Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyomd meg egymasutan tobbszor kb 10-szer nekem ugy bekapcsolodik es muxik!Attika 25 írta:Victor Valdes,sajna nem jött be amit a PES topicban irtál,igy most átmásolom ide is a hsz-em,hátha lesz valakinek valami más ötlete.Azért köszi![]()
Szóval akkor: Üdv mindenkinek!
Kellene egy kis segitség.
Én még a 2009-es FM-el játszom,tudott már megvan az uj,de egy nagyon jó játékban vagyok.Sajnos ujra kellett telepiteni a gépet,s igy a játékot is s ekkor fellépett egy probléma.Feltettem a játékot stb.,megvan a magyarositás.... ugyanonnan folytatnám ahol az ujra telepités elött abbahagytam azonban amikor rányomok a "folytatás" fülre akkor bead egy ablakot : bejön egy kocka s a tetején egy Warning felitrat,alatta egy sárga háromszőg benne egy fekete felkiáltó jel és mellé az van irva hogy :array access out of bunds alatta van egy OK fül,de ha rányomok akkor sincs semmi.
Szerintetek ez mi lehet?A magyarositásnál csesztem el valamit,vagy csak valamit nem kapcsoltam be vagy mi? Előre is köszi a segitséget.
Cardozo(benficás) és az általad említett Rooney szerintem megfelelőgeridoss írta:
Ti személy szerint kit ajánlotok csatárposztra? (a 4. szezonra)
Hello!Próbáld meg Balotellit nekem bevált!geridoss írta:Amilyen jó volt az előző két szezonom, ez olyan siralmasra sikeredett. Harmadik vagyok, a Valencia (2 pont) és a Real (!!17 pont!!) mögött. Legutóbb az Elche ellen játszottam 0-0-t. (Keirrison-Ibra-Bojan csatársor)
Igaz, van pár sérültem; Messi, Toure... De azért a második hely azért simán meglenne így is, de valamiért nem megy. C Ronaldo 21 gólos a bajnokságban (február eleje van), és a többi madridi csatár is igen jól muzsikál (ennek köszönhetően Madridban 3-1-re, majd otthon 2-1-re kaptam ki...) A kupa még játszik, 4-0-ra vertem idegenben a Villarealt (kisebb csodával és jól eltalált taktikával), és a BL is dukál még. (Inter ellen játszom az első kieséses kört).
Nyárra tervezek egy gólgyáros csatár szerződtetését, benne van a kalapban Rooney, Torres, Villa. A pénz most annyira nem fog nagy szerepet játszani. Minden nyáron egy nagy igazolást iktatok be, és több 18 év alatti tehetséget (őket kölcsönadom általában).
Fabregast szereztem meg előző szezon végén 70 (!) millió euróért (ezt is 100ról alkudtam le), és ahhoz képest nem muzsikál valami fényesen (6,70-es átlag).
Ti személy szerint kit ajánlotok csatárposztra? (a 4. szezonra)
KÖszi a segítséget hasonló felállásal nyertem 2-0-ra ellenük!rivaldo23 írta:RiCsY1080 írta:Nem tudná vki megmondani hogy,hogy tudok nyerni a Real ellen?Mert eddig csak egyszer tudtam ellenük nyerni és már idegesít hogy azzal a ponttal nyerik a bajnokságokat!(taktika)
Hello! Gondolom a Barcával vagy, nekem van egy nyerő taktikám legalábbis eddig az összes managerben bevállt! (2004 óta játszom vele) tehát adott a kapus előtte két söprögető mondjuk puyol és piqué egy sorral feljebb a két szélsőhátvéd simán semmiféle előrenyíl nem kell maguktól is támogatják a támadásokat, ha a csapatinstrukciókban támadó szellemet állítasz be középpályan két kpk egyik szervező másik inkább védekező tipusú legyen mondjuk yaya és xavi aztán két szélső jobb oldal messi, bal oldal akit szeretnél:) és két ék nálam ibra és bojan. A szélsők közül messi mozgását a nyílakkal a jobb csatár poziciója felé irányítod, a bal szélső mozgása pedig a klasszikus irányító poszt felé húzzon! Én evvel a taktikával játszom és 2-3 góllal verem a blancókat általában! Remélem tudtam segíteni!
Már megint...nagyon idegesítő ezLM10 írta:Ez nemigaz...Visszatért a crash dumps hiba. Újratettem a gépet, utána jó volt egy jó ideig, de ma játszok, és megint kiírja. Ez minek a hibája lehet?
Valaki léciFtcSikiHun írta:S.O.S![]()
Telepítem a játékot, és kódot kér, mi a kód? Kérem valaki segítsen
RiCsY1080 írta:Nem tudná vki megmondani hogy,hogy tudok nyerni a Real ellen?Mert eddig csak egyszer tudtam ellenük nyerni és már idegesít hogy azzal a ponttal nyerik a bajnokságokat!(taktika)
Szerintem a football manager nehezebb mint a fifa manager, de egy jó taktikával sok mindent el lehet érni (hozzá kell tennem, a football managernél szerintem a motivációs/pszichológiai oldal egy kicsit hangsúlyosabb)zoli001 írta: Lenne még 1 kérdésem.:
Kis csapattal is lehet elérni jó eredményeket,nem azt mondom hogy egyből bajnoki cím,de mondjuk egy EL-s helyezést,egy Blackburn típusú csapattal.
Lehetséges velük?Vagy csak minden taktika függő?
A fifában csináltam egy nagyszerű taktikát,és nem is kell hozzá nyúlni,dög unalom,persze vannak vereségek,most jelenleg a 4.-5.helyen íngázok a Blackburnel.
Szóval ezzel csak az a bajom,hogy jövőre már a bajnoki cím is meglesz,és ez mindig így van.Mindegy kivel vagyok.....