2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meglett.Fernando írta:Hozni fogják nyugi. Emberhátrányban vannak.csababarca írta:Most meg a Valencia idegel,2-0ról eladják én megőrülök.
Hozni fogják nyugi. Emberhátrányban vannak.csababarca írta:Most meg a Valencia idegel,2-0ról eladják én megőrülök.
Ne is mond,egy elég nagy summát hozó szelvényem bánta...Fernando írta:Nemtudom ti mennyit hallottatok a Törökországban dúló bundabotrányról. Most is érdekes eredmény született. Fenerbahce-Bursaspor. 87. percig 2-1 volt a Fenernek, majd hirtelen 3 perc alatt 2-3. Azért a Fener ennél profibb csapat szerintem. De ilyet játszott már a Besiktas és a Galata is. Kíváncsi lennék arra az utolsó 5 percre. Vagy csak nekem vannak ilyen összeesküvés elméleteim?
A Barca biztos, a Bordeaux is nyerhet, de ott az x elfér nekik, viszont a CSKA meccs 3 esélyes...főleg, hogy Oroszországban lesz a meccs.Laci0820 írta:Szerintetek?
Olympiakos - Bordeaux
Stuttgart - Barcelona
CSZKA Moszkva - Sevilla
Ugyan ezt írja ki, mikor apám beakarna lépni...most akkor azt hiszik, hogy egy másik néven akartam regelni, és törölni fogják az enyémet??levproff írta:Nekem is ezt írták, amikor letiltották.Fernando írta:
Account closed. Please contact support.
Másnap már törlöték a számlám.![]()
Ugy ezt akkor írja ki, amikor fogadni akarsz?!
Nem. Amikor be akarok lépni.levproff írta:Nekem is ezt írták, amikor letiltották.Fernando írta:
Másnap már törlöték a számlám.![]()
Ugy ezt akkor írja ki, amikor fogadni akarsz?!
Nekem is ezt írták, amikor letiltották.Fernando írta: