2010.01.20. 17:09:51
Ferguson bácsinak nem sokat lehet felróni, mert óriási edző. De az tuti, hogy ezt a Tevez gyereket rendesen eltolta. Amikor eladta RvN-t a Madridnak, akkor megrögzött elmélete volt, hogy Berbatov kell neki Rooney mellé. Jött a bolgár és hát valljuk be elég pocsékul teljesít amióta ott játszik. Nem sok szépre elmékezhetnek a szurkerek. Mondjuk vicces, hogy Ő is Spurs játékos volt, nagy szobor volt Londonban mint Robbie Keane, aztán az is lefőtt Liverpoolba, igaz Ő most is pocsék.
Na de visszatérve Tevezre: még csereként is jobb volt, mint ez a Berbatov fiú, mégis méltánytalanul keveset játszott ahhoz képest és a játéklehetőség miatt megértem, hogy hova igazolt. Egy épülő Cityben nagy császár lehet és eddig be is jött neki.
Anyagilag sztem pont nem érdekli a dolog, mert SAF is adott volna annyit, hogy új autókat vehessen, de nyilván unta a gyatra bolgár mögötti padozást.
És, hogy miért ment a Citybe? Mert ott lát perspektívát és mert profi játékos, senkit nem érdekel az, hogy városi ellenfél. Ez nem egy Barca-Real kontextus, de még ott is tudna mesélni Luis Enrique vagy Figo sztem.
Előfordul néha olyan, hogy valaki a másik végvárba megy át és spec Tevezt is meg tudom érteni, mert beszédes, hogy mennyire villog az új csapatában és hogy Berbatov még mindig nem csinál semmit. Erre volt szüksége az argentínnek.
Ezeket a "némán ünnepelni" szlengeket meg hagyjuk már. Nem a nevelőegyesülete, mint Pedronak. Ha Beckham ezt csinálja a BL-nyolcaddöntőben az MU ellen akkor megértem a nyafogást. De Teveznek sztem most semmit sem lehet felróni.
Gary Neville meg inkább menjen répát szedni mutogatás helyett, a szögletekhez úgy kell már feltolni a tolószékében a gyereket.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!