2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miert?Kimerultek a gondolataid?Nem tudsz tobb jatekost?Cáceres14 írta:valaki tud ide a fórumba olyan oldalakat írni amelyek átigazolásokkal foglalkozik?
Rafael Márquez Álvarez. Egyébként kb egy a százhoz a valószínűsége, hogy azt a 3-4 meccset nem bírja ki kiállítás nélkül.Gauchomester írta:Bocs, ha már volt...
De az Afrika-kupa pontosan mettől meddig tart?
Csak most tudatosult bennem, hogy arra az időre Busquets egyedül marad a védekező középpályás poszton? Nem egy életbiztosítás...nem is a játéka miatt, de mi lesz ha kegint kiállítattja magát, mint Real ellen...ki lesz a középpályán??
Ibrabol is kinevelte Pep az onzoseget(talan tulsagosan is),Robinhobol is ki fogja,ha jon.Mikaos írta: Igaz, nem téli megoldás, de jövőre -ha Cáceres tartja ezt a formát, és elfogadná a 2.helyet Dani mögött-, akkor örömmel látnám őt jobbhátvédként.Én nekem csak annyi a problémám, hogy többre vágyom. Több passzra, több intelligenciára. Elismerem, hogy fejlődött a passzjátékban, de én még mindig kevésnek érzem (figyelembe véve a tavalyi ManCity-beli játékát is, nem csak az "ősrégit")
Jól csengő szavak, Guardiola maga lezser stílusával karöltve, de azért tudjuk, hogy képtelenség ennyi meccset az elejétől a végéig maximálisan koncentráltan, és fizikai fáradtság nélkül végigjátszani. És akkor még -ne adja az ég- ha lesérül, arról nem is beszéltem. Ráadásul most össze is van sűrítve a menetrend.senkialfonz40 írta:Guardiola mondta: "Én pihentetném, de Ő meg nem fárad el!"Fernando írta:Szerintem valaki azért fog jönni a télen. Laporta utolsó igazolásaként biztos, hogy lesz még valaki. Annyira egyébként Henry posztja nem égető. Szerintem inkább Dani Alves alternatívájaként kéne valaki, aki netalántán a középpályán is bevethető. De ez csak feltevés. Nincs szó róla, csak szegény brazil a belét kiteszi minden meccsen és nem tud pihenni.
Guardiola mondta: "Én pihentetném, de Ő meg nem fárad el!"Fernando írta:Szerintem valaki azért fog jönni a télen. Laporta utolsó igazolásaként biztos, hogy lesz még valaki. Annyira egyébként Henry posztja nem égető. Szerintem inkább Dani Alves alternatívájaként kéne valaki, aki netalántán a középpályán is bevethető. De ez csak feltevés. Nincs szó róla, csak szegény brazil a belét kiteszi minden meccsen és nem tud pihenni.
Igaz, nem téli megoldás, de jövőre -ha Cáceres tartja ezt a formát, és elfogadná a 2.helyet Dani mögött-, akkor örömmel látnám őt jobbhátvédként.Fernando írta:Szerintem inkább Dani Alves alternatívájaként kéne valaki, aki netalántán a középpályán is bevethető. De ez csak feltevés. Nincs szó róla, csak szegény brazil a beléd kiteszi minden meccsen és nem tud pihenni.
Egyetértek, nagyot dobna a csapat lendületén az idejövetele.Fernando írta:Te jó rég láthattad őt játszani. Már a Madridban utolsó éve alatt sem volt negatív jellemzője a brazilnak az önzőség. Szerintem arra a legmaximálisabban ő felelne meg, amit Henry játszik. Dinamikusabb, gyorsabb, szerintem valamivel technikásabb is (bár már hol van az az Arsenalos, technikás Henry...). Szerintem kapu felé is veszélyesebb mint a francia. Egyszóval lendítene a csapatjátékon szerintem.
Nem vesztettetek vele sokat.Madridban is bizonyitotta ,hogy no extra játékos.Mai nap még egy jó hír (számomra).
Sport.es szerint Pep elmondta a játékosoknak, hogy nem jön Robinho.
Te jó rég láthattad őt játszani. Már a Madridban utolsó éve alatt sem volt negatív jellemzője a brazilnak az önzőség. Szerintem arra a legmaximálisabban ő felelne meg, amit Henry játszik. Dinamikusabb, gyorsabb, szerintem valamivel technikásabb is (bár már hol van az az Arsenalos, technikás Henry...). Szerintem kapu felé is veszélyesebb mint a francia. Egyszóval lendítene a csapatjátékon szerintem.Mikaos írta:Mai nap még egy jó hír (számomra).
Költsük azt a pénzt inkább egy passzolós játékosra, aki tényleg csapatjátékos, s nem egyéni bemutatókat tartó ember.
Hát én ennek nem örülök. Bár biztos az én szűk látóköröm miatt van ez így, de én nem látok mást akit el tudnék képzelni azon a posztonMikaos írta:Mai nap még egy jó hír (számomra).
Költsük azt a pénzt inkább egy passzolós játékosra, aki tényleg csapatjátékos, s nem egyéni bemutatókat tartó ember.
Lemaradtam valamiről? Ha az eurbarcás cikkre gondolsz, akkor aznap olvastam 2 spanyol lapon, hogy jön... Szóval erre nem lehet alapozniMessiFan írta:Valaki nem gondolt esetleg abba hogy minek igazoljunk 20-30 millióért 1 játékost ha van 1 Pedronk? Ugyan úgy tud játszani balszélen mint jobbszélen és ugye eddig (asszem) 8 gólos Henry meg csak 2 jó az igaz hogy több meccsen is játszott de akkor is jobb most mint Henry. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy a csatársorba max majd cseréket kell igazolni mert szerintem ha Titi elmegy akkor Pedro lenne a legmegfelelőbb a helyére. De ha a Barca minden áron akar balszélre valakit akkor 1 nem nagyon fiatal sem nagyon öreg de legyen rutinja. Nem tudok neveket mondani mostmár mert Robinhoról letehetünk.
Miért tehetünk le Robinhoról? Amúgy Pedro majd akkor lesz alkalmas hogy 4-3-3-ban a kezdő csapat tagja legyen, ha erősebb ellenfelek ellen párharcai többségét megnyeri, gyakrabban megjátszható, mint nem, segíti a támadásokat gólokat szerez. Ezek már nem mennek tökéletesen Henrynak se, és ezért keresünk új balszélsőt. És Pedronak szerintem inkább jó felvillanásai, jó meccsei vannak, nem vagyok benne biztos hogy egész szezonon keresztül képes lenne meghatározó lenni. Ő egy fontos és jó játékosa a klubnak, de ne legyen kezdő, vagyis első számú tulajdonosa a baltámadó posztnak. Ehhez nem elég jó.MessiFan írta:Valaki nem gondolt esetleg abba hogy minek igazoljunk 20-30 millióért 1 játékost ha van 1 Pedronk? Ugyan úgy tud játszani balszélen mint jobbszélen és ugye eddig (asszem) 8 gólos Henry meg csak 2 jó az igaz hogy több meccsen is játszott de akkor is jobb most mint Henry. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy a csatársorba max majd cseréket kell igazolni mert szerintem ha Titi elmegy akkor Pedro lenne a legmegfelelőbb a helyére. De ha a Barca minden áron akar balszélre valakit akkor 1 nem nagyon fiatal sem nagyon öreg de legyen rutinja. Nem tudok neveket mondani mostmár mert Robinhoról letehetünk.
Oké,nem kell magadra venni a dolgot,csak általánosítottam, amit a Te mondatod ihletett.barca28 írta:...
Most találtam ki...fcbarca0827 írta:Google képek alapján egy szappanoperahősnek tűnik!bali 15 írta:Szerintem a télen igazoljuk le Jorge Fernandezt.
Na ki ő?
Google képek alapján egy szappanoperahősnek tűnik!bali 15 írta:Szerintem a télen igazoljuk le Jorge Fernandezt.
Na ki ő?