Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.18. 18:16:15

Cáceres14 írta:valaki tud ide a fórumba olyan oldalakat írni amelyek átigazolásokkal foglalkozik?
Miert?Kimerultek a gondolataid?Nem tudsz tobb jatekost? :lol: Bocs na,ez muszaly volt..
Am majd Januar 1 utan mindenhonnan omleni fognak az atigazolasok,ha pedig csak Spanyolban akarsz akkor latogasd meg a nagyobb ujsagok internetek oldalait,pld Marca,Mundo D.,AS :D
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.18. 18:14:22

Robinho szerintem nem fog jönni,az irigy arabok nem engedik el.Pedig hárman Ibrával és Messivel tudnának alkotni...nem kicsit. :)

Azt hallottátok hogy Ribery megint megsérült :?: Ezért lenne jobb Robinho..talán idén túl sokat is volt sérült a francia és ki tudja milyen formában van lesz.....
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.12.18. 18:02:43

valaki tud ide a fórumba olyan oldalakat írni amelyek átigazolásokkal foglalkozik?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.18. 17:51:27

Gauchomester írta:Bocs, ha már volt...
De az Afrika-kupa pontosan mettől meddig tart?
Csak most tudatosult bennem, hogy arra az időre Busquets egyedül marad a védekező középpályás poszton? Nem egy életbiztosítás...nem is a játéka miatt, de mi lesz ha kegint kiállítattja magát, mint Real ellen...ki lesz a középpályán??
Rafael Márquez Álvarez. Egyébként kb egy a százhoz a valószínűsége, hogy azt a 3-4 meccset nem bírja ki kiállítás nélkül. :) Emiatt teljesen felesleges lenne igazolni akárkit is.

Sokkal égetőbb lenne Robinhót kölcsönvenni opciós joggal... :?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gauchomester
Entrenador del Barça

2009.12.18. 17:46:50

Bocs, ha már volt...
De az Afrika-kupa pontosan mettől meddig tart?
Csak most tudatosult bennem, hogy arra az időre Busquets egyedül marad a védekező középpályás poszton? Nem egy életbiztosítás...nem is a játéka miatt, de mi lesz ha kegint kiállítattja magát, mint Real ellen...ki lesz a középpályán??
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.18. 17:43:24

Mikaos írta: Igaz, nem téli megoldás, de jövőre -ha Cáceres tartja ezt a formát, és elfogadná a 2.helyet Dani mögött-, akkor örömmel látnám őt jobbhátvédként.Én nekem csak annyi a problémám, hogy többre vágyom. Több passzra, több intelligenciára. Elismerem, hogy fejlődött a passzjátékban, de én még mindig kevésnek érzem (figyelembe véve a tavalyi ManCity-beli játékát is, nem csak az "ősrégit")
Ibrabol is kinevelte Pep az onzoseget(talan tulsagosan is),Robinhobol is ki fogja,ha jon. :D
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 16:57:21

senkialfonz40 írta:
Fernando írta:Szerintem valaki azért fog jönni a télen. Laporta utolsó igazolásaként biztos, hogy lesz még valaki. Annyira egyébként Henry posztja nem égető. Szerintem inkább Dani Alves alternatívájaként kéne valaki, aki netalántán a középpályán is bevethető. De ez csak feltevés. Nincs szó róla, csak szegény brazil a belét kiteszi minden meccsen és nem tud pihenni.
Guardiola mondta: "Én pihentetném, de Ő meg nem fárad el!" :D
Jól csengő szavak, Guardiola maga lezser stílusával karöltve, de azért tudjuk, hogy képtelenség ennyi meccset az elejétől a végéig maximálisan koncentráltan, és fizikai fáradtság nélkül végigjátszani. És akkor még -ne adja az ég- ha lesérül, arról nem is beszéltem. Ráadásul most össze is van sűrítve a menetrend.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.18. 16:42:46

Fernando írta:Szerintem valaki azért fog jönni a télen. Laporta utolsó igazolásaként biztos, hogy lesz még valaki. Annyira egyébként Henry posztja nem égető. Szerintem inkább Dani Alves alternatívájaként kéne valaki, aki netalántán a középpályán is bevethető. De ez csak feltevés. Nincs szó róla, csak szegény brazil a belét kiteszi minden meccsen és nem tud pihenni.
Guardiola mondta: "Én pihentetném, de Ő meg nem fárad el!" :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.18. 16:23:32

Fernando írta:Szerintem inkább Dani Alves alternatívájaként kéne valaki, aki netalántán a középpályán is bevethető. De ez csak feltevés. Nincs szó róla, csak szegény brazil a beléd kiteszi minden meccsen és nem tud pihenni.
Igaz, nem téli megoldás, de jövőre -ha Cáceres tartja ezt a formát, és elfogadná a 2.helyet Dani mögött-, akkor örömmel látnám őt jobbhátvédként.
Fernando írta:Te jó rég láthattad őt játszani. Már a Madridban utolsó éve alatt sem volt negatív jellemzője a brazilnak az önzőség. Szerintem arra a legmaximálisabban ő felelne meg, amit Henry játszik. Dinamikusabb, gyorsabb, szerintem valamivel technikásabb is (bár már hol van az az Arsenalos, technikás Henry...). Szerintem kapu felé is veszélyesebb mint a francia. Egyszóval lendítene a csapatjátékon szerintem.
Egyetértek, nagyot dobna a csapat lendületén az idejövetele.
Én nekem csak annyi a problémám, hogy többre vágyom. Több passzra, több intelligenciára. Elismerem, hogy fejlődött a passzjátékban, de én még mindig kevésnek érzem (figyelembe véve a tavalyi ManCity-beli játékát is, nem csak az "ősrégit")
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 15:59:05

Szerintem valaki azért fog jönni a télen. Laporta utolsó igazolásaként biztos, hogy lesz még valaki. Annyira egyébként Henry posztja nem égető. Szerintem inkább Dani Alves alternatívájaként kéne valaki, aki netalántán a középpályán is bevethető. De ez csak feltevés. Nincs szó róla, csak szegény brazil a beléd kiteszi minden meccsen és nem tud pihenni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LM10
Director del Fútbol

2009.12.18. 15:58:51

Hamár Robinho nemfog jönni akkor nagyon leszűkülhetjük a kört: Ribéry. Silvát,Matát nemtartom főbb esélyesnek, és az elnökválasztás miatt is nagy neveket fognak ígérni. És Ribéry még simán elhozható, főleg, hogy 2011-ig va szerződése, és nekünk jó a viszonyunk a német klubbal.

És nem hinném, hogy elkötelezte már magát:

"Szeretnék Bajnokok Ligáját nyerni, de valószínűleg a csapat erre nem képes. Most nem tudjuk felvenni a versenyt a Real Madriddal, az Arsenallal, az Interrel vagy a Barcelonával. Nem, nem, nem! Nem írtam alá előszerződést a Real Madriddal. Senkivel sem írtam alá semmit."

Madridista
marci.
Jugador d'estrella

2009.12.18. 15:56:13

Mai nap még egy jó hír (számomra).
Sport.es szerint Pep elmondta a játékosoknak, hogy nem jön Robinho.
Nem vesztettetek vele sokat.Madridban is bizonyitotta ,hogy no extra játékos.
csakamadrid
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 15:55:04

Mikaos írta:Mai nap még egy jó hír (számomra).

Költsük azt a pénzt inkább egy passzolós játékosra, aki tényleg csapatjátékos, s nem egyéni bemutatókat tartó ember.
Te jó rég láthattad őt játszani. Már a Madridban utolsó éve alatt sem volt negatív jellemzője a brazilnak az önzőség. Szerintem arra a legmaximálisabban ő felelne meg, amit Henry játszik. Dinamikusabb, gyorsabb, szerintem valamivel technikásabb is (bár már hol van az az Arsenalos, technikás Henry...). Szerintem kapu felé is veszélyesebb mint a francia. Egyszóval lendítene a csapatjátékon szerintem.
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.18. 15:54:03

Mikaos írta:Mai nap még egy jó hír (számomra).

Költsük azt a pénzt inkább egy passzolós játékosra, aki tényleg csapatjátékos, s nem egyéni bemutatókat tartó ember.
Hát én ennek nem örülök. Bár biztos az én szűk látóköröm miatt van ez így, de én nem látok mást akit el tudnék képzelni azon a poszton :cry:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.18. 15:51:33

Mai nap még egy jó hír (számomra).

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.12.18. 14:59:15

MessiFan írta:Valaki nem gondolt esetleg abba hogy minek igazoljunk 20-30 millióért 1 játékost ha van 1 Pedronk? Ugyan úgy tud játszani balszélen mint jobbszélen és ugye eddig (asszem) 8 gólos Henry meg csak 2 jó az igaz hogy több meccsen is játszott de akkor is jobb most mint Henry. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy a csatársorba max majd cseréket kell igazolni mert szerintem ha Titi elmegy akkor Pedro lenne a legmegfelelőbb a helyére. De ha a Barca minden áron akar balszélre valakit akkor 1 nem nagyon fiatal sem nagyon öreg de legyen rutinja. Nem tudok neveket mondani mostmár mert Robinhoról letehetünk.
Lemaradtam valamiről? Ha az eurbarcás cikkre gondolsz, akkor aznap olvastam 2 spanyol lapon, hogy jön... Szóval erre nem lehet alapozni :D Én specieel reménykedek benne, és esélyt is látok rá.

Pedro meg nagyon ingadozó. Néha rossz, néha meg egyenrangú társa Xaviéknak, ami nagy szó. De szerintem azért nem szabad rá túl nagy súlyt helyezni. Tudom, hogy 22 éves, de most "futott" be... Szóval arra alapozn hogy ő ittvan , szerintem kicsit sok. A bl döntőben nem hiszem, hogy nyugott szívvel látnám a kezdőben, és ez nem véletlenül van. Még kell neki fejlődnie, de hamarosan tényleg jó lehet :D Viszont nekünk MOST egy jó szélsőre van szükség! És ez lehetne Robinho szerintem.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.12.18. 14:29:44

MessiFan írta:Valaki nem gondolt esetleg abba hogy minek igazoljunk 20-30 millióért 1 játékost ha van 1 Pedronk? Ugyan úgy tud játszani balszélen mint jobbszélen és ugye eddig (asszem) 8 gólos Henry meg csak 2 jó az igaz hogy több meccsen is játszott de akkor is jobb most mint Henry. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy a csatársorba max majd cseréket kell igazolni mert szerintem ha Titi elmegy akkor Pedro lenne a legmegfelelőbb a helyére. De ha a Barca minden áron akar balszélre valakit akkor 1 nem nagyon fiatal sem nagyon öreg de legyen rutinja. Nem tudok neveket mondani mostmár mert Robinhoról letehetünk.
Miért tehetünk le Robinhoról? Amúgy Pedro majd akkor lesz alkalmas hogy 4-3-3-ban a kezdő csapat tagja legyen, ha erősebb ellenfelek ellen párharcai többségét megnyeri, gyakrabban megjátszható, mint nem, segíti a támadásokat gólokat szerez. Ezek már nem mennek tökéletesen Henrynak se, és ezért keresünk új balszélsőt. És Pedronak szerintem inkább jó felvillanásai, jó meccsei vannak, nem vagyok benne biztos hogy egész szezonon keresztül képes lenne meghatározó lenni. Ő egy fontos és jó játékosa a klubnak, de ne legyen kezdő, vagyis első számú tulajdonosa a baltámadó posztnak. Ehhez nem elég jó.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.12.18. 13:55:49

Valaki nem gondolt esetleg abba hogy minek igazoljunk 20-30 millióért 1 játékost ha van 1 Pedronk? Ugyan úgy tud játszani balszélen mint jobbszélen és ugye eddig (asszem) 8 gólos Henry meg csak 2 jó az igaz hogy több meccsen is játszott de akkor is jobb most mint Henry. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy a csatársorba max majd cseréket kell igazolni mert szerintem ha Titi elmegy akkor Pedro lenne a legmegfelelőbb a helyére. De ha a Barca minden áron akar balszélre valakit akkor 1 nem nagyon fiatal sem nagyon öreg de legyen rutinja. Nem tudok neveket mondani mostmár mert Robinhoról letehetünk.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.12.17. 22:16:37

Ezeket a fiatal focistákat úgy tudom szeretni.. mindenkit kikiáltanak Rivaldo, R10, Ronaldo(az eredeti), Zizou és sorolhatnám utódjának, még jobb a srác, aztán 10-ből ha 1 elér valamit.. illetve hallani fél év múlva róla valamit is. :? Persze néha meglehet húzni egy jó fiatalt, mint sok menedzser játékban.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
socio66

2009.12.16. 21:22:10

barca28 írta:...
Oké,nem kell magadra venni a dolgot,csak általánosítottam, amit a Te mondatod ihletett.
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.16. 21:14:58

Most azért meg kell, hogy védjem cáceres14 nevű kis barátunkat.

Nem csak a hasára ütött és mondott egy nevet (mint már nagyon sokszor :) ), most valóban felmerült a neve mégpedig a tegnapi napon hozta le a katalán SPORT, hogy angliában a Daily Mail szerint Robinho alternatívájaként Victor Moses a Barca kiszemeltje.

Attól, hogy ez a hír egy kalap lókakát sem ér, attól még tényleg le lett írva. :wink:

Szoktak ilyet a nemzetközi lapok is csinálni mint cáceres14, csak benyögnek egy nevet, hogy legyen miről írni. Sőt...én már azt is tudom, hogy holnap milyen nevet fog cáceres14 beírni. :D

Na ezt csak úgy megemlítettem...
Peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.16. 21:14:42

fcbarca0827 írta:
bali 15 írta:Szerintem a télen igazoljuk le Jorge Fernandezt.
Na ki ő?
Google képek alapján egy szappanoperahősnek tűnik! 8)
Most találtam ki... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.12.16. 21:14:59-kor.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.12.16. 21:13:07

bali 15 írta:Szerintem a télen igazoljuk le Jorge Fernandezt.
Na ki ő?
Google képek alapján egy szappanoperahősnek tűnik! 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.16. 21:11:01

Szerintem a télen igazoljuk le Jorge Fernandezt.
Na ki ő?
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.16. 21:09:01

socio66,BOCS hogy lemerem írni a véleményemet én kérek elnézést. ](*,)

Újra+újra?Most reagáltam erre először és utoljára is.Különben nagyon kedves embernek tűnsz....pff eszem megáll...

Michaabee ment egy pü. :wink:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Lezárt