta:Egy kis érdekesség a dinamonál a legtöbbet 5.08 km-t futott valaki a csapat átlag mégis 5.13 km volt?!?
az a nem semmiPotya55 írta:Egy kis érdekesség a dinamonál a legtöbbet 5.08 km-t futott valaki a csapat átlag mégis 5.13 km volt?!?