Hát 2 meccse van még Ferraranak (Parma,Milan) Ha nem történik valami csoda a téli szünetben,akkor valószínűleg búcsút intenek neki. Én a BL kiesés után megköszöntem volna a munkáját és azóta egyre csak erősíti bennem ezt a véleményt. Amellett,hogy az eredmények is pocsékok,a csapat játéka még ezt is alulmúlja. Persze ebben nem csak az edző a hibás,mert a játékosok is csúnyán alulmúlják magukat. A valós tudásuk ennél sokkal jobb,még azoknak is,akik a legjobb játékukkal sem kerülhettek volna egy Juve színtű klubhoz(Poulsen,Tiago(nem véletlenül nem kellett a Chelseanek)...és még vannak páran. De az idénytmég így is jó formában kezdték,úgy tűnt,hogy az új igazolások is szépen beillaszkednek. De aztán jöttek a gondok,elsősorban a bl-ben látszott,hogy gáz van. Ferrara egyszerűen nem tudja,h milyen taktikát játszasson kipróbált már vagy 3 félét kisebb,nagyobb részsikerekkel,de nem tud állandó jó formát mutatni. Cserélni meg aztán főleg nem tud,csak találomra cserl általában és vagy bejön vagy nem. Mondjuk,ha Givincot cseréli be,akkor általában látványosan feljavul a játék,uh ebből a szempontból tud cserélni.Csak kérdme én,ha egy ilyen tehetség ül a padon,akkor mit akar? Gio se váltja meg a világot,ezt aláírom,de meg lehetett nézni a különbséget az első félidei játék és a második félidő között,amikor bejött Giovinco,ég és föld. Persze még ennél is több kellene. Azt is el kell ismerni,hogy ez a rengeteg sérült is hátráltatja a csapatot,amit tavaly óta nem sikerült megoldani,pedig volt pár csere a staffban is. Állítólag,ha befuccsol végleg Ciro,akkor Hiddink érkezhet. Én örülnék neki,mert kiváncsi vagyok,hogy egy tapasztalt edző mit tud kezdeni ezzel az öreg és lassú kerettel( persze vannak kivételek ) és ,hogy milyen taktikát fog kitalálni erre a több helyen is lyukas keretre. Ne azért lyukas,mert nincs ember,hanem ,mert nincs megfelelő ember( kb nálam csak Chiellini,Marchisio,Sissoko és Giovinco helye a biztos, Diego,meg Melo,ha formába lendül,akkor még ők odaférhetnek, Cáceres végülis nem nyújt rossz teljesítményt a jobbszélen,sőt még talán az ő teljesítménye a legegyenletesebb,de azért oda sem ártana egy igazi,technikás jobbvédő. Középső védő poszton el kellene felejteni az öregeket és többet játszatni Ariaudot,h megnézzük,hogy mit tud,mert valljuk be,hogy vele sem lenne rosszabb,mert ennél nem lehet és talán ő még gyorsabb,mint Canna vagy Legro.Középpályán van talán a legkisebb gond,mert ha 80 %-uk formába lendülne,akkor azért nm lenne ez rossz,csak a felesleget kellene kiszórni(Poulsen,Tiago) és esetleg helyettük hozni egy valakit(fogalmam sincs kit lehetne) A csatársorban sajnos nevek alapján állunk csak jól amauri elfelejtett gólt lőni,Trez már nagyon darabos ehhez a szinthez,bár még lővi a gólokat, sajnos Alex is már néha hátráltatja a csapatot,maximum csereként számítanék rá.Iaquinta sérült,ő a lelkesedésével tűnik ki általában,ami egy csatárnál kevés. Itt is az a probléma,hogy nincs lendület a csatárokban,kellene egy gyorsabb lendületesebb csatár,aki gólerős is,illetve egy olyan,aki képes visszalépni labdákért és megtartani azokat,meg képes lenne kivenni a részét az összjátékból is.(talán Rossi lenne az egyik a másik meg nem tudom) Kissé hosszú lett,de már nagyon idegesít ez a dolog,mert a Barca mellett a Juve a másik kedvencem és nem méltó ez ami most folyik ott a régi nagy Juvéhoz. Jah azt kihegytam,hogy Secco,Blanc viszlát és köszönjük!