Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.11. 17:55:41

carlosvela írta: De Vermaelen megállítaná :P
Dani
Nem állítaná meg, mert épp a befejező csatár posztján rohangálna. :lol:

Wenger (meg amúgy Pep is) megtalálta Vermalen (Pep Piqué) személyében a focit forradalmasító posztot: a befejező középhátvédet. :lol:

Az Arsenalt meg főleg a Bl-ben hülyeség leírni, mert 1-1 meccsen akárkit le tudnak győzni. Csak nagyon ingadozik a teljesítményük sajnos.
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.11. 15:17:00

Eléggé parttalan vita... :D Ha ketten lennének a pályán, lendületből nem hiszem, hogy akárki is megállítaná. De lendületből elég sok játékost nehéz megállítani. Ha viszont kíséri a szélső hátvéd, még rajta van egy középpályás, akkor már lenne nagyobb eséllyel indulnának. :)
carlosvela
Barça C

2010.03.11. 15:12:10

Ma azon veszekedtünk a suliban, hogy Vermaelen meg tudná-e állítani Messit.

Szerintem Vermaelen képes rá, istenre esküszöm, hogy, még az életben nem láttam ilyen jó középhátvédet, olyan higgadt cseleket tesz utolsó emberként, hogy azt a világ is megcsodálja :) Nagyon szeretem őt és nagy vásár volt, Wengernek nagyon jó szeme van :):)

Messi szerintem a világ 3 legjobb futballista soraiba írható, nagyon gyors, jól cselez lát a pályán. Tisztelem és nagyon jó játékosnak tartom.

De Vermaelen megállítaná :P
Dani
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.11. 11:19:11

LG írta:Még szezon elején én azt mondtam, h idén is a 4 legerősebb csapat Európában az lehet aki tavaly, bár megjegyeztem, h az Arsenal nem olyan erős csapat mint a másik 3, de 4. helyen nálam ők vannak. Erre vmi okostojás(csak nem te? :lol: ) elkezdett nekem picsogni, h de ugyan már, az Arsenal egy [auto_cenzúra] csapat, akármilyen komolyabb csapat kiüti stb...
Annyira nem érdekel a dolog, hogy visszalapozzak oldalakat, de azért nagyjából emlékszem, hogy mennyien leírták az Arsenalt még akkor is, amikor el sem kezdődött a Premier League. Volt egy pár olyan bátor "jós", aki 6. helyre várta az Arsenalt. (hát...lol)

BL-ben pedig még feleslegesebb jósolgatni, mert ott nem a konstans teljesítmény számít, hanem mindig az aktuális 2 meccs. (Sőt, olykor elég 1 meccs is, ha az kitűnőre sikeredik.)

Egyébként a Porto-val azért volt könnyű dolga az Arsenalnak, mert a Porto képtelen volt jól védekezni, mivel ők is inkább a támadóbb focit képviselik. Ez olyan, mintha a Barcának holnaptól (mintegy varázsütésre) védekezésre és kontrára kéne beállnia...nem menne.
Tehát a Porto-meccseken pont az adta a sikert, hogy a Porto megnyerte (bár vicces körülmények közt) az első meccset, és ez okozta azt, hogy utólag vesztes taktikát kellett alkalmazniuk a visszavágón. Nem hibáztatom mondjuk az edzőjüket, mert vszeg az edzők 95%-a ezt játszotta volna meg. Nem volt elég bátor, hogy felvállalja azt a focit, amit otthon, és amit általában is szoktak, viszont így teljesen átadták a területet az Arsenalnak, akik ezt köszönték szépen.
Így aztán olyanok voltak a Porto-védők, mint a bóják, amiket tetszőleges irányban lehetett kicselezni :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.11. 10:36:01

Barcaman14 írta:
carlosvela írta:Jó mi?! :D
Hát a mi szemszögünkből nézve kevésbé :roll: :wink: Amúgy meg ezt az Arsenalt nem érzem elég erősnek ahhoz hogy bejussanak a döntőbe. Pontosabban mondva van nála jó néhány jóval erősebb gárda szerintem! De egy elődöntőre jók lehetnek.
Még szezon elején én azt mondtam, h idén is a 4 legerősebb csapat Európában az lehet aki tavaly, bár megjegyeztem, h az Arsenal nem olyan erős csapat mint a másik 3, de 4. helyen nálam ők vannak. Erre vmi okostojás(csak nem te? :lol: ) elkezdett nekem picsogni, h de ugyan már, az Arsenal egy [auto_cenzúra] csapat, akármilyen komolyabb csapat kiüti stb...meg, h a Real Madrid is mennyivel erősebb náluk :lol: Na igen, tegnap láthattunk, valóban kibaxottul erős a RM...
Én arra lennék most kíváncsi, h ki az a rengeteg csapat, aki szted erősebb az Arsenalnál? Ha azt mondod, h a Barca, Chelsea, Mu 3-s, akkor azt mondom ok. De te még kit mondanál rajtuk kívül, mert ugye a 3 az nem olyan rengeteg?
fcb4ever kolléga is válaszolhat...ő véleményére is kiváncsi vagyok. Mert te komolyan azt gondolod, h a legjobb 8-ban az Arsenalnak csak a Bayern ellen van esélye? :lol:
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.10. 19:52:02

Rewolution5 írta:
Barcaman14 írta:
Hát a mi szemszögünkből nézve kevésbé :roll: :wink: Amúgy meg ezt az Arsenalt nem érzem elég erősnek ahhoz hogy bejussanak a döntőbe. Pontosabban mondva van nála jó néhány jóval erősebb gárda szerintem! De egy elődöntőre jók lehetnek.
én az Arsenal- Bordeaux mecssset nézném meg szívesen :wink:
Szvsz az Arsenal-Bordeaux meccs jóval szorosabb lenne, mint a mostani nyomi Portoval... Ráadásul a Bordeaux ég a motivációtól.

Igaz a negyedöntőt mondjuk elég nehezen tudnám elképzelni, hogy átvészelik :) Ahhoz több klasszis kellene a keretbe. De a Bayernt pl. el tudnám képzelni, hogy kiverjék, és bekerüljenek a 4 közé.
Més que un club.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.10. 19:47:09

Szerintem meg a Barca-féle 4-3-3 lenne számukra tökéletes (amit Guardiola mostanában egyre ritkábban gyakorol :( )

Almunia - Clichy, Vermaelen (vele hihetetlen jó üzletet csinált az Arsenal, Touré helyére), Gallas, Sagna - Diaby, Fabregas, Nasri - van Persie, Arshavin, Eduardo

Az, hogy rakatszámra sérülnek le a játékosok, szvsz annak köszönhető, hogy nagyon fiatalok, fizikálisan nincsenek olyan állapotban még, mint a "nagyok", másrészt meg mindegyikük technikásabb, és nem odavaló (és nnek eredményeképpen maga az Arsenal-foci is technikás, sokpasszos)

Ha egyszer "véletlenül" elkerülnék a sérülések az Arsenalt, és néhanapján még a legerősebb kezdő is összejönne, akkor nagy idényük lenne PL-ben és BL-ben egyaránt. Hát még ha a fiatalok ott maradnának, miután befutott játékosok lettek! Még a Barca is retteghetne :D Jó hogy ez nem történhet meg, jelenleg is csak 3-4 tapasztaltabb játékosuk van.

Ramseyt pedig nagyon sajnálom! Idén kezdett belejönni a játékba, hihetetlen tempóban fejlődött, erre szabályosan elkaszálták és kettétörték a lábát :( Szegény fiú, ilyen fiatalon nem csak a testi fájdalmakkal kell majd megküzdenie... lehet egy klasszissal szegényebb lesz a futball...
De ez a sport a labdarúgás, az a bajnokság meg a Premier League.
Més que un club.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.10. 19:40:34

Barcaman14 írta:
én az Arsenal- Bordeaux mecssset nézném meg szívesen :wink:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.10. 19:30:46

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
carlosvela
Barça C

2010.03.10. 19:19:09

Hát szerintem inkább: Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy - Song - Arshavin, Nasri/Rosicky - Fabregas - Eduardo/(majd Chamack), RvP :arrow: ez 4-1-2-1-2 Ez jobb :):)

Szerintem, ha Adebayor nem távozik a nyáron, most kedvezőbb helyen lenne az Arsenal a tabellán, az a baj, hogy szinte biztosra vehető az, hogy az Arsenalból nyáron távozik valaki, mint mindig, ezért Wengernek szinte mindig egy új csapatot kell építeni (gondoljunk csak bele mondjuk Flamini hiányának pótlását, vagy Hleb helyére beépíteni Nasrit... stb...)
Inkább arra kéne törekedni, hogy megtartsa a csapatot és akkor a közeljövőben kevés csapat lesz, aki ellen tudna állni az Arsenalnak :) Talán még a veretlenségi rekordot is meg tudnák dönteni :)

Képzeljétek van egy Barcás oszt.társam, akivel elképzeltük a BL döntőt! Természetesen Arsenal-Barcelona döntő lesz, 0:3-ra vezet a Barca, de az Arsenal nem adja fel és a 89'-ben kiegyenlít. A hosszabításban nem esik gól, jönnek a 11-esek... mindenki sorra lövi be a tiziket... Messi áll a labda mögé... Nagyon jól helyezett büntető, egyenesen a Bal felső ficak felé tart, de Almúnia hatalmas bravúrral ment... Fabregas a labda mögött, aki a sípszó után kapufás tizit értékesít és ezzel megnyeri az Arsenal a döntőt.
Gólszerzők: Ibra 12', Henry 33', Messi 60' ill. Vermaelen 68', Fabregas 74', Walcott 89'.

Jó mi?! :D
geridoss
Director del Fútbol

2010.03.10. 17:51:37

Almunia jó kapus, és viszonylag megbízható is. Akinfeev pedig 23 éves kora ellenére 40 körüli válogatottsággal büszkélkedik, és igen, valóban a Föld kerekség legtehetségesebb kapusa (ezt gondolom az ára is tükrözi). És őszintén szólva, az Arsenal nem arról híres, hogy euró (font) tízmilliókat költene egy játékosra. Én Bendtnernek nagyobb bizalmat szavaznék, nem csak a tegnapi mestermunkája után, hanem úgy egészében jobb játékosnak tartom, mint RvP-t.
Apropó csatársor. Bendtner, Van Persie, Eduardo. Ők hárman elég jól csengő nevek a támadó harmadban. Ráadásként ott van Walcott és Vela, akik szintén nagyon sokra vihetik.

Egy szó mint száz, nem egy rossz csapat ez az Arsenal, sőt... Csak a koncentráció hiányzik még a srácokból, de évről-évre egyre jobban beérnek, csak hagynia kell Wengernek. És ha egy valaki, akkor ő piszkosul ért a fiatal játékosokhoz. A Porto ellen is megvolt az, ami sokszor hiányzik a játékukból : a befejezés. Jól mondta a kommentátor, sokszor ezen buknak el meccseket; megvannak a helyzetek/ziccerek, de -és itt hoznám fel a koncentráció hiányát- sokszor elszórakozzák.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.10. 17:36:19

fcb4ever írta:Szerintetek hogy nézne ki az Arsenal kezdője, ha nem lenne mindig sérült valaki?
Nos én csípem az Arsenalt de azért nem vagyok otthon a klub háza táján. De ha már így meg kérdezted akkor én így állítanám fel őket:

------------------Almunia----------------------------

Sagna-----Gallas-----------Veermalen------Clichy

----------------------Song---------------------------

-------------Fabregas-----------Diaby--------------

--Nasri--------------------------------------Arshavin

----------------------R. van Persie------------------

A kapus posztra mindenképpen kéne egy megbízható kapus, mert ezt a jelzőt nem lehet rá biggyeszteni sem Almuniara sem Fabianskira! Én javasolnám Akinfeevet! A Földgömb legtehetségesebb kapusának tartják a szakemberek és korához képest már tapasztaltnak mondható! A védelem jónak mondható, csak úgy mint a középpálya, bár oda is el kéne némi tapasztalat! A támadó sorba viszont még egy klasszis vagy tehetséges csatár kell.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.10. 17:08:51

Szerintetek hogy nézne ki az Arsenal kezdője, ha nem lenne mindig sérült valaki?
Més que un club.
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.09. 18:25:36

Capon írta:Elnézve az angol tabellát a Liverpool küzdelmes jövő elé néz. 6. helyen állnak, de az előttük (Man. City) és a mögöttük (Aston Villa) lévő csapat is meccsekkel kevesebbet játszott. Ebből még EL helyezés sem nagyon lesz. A BL helyekre meg szinte biztos nem ér oda. Nem tudom mikor készül el az új stadion de sok örömük nem lesz benne a szurkolóknak ha ez így folytatódik. Nem elképzelhetetlen, hogy el kel adniuk jövőre a legértékesebb játékosaikat, hogy valami pénz is kerüljön bevételi oldalról a kasszába.
A Liverpool nagyon nehéz helyzetben van.
Ahogy Te is irtad lehet, h eladják majd a legértékesebb játékosaikat(Gerrard, Torres) és akkor ez a Pool egy angol középcsapat szintjére fog kerülni.

Benitez távozása is jót tenne szerintem a csapatnak, kicsit azt érzem, h bele van fásulva a munkába. Amikor oda került nagyon jó eredményekkel kezdett, de elmaradt a régen várt bajnoki cim és ez természetesen nem tett jót sem neki sem a klubnak.
Valami változás nagyon kellene.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.09. 13:22:30

Elnézve az angol tabellát a Liverpool küzdelmes jövő elé néz. 6. helyen állnak, de az előttük (Man. City) és a mögöttük (Aston Villa) lévő csapat is meccsekkel kevesebbet játszott. Ebből még EL helyezés sem nagyon lesz. A BL helyekre meg szinte biztos nem ér oda. Nem tudom mikor készül el az új stadion de sok örömük nem lesz benne a szurkolóknak ha ez így folytatódik. Nem elképzelhetetlen, hogy el kel adniuk jövőre a legértékesebb játékosaikat, hogy valami pénz is kerüljön bevételi oldalról a kasszába.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
carlosvela
Barça C

2010.03.08. 05:37:00

Fernando írta:
carlosvela írta:Az isten verje meg ezt a mázlista MU-t! Ilyen góllal nyerni, odapattant a labda Scholeshoz, de ratyi! :evil: :evil: ](*,)

Wenger skót mivoltja miatt kezd ki lenni a ****om! Miért nem tud venni egy normális csatárt, ha már eladja Adebayort és, ha RvP sérült?

Henry, Chamack, Forlan, vagy mondjuk Villa elég jól jönne...

A 3 pont a lényeg! Az megvan :P

Arsenal 4 eva!
Jó nagy Arsenal rajongó lehetsz. Jó neked. Nyilván azt is tudod, hogy a gatyája ráment az Arsenalnak az Emirates-re, így evidens, hogy nem fog 40 milliót kiadni Villára. Henry? Biztos vissza fog menni.

A "mázlista MU" pedig teljesen megérdemelten nyerte meg a meccset. Bár te ezt biztosan jobban tudod.
Megérdemelten nyert az MU? Hol? Na ne már -.-" A wolves sokkal bátrabban játszott, Doyle nagyon veszélyes volt és alig tudták megállítani. Ha most az Arsenal nem a Burnley, hanem a Wolverhampton ellen játszik lehet, hogy kikap, mert falábú Bendtner nem tud úgy megbotlani, hogy a kaput is eltalálja :S

Azt olvastam (hiteles forrás -> arsenal.com), hogy Wenger télen érdeklődött Villa után, sőt meg is vette volna, csak a Valencia nem engedte el, csakúgy, mint a Bordeaux Chamackot (de most jól megszívják, mert így nyáron ingyen jön :))

Most néztem egy Dortmund meccset, te ez a Zidan ez nagyon jó :) Ő is beférne most az Arsenalba!

Jah és végül, de nem utolsó sorban Titi (gyengébbek kedvéért Henry) nyilatkozott! Tessék megnézni a www.fc-arsenal.hu webhelyet! :)

Dani
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.07. 00:32:16

Szerintem egy valami kéne az Arsenalnak: Ész. Egyfolytában sírnak, hogy ennyi sérült meg annyi. Ha nem dobálnának be 19-20 éves játékosokat egyfolytában, akiken annyi izom van mint a kisujjamon a világ legdurvább bajnokságába talán nem lenne annyi sérült. A másik fele meg, hogy baromi jó érzékkel leigazolják a legsérülékenyebb játékosokat. Anno Nasri a Marseille-ben, Rosicky a Dortmundba szinte többet volt sérült mint a pályán.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.03.07. 00:10:45

Gyerekek miután megnéztem a mai Arsenal meccset rájöttem miért kell az ágyúsoknak egy csatár
ez a Bendtner egy hatalmas sz*r,balf*sz,meg sokminden. Egy sorfalbábú többet bevágott volna, mint ő. ( szóval legalább 1 bepattant volna :D )
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.07. 00:06:57

carlosvela írta:Az isten verje meg ezt a mázlista MU-t! Ilyen góllal nyerni, odapattant a labda Scholeshoz, de ratyi! :evil: :evil: ](*,)

Wenger skót mivoltja miatt kezd ki lenni a ****om! Miért nem tud venni egy normális csatárt, ha már eladja Adebayort és, ha RvP sérült?

Arsenal 4 eva!
Jó nagy Arsenal rajongó lehetsz. Jó neked. Nyilván azt is tudod, hogy a gatyája ráment az Arsenalnak az Emirates-re, így evidens, hogy nem fog 40 milliót kiadni Villára. Henry? Biztos vissza fog menni.

A "mázlista MU" pedig teljesen megérdemelten nyerte meg a meccset. Bár te ezt biztosan jobban tudod.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
carlosvela
Barça C

2010.03.06. 22:59:14

Az isten verje meg ezt a mázlista MU-t! Ilyen góllal nyerni, odapattant a labda Scholeshoz, de ratyi! :evil: :evil: ](*,)

Arsenal 4 eva!
miihii
KHAL

2010.03.06. 20:32:51

Na,a MU is csak behúzta a Wolves meccset,így pillanatnyilag a tabella élén is van a Manchester 8)
Féligmeddig tudtam csak nézni,de az lejött belőle,h nem volt könnyű meccs.Nagyon kellett,h egy ilyen derbiből is győztesen jöjjünk ki.A bajnokság végkimenetele sokban ezeken múlik.

GO MU!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.06. 17:27:53

levproff írta:Fernando nem olyan rossz meccs ez! :P

2-1. Walcott! :twisted:
A félidőben írtam. Azóta tényleg felpörgött kissé, bár ez arra volt jó, hogy szanaszét röhögjem magam ezen a Bendtner-en. Sikítozok :lol:

Szerk.: Nah felvezető meccsnek nem volt rossz, bár olyan jó sem. helyenként elég unalmas volt. És lenyűgözve sem voltam egyik csapattól sem. Nagyjából a dán miatt nem aludtam el. :D

Jöhet a M.U. meccs! Glory! :wink: Irány az 1. hely. :twisted:
levproff
Director del Fútbol

2010.03.06. 17:22:45

Fernando nem olyan rossz meccs ez! :P

2-1. Walcott! :twisted:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
PCsabi
aka Game90

2010.03.06. 17:14:38

Bendtner most már 0/5. Nagyon gyorsan lehoznám őt, ha rajta múlik, nem lövünk több gólt.

Ez a Burnley gól :lol: , grat az Arsenal védelemnek.

Amúgy a sok kihagyott helyzet után ezt érdemeltük.

Walcott a második félidőben felpörgött, lőtt is egy gólt :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.06. 16:57:47

Nézem az Arsenal meccset az elejétől. Elég pocsék. Unalmas meccs.

Komolyan gondolja Wénger ezt a dánt? :lol: Ha 4-et lőne is mínusz 1-nél járna. :D

Szerk.: Megérdemelte az Arsenal. Ennyit bénázni nem lehet elöl.
Lezárt