levproff írta:Fernando írta:
Account closed. Please contact support.
Nekem is ezt írták, amikor letiltották.
Másnap már törlöték a számlám.
Ugy ezt akkor írja ki, amikor fogadni akarsz?!
Nem. Amikor be akarok lépni.
Ozsi. Csak az a gáz ebben a helyzetben, hogy ebbe semmi bundzsi nincsen. Most oké nekem leapadt a lé, de ettől még nem regisztrálhat a haverom a saját gépén? Lehet, hogy én használnám, de hát ez nem lehet tilos. Először ő próbált meg belépni aztán csak én. Amúgy nem a 250 ft-on van a hangsúly, hanem azon, hogy ellehetett vele ökörködi és, ha jól csináltad jött is a pénz. Én abból a 250 ft-ból csináltál 14700-at, csak szépen lebuktam sorjában. Ki se nagyon akartam venni.

Játszani jó volt vele. Mondjuk idővel biztos kiutaltam volna egy 10-est, ha épp úgy vagyok vele.
Egyébként átadom a tudásom az utókornak tobeten.

Élőfogadásnál baromi jól lehet kaszálni teniszen. Azon mindig. Szettről szettra, game-ről game-re. Elég jó oddsok. Ha 25-ször nem nyomtam all-in 1,4 körüli oddsokra akkor egyszer sem (igaz ez lett a vesztem 1,12-es odds...). A másik ami nekem nagyon bejött az, hogy csomószor tettem meg, hogy lesz piroslap. 4-5 szörös szorzók vannak rá. Inter, Genoa mindkettőre tettem 1-1 200-ast. Lazán jöttek a pénzek.

Vannak még jó dolgok, de ami nekem bejött még az az NBA és a téli olimpiai hoki meccsek. Nagyrészt ezek segítségével tornásztam föl a pénzem. Sok sikert mindenkinek.
Szerk.: Mezenga: Szerintem ne tegyél föl annyit. Nem fix. Jó formában van a Stuttgart. Persze lazán azt mondanám, hogy sima vendég, mert a szívem ezt súgja, de ha pénzről van szó... Az azért más. Ha neten nyomod X2 és nincs gond. Akár többet is ér.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)