Championship/Football Manager
A bal felső sarokban klikk a nevedre és ott van hogy Beállítások azt hiszem vagy a legalsó lehetőség és ott van h szabadságra menni - visszavonul - lemond a posztjáról.
Én a 4.szezonom végét taposom..A Lyonnal kezdtem megnyertünk Franciaországban mindent a BL döntőt elbuktuk 2:1re a Madrid ellen és Raul a 92.percben lőtte a győztes gólt.
Aztán nyáron átszerződtem az Arsenalhoz ahol megvédtük címünket, a haza szuperkupát elbuktuk a Bajnokságot mint mondtam megnyertü a BLt is és a Liga kupát is.
2.évben szó szerint mindent megnyertünk-hazai szuperkupa,nemzetközi szuperkupa,klub vb,FA kupa,Liga kupa,BL-aztán lemondtam és átszerződtem az Atletico Madridihzo itt most 3.vagyok még 3forduló van de a Sevilla mögöttem levan maradva 3ponttal elöttem a 2.Barca megy 9ponttal.A kupából kiestünk a Madrid kiütött most az UEFA kupában játszunk ismét a Madrid ellen elődöntőt idegenben 1:1lett most jön a visszavágó.
Válogatottakkal is szerencsét próbáltam de nem igazán fekszik nekem..voltam: Nigeria,Svédország,Egyiptom kispadján is mindegyiknél eléggé kevés sikerrel.
Én a 4.szezonom végét taposom..A Lyonnal kezdtem megnyertünk Franciaországban mindent a BL döntőt elbuktuk 2:1re a Madrid ellen és Raul a 92.percben lőtte a győztes gólt.
Aztán nyáron átszerződtem az Arsenalhoz ahol megvédtük címünket, a haza szuperkupát elbuktuk a Bajnokságot mint mondtam megnyertü a BLt is és a Liga kupát is.
2.évben szó szerint mindent megnyertünk-hazai szuperkupa,nemzetközi szuperkupa,klub vb,FA kupa,Liga kupa,BL-aztán lemondtam és átszerződtem az Atletico Madridihzo itt most 3.vagyok még 3forduló van de a Sevilla mögöttem levan maradva 3ponttal elöttem a 2.Barca megy 9ponttal.A kupából kiestünk a Madrid kiütött most az UEFA kupában játszunk ismét a Madrid ellen elődöntőt idegenben 1:1lett most jön a visszavágó.
Válogatottakkal is szerencsét próbáltam de nem igazán fekszik nekem..voltam: Nigeria,Svédország,Egyiptom kispadján is mindegyiknél eléggé kevés sikerrel.

- Barcaádám
- Capitá del Barça
nekem az lenne a kérdésem hogy nem lehet vhogy azt megoldani hogy elmehessek? unom a mostani klubomat.
munkáknak meg nincsen manager ha van is vami kis klubnál csak.
munkáknak meg nincsen manager ha van is vami kis klubnál csak.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
-
- Jugador d'estrella
Halee....az a kérdésem lenne itt a szakikhoz, hogy az Fm 2009ben hogy lehet Backgroundot beállítani? Addig eljutottam hogy a fő cuccot azt beállítottam hogy egy képet elneveztem defaultnak...de hogy lehetne még több képet beállítani? Válaszotokat előre is köszöntem! További jó éjt 

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem azt írjak ki, hogy kevés a szabad memória a gépen? Úgy értelmezem, hogy tégy szabaddá egy kis helyet...
Persze lehet, hogy hülyeség. 

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- LM10
- Director del Fútbol
Végre most valami ésszerűbb hibát írt ki:
http://img28.imageshack.us/img28/4590/70702760.jpg
Ezt viszont nem értem. Mit csináljak a memóriával, mikor 2GB nekem? Vagy beállítás?
Aki tud valamit erről, légyszi írjon!
http://img28.imageshack.us/img28/4590/70702760.jpg
Ezt viszont nem értem. Mit csináljak a memóriával, mikor 2GB nekem? Vagy beállítás?
Aki tud valamit erről, légyszi írjon!
Köszi,már el is kezdtem a játékot,működik
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a 2009-ben a csapatbeállitásoknál be tudtam állitani hogy a csapatomban én vagy a menedzser asszisztensem ujitsa e meg a szerződéseket,de a 2010-ben ilyet nem találtam. Ez akkor mit jelent?Az asszisztensem kénye kedve szerint hosszabit mindenkivel (olyannal is akivel én esetleg nem akarnék) vagy mindenkivel nekem kell még az ifi játékosaimmal is?Eddig ugy szoktam hogy csak az első csapat tagjaival foglalkozom én,a többivel az asszisztensem,jó lenne ebben is igy,mert annyi felé figyelni nehezebb

Egy olyan kérdésem lenne,hogy a 2009-ben a csapatbeállitásoknál be tudtam állitani hogy a csapatomban én vagy a menedzser asszisztensem ujitsa e meg a szerződéseket,de a 2010-ben ilyet nem találtam. Ez akkor mit jelent?Az asszisztensem kénye kedve szerint hosszabit mindenkivel (olyannal is akivel én esetleg nem akarnék) vagy mindenkivel nekem kell még az ifi játékosaimmal is?Eddig ugy szoktam hogy csak az első csapat tagjaival foglalkozom én,a többivel az asszisztensem,jó lenne ebben is igy,mert annyi felé figyelni nehezebb

Hello ujra!
Letöltöttem az FM 2010-et,fel is nstalláltam,nem is volt semmi gond amig nem akartam elinditani,akkor viszont kiadott egy piros X-et s ezt a file-t reklamálta: d3dx9_41.dll hogy ez a file hiányzik. Ti mit szóltok ehez,mi ez a file,s lelehet tölteni igy magában is vagy ennek magával a játékkal le kellett volna jönnie? Vagy csak elcsesztem valamit a telepitésnél? Köszi a segitséget
Letöltöttem az FM 2010-et,fel is nstalláltam,nem is volt semmi gond amig nem akartam elinditani,akkor viszont kiadott egy piros X-et s ezt a file-t reklamálta: d3dx9_41.dll hogy ez a file hiányzik. Ti mit szóltok ehez,mi ez a file,s lelehet tölteni igy magában is vagy ennek magával a játékkal le kellett volna jönnie? Vagy csak elcsesztem valamit a telepitésnél? Köszi a segitséget

-
- Entrenador del Barça
Nyomd meg egymasutan tobbszor kb 10-szer nekem ugy bekapcsolodik es muxik!Attika 25 írta:Victor Valdes,sajna nem jött be amit a PES topicban irtál,igy most átmásolom ide is a hsz-em,hátha lesz valakinek valami más ötlete.Azért köszi![]()
Szóval akkor: Üdv mindenkinek!
Kellene egy kis segitség.
Én még a 2009-es FM-el játszom,tudott már megvan az uj,de egy nagyon jó játékban vagyok.Sajnos ujra kellett telepiteni a gépet,s igy a játékot is s ekkor fellépett egy probléma.Feltettem a játékot stb.,megvan a magyarositás.... ugyanonnan folytatnám ahol az ujra telepités elött abbahagytam azonban amikor rányomok a "folytatás" fülre akkor bead egy ablakot : bejön egy kocka s a tetején egy Warning felitrat,alatta egy sárga háromszőg benne egy fekete felkiáltó jel és mellé az van irva hogy :array access out of bunds alatta van egy OK fül,de ha rányomok akkor sincs semmi.
Szerintetek ez mi lehet?A magyarositásnál csesztem el valamit,vagy csak valamit nem kapcsoltam be vagy mi? Előre is köszi a segitséget.

Egy kérdés:
Gyári,teljesen uj játékként meglehet venni az FM 2010-et MAGYAR NYELVEN ? Vagy a gyári játékok csak angol nyelven meg még pár világ nyelven jelennek meg de magyarul nem? S ha nincs magyarul és megveszem angolul és ahoz letöltöm a magyarositást és belemásolgatom stb. akkor az garantáltan működni fog és nem kárositja semilyen módon az eredeti játékot?
Köszi az infot
Gyári,teljesen uj játékként meglehet venni az FM 2010-et MAGYAR NYELVEN ? Vagy a gyári játékok csak angol nyelven meg még pár világ nyelven jelennek meg de magyarul nem? S ha nincs magyarul és megveszem angolul és ahoz letöltöm a magyarositást és belemásolgatom stb. akkor az garantáltan működni fog és nem kárositja semilyen módon az eredeti játékot?
Köszi az infot

Victor Valdes,sajna nem jött be amit a PES topicban irtál,igy most átmásolom ide is a hsz-em,hátha lesz valakinek valami más ötlete.Azért köszi
Én még a 2009-es FM-el játszom,tudott már megvan az uj,de egy nagyon jó játékban vagyok.Sajnos ujra kellett telepiteni a gépet,s igy a játékot is s ekkor fellépett egy probléma.Feltettem a játékot stb.,megvan a magyarositás.... ugyanonnan folytatnám ahol az ujra telepités elött abbahagytam azonban amikor rányomok a "folytatás" fülre akkor bead egy ablakot : bejön egy kocka s a tetején egy Warning felitrat,alatta egy sárga háromszőg benne egy fekete felkiáltó jel és mellé az van irva hogy :array access out of bunds alatta van egy OK fül,de ha rányomok akkor sincs semmi.
Szerintetek ez mi lehet?A magyarositásnál csesztem el valamit,vagy csak valamit nem kapcsoltam be vagy mi? Előre is köszi a segitséget.

-
- Jugador d'estrella
Cardozo(benficás) és az általad említett Rooney szerintem megfelelőgeridoss írta:
Ti személy szerint kit ajánlotok csatárposztra? (a 4. szezonra)

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

Hello!Próbáld meg Balotellit nekem bevált!geridoss írta:Amilyen jó volt az előző két szezonom, ez olyan siralmasra sikeredett. Harmadik vagyok, a Valencia (2 pont) és a Real (!!17 pont!!) mögött. Legutóbb az Elche ellen játszottam 0-0-t. (Keirrison-Ibra-Bojan csatársor)
Igaz, van pár sérültem; Messi, Toure... De azért a második hely azért simán meglenne így is, de valamiért nem megy. C Ronaldo 21 gólos a bajnokságban (február eleje van), és a többi madridi csatár is igen jól muzsikál (ennek köszönhetően Madridban 3-1-re, majd otthon 2-1-re kaptam ki...) A kupa még játszik, 4-0-ra vertem idegenben a Villarealt (kisebb csodával és jól eltalált taktikával), és a BL is dukál még. (Inter ellen játszom az első kieséses kört).
Nyárra tervezek egy gólgyáros csatár szerződtetését, benne van a kalapban Rooney, Torres, Villa. A pénz most annyira nem fog nagy szerepet játszani. Minden nyáron egy nagy igazolást iktatok be, és több 18 év alatti tehetséget (őket kölcsönadom általában).
Fabregast szereztem meg előző szezon végén 70 (!) millió euróért (ezt is 100ról alkudtam le), és ahhoz képest nem muzsikál valami fényesen (6,70-es átlag).
KÖszi a segítséget hasonló felállásal nyertem 2-0-ra ellenük!rivaldo23 írta:RiCsY1080 írta:Nem tudná vki megmondani hogy,hogy tudok nyerni a Real ellen?Mert eddig csak egyszer tudtam ellenük nyerni és már idegesít hogy azzal a ponttal nyerik a bajnokságokat!(taktika)
Hello! Gondolom a Barcával vagy, nekem van egy nyerő taktikám legalábbis eddig az összes managerben bevállt! (2004 óta játszom vele) tehát adott a kapus előtte két söprögető mondjuk puyol és piqué egy sorral feljebb a két szélsőhátvéd simán semmiféle előrenyíl nem kell maguktól is támogatják a támadásokat, ha a csapatinstrukciókban támadó szellemet állítasz be középpályan két kpk egyik szervező másik inkább védekező tipusú legyen mondjuk yaya és xavi aztán két szélső jobb oldal messi, bal oldal akit szeretnél:) és két ék nálam ibra és bojan. A szélsők közül messi mozgását a nyílakkal a jobb csatár poziciója felé irányítod, a bal szélső mozgása pedig a klasszikus irányító poszt felé húzzon! Én evvel a taktikával játszom és 2-3 góllal verem a blancókat általában! Remélem tudtam segíteni!
- LM10
- Director del Fútbol
Már megint...nagyon idegesítő ezLM10 írta:Ez nemigaz...Visszatért a crash dumps hiba. Újratettem a gépet, utána jó volt egy jó ideig, de ma játszok, és megint kiírja. Ez minek a hibája lehet?

- geridoss
- Director del Fútbol
Amilyen jó volt az előző két szezonom, ez olyan siralmasra sikeredett. Harmadik vagyok, a Valencia (2 pont) és a Real (!!17 pont!!) mögött. Legutóbb az Elche ellen játszottam 0-0-t. (Keirrison-Ibra-Bojan csatársor)
Igaz, van pár sérültem; Messi, Toure... De azért a második hely azért simán meglenne így is, de valamiért nem megy. C Ronaldo 21 gólos a bajnokságban (február eleje van), és a többi madridi csatár is igen jól muzsikál (ennek köszönhetően Madridban 3-1-re, majd otthon 2-1-re kaptam ki...) A kupa még játszik, 4-0-ra vertem idegenben a Villarealt (kisebb csodával és jól eltalált taktikával), és a BL is dukál még. (Inter ellen játszom az első kieséses kört).
Nyárra tervezek egy gólgyáros csatár szerződtetését, benne van a kalapban Rooney, Torres, Villa. A pénz most annyira nem fog nagy szerepet játszani. Minden nyáron egy nagy igazolást iktatok be, és több 18 év alatti tehetséget (őket kölcsönadom általában).
Fabregast szereztem meg előző szezon végén 70 (!) millió euróért (ezt is 100ról alkudtam le), és ahhoz képest nem muzsikál valami fényesen (6,70-es átlag).
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Így március közepén még nem talált legyőzőre a csapat, már meccsek őta négy gólt lövünk és egyet-kettőt kapunk, nagyon beálltunk erre 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Valaki léciFtcSikiHun írta:S.O.S![]()
Telepítem a játékot, és kódot kér, mi a kód? Kérem valaki segítsen

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
RiCsY1080 írta:Nem tudná vki megmondani hogy,hogy tudok nyerni a Real ellen?Mert eddig csak egyszer tudtam ellenük nyerni és már idegesít hogy azzal a ponttal nyerik a bajnokságokat!(taktika)
Hello! Gondolom a Barcával vagy, nekem van egy nyerő taktikám legalábbis eddig az összes managerben bevállt! (2004 óta játszom vele) tehát adott a kapus előtte két söprögető mondjuk puyol és piqué egy sorral feljebb a két szélsőhátvéd simán semmiféle előrenyíl nem kell maguktól is támogatják a támadásokat, ha a csapatinstrukciókban támadó szellemet állítasz be középpályan két kpk egyik szervező másik inkább védekező tipusú legyen mondjuk yaya és xavi aztán két szélső jobb oldal messi, bal oldal akit szeretnél:) és két ék nálam ibra és bojan. A szélsők közül messi mozgását a nyílakkal a jobb csatár poziciója felé irányítod, a bal szélső mozgása pedig a klasszikus irányító poszt felé húzzon! Én evvel a taktikával játszom és 2-3 góllal verem a blancókat általában! Remélem tudtam segíteni!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
S.O.S

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Nah végre másodszor sikerült pontot szereznem a Real ellen a Barcával 2-2!

Vedd kisebbre az aláírásképed ha lehet mert nagyon magas.
B.

Vedd kisebbre az aláírásképed ha lehet mert nagyon magas.

B.
Szerintem a football manager nehezebb mint a fifa manager, de egy jó taktikával sok mindent el lehet érni (hozzá kell tennem, a football managernél szerintem a motivációs/pszichológiai oldal egy kicsit hangsúlyosabb)zoli001 írta: Lenne még 1 kérdésem.:
Kis csapattal is lehet elérni jó eredményeket,nem azt mondom hogy egyből bajnoki cím,de mondjuk egy EL-s helyezést,egy Blackburn típusú csapattal.
Lehetséges velük?Vagy csak minden taktika függő?
A fifában csináltam egy nagyszerű taktikát,és nem is kell hozzá nyúlni,dög unalom,persze vannak vereségek,most jelenleg a 4.-5.helyen íngázok a Blackburnel.
Szóval ezzel csak az a bajom,hogy jövőre már a bajnoki cím is meglesz,és ez mindig így van.Mindegy kivel vagyok.....