Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hiddink a Juventus-ban???!!!!!LG írta:Na ennek nem örülök. Én a juventust a kerete miatt már leírtam, de Hiddink az az ember, aki a szrból és tud várat építeni. Így azért számolni kell majd velük.levproff írta:Hiddink megállapodott a JuventusszalNem hinném, h majd látványosan fognak játszani, de hozni fogják a meccseiket.
Nem nagyon értem,hogy Milito és Balotelli mellé miért kellett most még egy csatár,erre a pár hétre,aki ráadásul játszani sem nagyon fog,ha ismét teljes lesz a keret..szajko írta:Hivatalossá vált, hogy Pandev az Interé. Mondjuk ez várható volt.
Örülök neki,ha vele sem tudja a Juve megszorongatni az Intert,akkor senkivel.Hiddink megállapodott a Juventusszal
Na ennek nem örülök. Én a juventust a kerete miatt már leírtam, de Hiddink az az ember, aki a szrból és tud várat építeni. Így azért számolni kell majd velük.levproff írta:Hiddink megállapodott a Juventusszal
Most jól jön egy csatár az Inter-be mivel Samu az ANK miatt januárban távol lesz! Viszont ha visszatér, Pandev felkötheti a gatyáját. Milito, Eto'o, Balotelli....szajko írta:Hivatalossá vált, hogy Pandev az Interé. Mondjuk ez várható volt.
Scolari? Nem lenne vele sem jobb. Egyrészt ő nem egy olasz csapat padjára való, ő a támadójáték híve, másrészt klubcsapat edzése nem neki való, harmadrészt a juve kerete gyenge, amin nem tud egy edző sem segíteni. A braziloktól én meg sokat nem várnék. Még Amauri az, akiben látok fantáziát, de dijégóban meg felipe mélóban semmit. Ezek tipikus FM játékosok...Bastian írta:Juvéhoz kicsit akkor.
A torinói Tuttosport úgy tudja: az utóbbi idők kiábrándító eredményei után lázas edzőkeresés zajlik a Zebráknál. A csapatvezetés ugyan kiállt Ciro Ferrara mellett, ám a szaksajtó úgy tudja, hamarosan meneszthetik a trénert.
Az egyik lehetséges érkező Felipe Scolari lehet. Az egykori brazil és portugál kapitány jelenleg az üzbég Bunyudkor edzője. A Tuttosport szerint az olaszul is jól beszélő tréner szerződtetése azért is tűnne jó ötletnek, mert a csapat hullámvölgybe kerülő braziljait – Felipe Melo, Amauri, Diego – helyes irányba terelhetné.
Hát nekem nem tartozik a kedvenceim közé.Nem akkora nagy szám az ürge,mondjuk Ferraranal biztos többet le tud tenni az asztalra...igaz ezek csak pletykák,meglátjuk mi lesz.
Jót tenne az Olasz bajnokságnak ha nem mindig egy csapat harcolna a Scudettoért.
Én már a Brémába is megmondtam, h nem egy nagy szám a gyerek. Mint ahogy sok már túlsztárolt gyerekre is(pl.Sneijder, Van der Vaart) de hát ti sosem hallgatok rám.DaNiAlVeS8 írta: Az meg,amit Diego művel, közel sincs ahhoz a teljesítményhez, amit Bremen-be nyújtott...
barca28 írta:Vicces,vicces fiúk,amúgy minden olasz kommentátor ilyen 'beteg'?:D
Ez így van. Nemúgy mint a 4-5 évvel ezelőtti bajnokságokban mikor Seva még ontotta a gólokat a Milanba, meg mikor Nedved bolondította az elenfél védőit...tény a Serie A-t ma már nem nagyon választják a légiósok, inkább spanyol vagy angol.albicelesteX írta:Hát ez a Serie A...Katasztrófa!Eszméletlen nagyott esett a nívója!Rossz megnézni egy meccset is,leülni és végigszenvedni azt a 90 percet!Ez az Inter is!A következő kanyarban a BL-ben tuti búcsúznak!Szerintem valami Angolt kapnak!