Én csak 1 dologtól félek a Valencia meccsel kapcsolatban: az Ini-Messi-Pedro támadótriótól. Ha jól emlékszem, akkor az előző meccsen - ellenük - is így álltunk ki, és nem is nyertünk... De amennyire bízik Pep Bojanban, sajna erre látok eséjt leginkább

Mindegy, az még messze van, nem azzal kell foglalkozni.
Őszintén szólva, ez az új felállás nekem nagyon nem tetszik. Elpazaroljuk az egyik legjobb játékosunkat, Iniestát. Ő nem való a szélre, ezt már elég sok meccs óta "csodálhatjuk", nemtudom, hogy Pep mit lát ott benne... Plusz mellette meg Pedro a jobbon - balon jobb szerintem -, Messi meg középen... Nemtudom, ő biztos tudja, hogy mit akar vele, de nekem eddig nem nagyon jött át. Xavinak nincs játszótársa - bár Messi az, de azért Inivel jobban varázsoltak - a szélünk szinte üres, csak Alves robotol ott végig, mert Pedro meg Ini szerintem maga sem tudja, hogy merre kéne futkosnia

Nemegészen értem, hogy egy rossz formában lévő csapatra miért kell ráerőltetni egy új felállást, ami láthatólag nem is túl hatékony. Bár Messi érzésem szerint egyre jobb középen, de ennek Iniesta issza meg a levét. És ha Messi a szélen, Ini pedig a középpályán van, akkor azért jobban toljuk, mint így felcserélve, ezt lássátok be. Ibrára nem térek ki, neki fejben kéne (n)agymosást tartani, mert ő nem ennyire pocsék, ezt a Barcában is bizonyítota már - lehet, hogy tényleg nem ő "A" Barca típusú csatár, de azért ennél sokkal többre képes itt is.
Szóval Pep most nagy feladat előtt áll, nem estem kétségbe a tegnapi mecs után, a Real is fog botlani még - ha meg nem, akkor meg is érdemlik

-, és bízom Pepben és a csapatban... Csak 1-2 dolgát nem értem Pepnek, aki átlátja, az megírhatná, mert ugye nem vagyok edző, és nem értem ezeket az újításokat. Laikus szemmel annyit látok, hogy két top5-ös játékosunk - Messi, Ini - sem a saját posztján játszik, és ez mindkettőnél - plusz a csapatnál is - formahanyatlással is jár...
Kösz ha elolvastad, picit talán hosszú lett