2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen egyetértek veled Ozsi. Egyébként, Sacchi ugyan így megszólalt mikor megvettük Ibrát a nyáron azt hiszem, de már nem emlékszek rá, hogy akkor mit mondott.ozsimiki írta:Sacchi akart vmit mondani,és mondott, igazat is adnék neki,ha ősszel nem lett volna az összjátékban is jó, utolsó mondataiban pedig saját magát cáfolja Sacchi: "mert annak ellenére, hogy most szenved, két-három héten belül a svéd formája sokat javulhat majd, s hogy az pedig fantasztikus lenne, az biztos…" akkor ezek szerint ő is úgy gondolja,hogy szimpla formahanyatlás,nem pedig leküzdhetetlen ellentét van itt.
Hát igen... Ha ennyi embernek feltűnt, hogy Ibraval csak gyengébbek vagyunk, akkor valóban valami nagy gond lehet vele. Nem tudom igazából hogy mi lehet a probléma vele. Számos okot fel lehetne sorolni, de már sokszor megtettük. Marad a remény, hogy sikerül előbb-utóbb beilleszkednie. csak nehogy már késő legyensocio66 írta:A youtubos videók helyett inkább a meccseket nézd és egyből rájössz,mi a baj vele. Érdemes olvasgatni mások nyilatkozatait,most például Sacchi-ét,meg más csapatok drukkereinek véleményét.
A madridistán is az volt a reakció a kiállítása után,hogy 'inkább ne kapjon eltiltást,mert nélküle jobb a Barca'.
Meg hasonlók.
Az első 13 meccse után a bajnokságban 11 gólnál tartott! Lehet, hogy a 15. fordulóban érte el a 11 gólt, de két meccsen nem játszott előtte!BlauGranaGroc írta:Ez a stat nem tudom honnan jött. 13 meccs után 8 gólnál tartott minden sorozatot figyelembe véve, ha csak a ligát akkor 9-nél.Sanama írta:Ibra 13/11es átlagot mutatott,és a hátán vitte a csapatot?
A bajnokságban akkor már 32 gólt rugtunk, és egyedül a real elleni meccs volt az ahol "fontos gólt" lőtt és csak annak köszönhettük a pontokat.
Azóta eltelt 12 forduló és szerzett 3 gólt.
Hát erről ennyit.BlauGranaGroc írta:Ez a stat nem tudom honnan jött. 13 meccs után 8 gólnál tartott minden sorozatot figyelembe véve, ha csak a ligát akkor 9-nél.Sanama írta:Ibra 13/11es átlagot mutatott,és a hátán vitte a csapatot?
A bajnokságban akkor már 32 gólt rugtunk, és egyedül a real elleni meccs volt az ahol "fontos gólt" lőtt és csak annak köszönhettük a pontokat.
Azóta eltelt 12 forduló és szerzett 3 gólt.
Én is így látom.Bányász írta:Ibrának sajnos még nem ment baromira jól a Barcában.
én megfordítanám a dolgot... sokszor ő nincs jó helyen, pedig jó helyre kapja a labdát...Jocek írta:már egy jó ideje az a probléma csak ibrával, h ha jó helyen helyezkedik... akk se kap labdát... nem azt mondom, h mindig megtalálja a legjobb helyet, de az esetek több mint felében ott van, de nem adnak neki labdát... és ez a bajnokság elején nem így volt...
Én nem azt mondom,hogy mit gondolt.Bányász írta:Ibrának sajnos még nem ment baromira jól a Barcában.De ha ennyire sz*r igazolás volt miért nem akkor mondták mikor baromira jól ment neki?
Azt pedig nem tudhatjuk,h Sacchi nyáron mit gondolt.Ugye elég megosztó igazolás volt Ibra,egyik tábor szerint jó igazolás volt a másik szerint pedig igen rossz.Nem kizárt,h Sacchi már nyáron is azok táborát erősítette akik szerint rossz igazolás volt a svéd,de lehetséges,h csak most szólaltatták meg az üggyel kapcsolatban.
Szóval én óvatosan kritizálnám az üggyel kapcsolatban Sacchit.
Ez a stat nem tudom honnan jött. 13 meccs után 8 gólnál tartott minden sorozatot figyelembe véve, ha csak a ligát akkor 9-nél.Sanama írta:Ibra 13/11es átlagot mutatott,és a hátán vitte a csapatot?
Ibrának sajnos még nem ment baromira jól a Barcában.De ha ennyire sz*r igazolás volt miért nem akkor mondták mikor baromira jól ment neki?
LM10 írta:Utána nézegettem már statisztikának, hamár kitört ez az "Ibra háború"![]()
Eto'o 1. szezonja nálunk:
42 meccs-28 gól- 2 gólpassz
Ibra eddig:
29 meccs-15 gól-8 gólpassz.
És még Ibra belendülhet.
Ibra nem az a csak befejezem és kész típusú csatár. Ő nagyon hasznos játékos is, amit a gólpasszok is jeleznek. Azt elismerem, hogy vagy 2 hónapja formán kívüli, de azért az eddigiek alapján nem termelt túl rosszul sem. Az meg tök felesleges, hogy mért igazoltuk le. Nem oskan panaszkodtak mikor 5/5-ös átlaga volt még. Egyszerűen rossz passzban van, ha Pep a CSAPATOT rendre rakja, akkor ő is sokat fog javulni ez 100
Tudod barátom ez olyan mint a póker. Sokan mondják hogy szerencsejáték, de a döntő asztalnál mégis rendszerint ugyanazok űlnek.progman07 írta:Mindenkinek lehet rossz formája... most nehezen megy a csapatnak, nem jönnek úgy a gólok, ez nem Ibra hibája, hanem az egész csapaté. Amikor a csapatnak is ment, Ibrának is. Minden összefügg.
Ibra jobb játékos, mint Eto'o, ne felejtsük el, hogy Eto'o legtöbb gólja egyszerű üreskapus ziccer volt azután, hogy Messiék kinyitották a védelmet és mattig játszották az akciót. Ilyen ritkábban van idén, talán mert jobban készülnek a Barca taktikája ellen a csapatok, és az ellenszert is hatékonyabban tudják alkalmazni.
Ha ismét formába lendül a csapat, Ibrahimovic is be fogja vágni azokat a helyzeteket, amiket Eto'o rendszerint berúgott, de ehhez az egész csapatnak kell elkezdenie helyzeteket kialakítani.
Szerintem.
Vagy talán azért, mert Eto'o FUTOTT, mint egy mérgezett egér minden egyes labda után, mindig indítható volt és nem csak várta a labdát a leshatáron... Ehhez képest Ibra megáll elöl, várja, hogy felívéljék neki, de a mozgása szerintem gyakorlatilag nulla. Áll elöl, mint .... a lagziban...progman07 írta:Ibra jobb játékos, mint Eto'o, ne felejtsük el, hogy Eto'o legtöbb gólja egyszerű üreskapus ziccer volt azután, hogy Messiék kinyitották a védelmet és mattig játszották az akciót. Ilyen ritkábban van idén, talán mert jobban készülnek a Barca taktikája ellen a csapatok, és az ellenszert is hatékonyabban tudják alkalmazni.