2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem állítaná meg, mert épp a befejező csatár posztján rohangálna.carlosvela írta: De Vermaelen megállítaná
Dani
Annyira nem érdekel a dolog, hogy visszalapozzak oldalakat, de azért nagyjából emlékszem, hogy mennyien leírták az Arsenalt még akkor is, amikor el sem kezdődött a Premier League. Volt egy pár olyan bátor "jós", aki 6. helyre várta az Arsenalt. (hát...lol)LG írta:Még szezon elején én azt mondtam, h idén is a 4 legerősebb csapat Európában az lehet aki tavaly, bár megjegyeztem, h az Arsenal nem olyan erős csapat mint a másik 3, de 4. helyen nálam ők vannak. Erre vmi okostojás(csak nem te?) elkezdett nekem picsogni, h de ugyan már, az Arsenal egy [auto_cenzúra] csapat, akármilyen komolyabb csapat kiüti stb...
Még szezon elején én azt mondtam, h idén is a 4 legerősebb csapat Európában az lehet aki tavaly, bár megjegyeztem, h az Arsenal nem olyan erős csapat mint a másik 3, de 4. helyen nálam ők vannak. Erre vmi okostojás(csak nem te?Barcaman14 írta:Hát a mi szemszögünkből nézve kevésbécarlosvela írta:Jó mi?!![]()
Amúgy meg ezt az Arsenalt nem érzem elég erősnek ahhoz hogy bejussanak a döntőbe. Pontosabban mondva van nála jó néhány jóval erősebb gárda szerintem! De egy elődöntőre jók lehetnek.
Szvsz az Arsenal-Bordeaux meccs jóval szorosabb lenne, mint a mostani nyomi Portoval... Ráadásul a Bordeaux ég a motivációtól.Rewolution5 írta:én az Arsenal- Bordeaux mecssset nézném meg szívesenBarcaman14 írta:Hát a mi szemszögünkből nézve kevésbécarlosvela írta:Jó mi?!![]()
Amúgy meg ezt az Arsenalt nem érzem elég erősnek ahhoz hogy bejussanak a döntőbe. Pontosabban mondva van nála jó néhány jóval erősebb gárda szerintem! De egy elődöntőre jók lehetnek.
én az Arsenal- Bordeaux mecssset nézném meg szívesenBarcaman14 írta:Hát a mi szemszögünkből nézve kevésbécarlosvela írta:Jó mi?!![]()
Hát a mi szemszögünkből nézve kevésbécarlosvela írta:Jó mi?!
Nos én csípem az Arsenalt de azért nem vagyok otthon a klub háza táján. De ha már így meg kérdezted akkor én így állítanám fel őket:fcb4ever írta:Szerintetek hogy nézne ki az Arsenal kezdője, ha nem lenne mindig sérült valaki?
A Liverpool nagyon nehéz helyzetben van.Capon írta:Elnézve az angol tabellát a Liverpool küzdelmes jövő elé néz. 6. helyen állnak, de az előttük (Man. City) és a mögöttük (Aston Villa) lévő csapat is meccsekkel kevesebbet játszott. Ebből még EL helyezés sem nagyon lesz. A BL helyekre meg szinte biztos nem ér oda. Nem tudom mikor készül el az új stadion de sok örömük nem lesz benne a szurkolóknak ha ez így folytatódik. Nem elképzelhetetlen, hogy el kel adniuk jövőre a legértékesebb játékosaikat, hogy valami pénz is kerüljön bevételi oldalról a kasszába.
Megérdemelten nyert az MU? Hol? Na ne már -.-" A wolves sokkal bátrabban játszott, Doyle nagyon veszélyes volt és alig tudták megállítani. Ha most az Arsenal nem a Burnley, hanem a Wolverhampton ellen játszik lehet, hogy kikap, mert falábú Bendtner nem tud úgy megbotlani, hogy a kaput is eltalálja :SFernando írta:Jó nagy Arsenal rajongó lehetsz. Jó neked. Nyilván azt is tudod, hogy a gatyája ráment az Arsenalnak az Emirates-re, így evidens, hogy nem fog 40 milliót kiadni Villára. Henry? Biztos vissza fog menni.carlosvela írta:Az isten verje meg ezt a mázlista MU-t! Ilyen góllal nyerni, odapattant a labda Scholeshoz, de ratyi!![]()
![]()
![]()
Wenger skót mivoltja miatt kezd ki lenni a ****om! Miért nem tud venni egy normális csatárt, ha már eladja Adebayort és, ha RvP sérült?
Henry, Chamack, Forlan, vagy mondjuk Villa elég jól jönne...
A 3 pont a lényeg! Az megvan
Arsenal 4 eva!
A "mázlista MU" pedig teljesen megérdemelten nyerte meg a meccset. Bár te ezt biztosan jobban tudod.
Jó nagy Arsenal rajongó lehetsz. Jó neked. Nyilván azt is tudod, hogy a gatyája ráment az Arsenalnak az Emirates-re, így evidens, hogy nem fog 40 milliót kiadni Villára. Henry? Biztos vissza fog menni.carlosvela írta:Az isten verje meg ezt a mázlista MU-t! Ilyen góllal nyerni, odapattant a labda Scholeshoz, de ratyi!![]()
![]()
![]()
Wenger skót mivoltja miatt kezd ki lenni a ****om! Miért nem tud venni egy normális csatárt, ha már eladja Adebayort és, ha RvP sérült?
Henry, Chamack, Forlan, vagy mondjuk Villa elég jól jönne...
A 3 pont a lényeg! Az megvan
Arsenal 4 eva!
A félidőben írtam. Azóta tényleg felpörgött kissé, bár ez arra volt jó, hogy szanaszét röhögjem magam ezen a Bendtner-en. Sikítozoklevproff írta:Fernando nem olyan rossz meccs ez!![]()
2-1. Walcott!