Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LM10
Director del Fútbol

2010.03.11. 20:43:54

ozsimiki írta:Sacchi akart vmit mondani,és mondott, igazat is adnék neki,ha ősszel nem lett volna az összjátékban is jó, utolsó mondataiban pedig saját magát cáfolja Sacchi: "mert annak ellenére, hogy most szenved, két-három héten belül a svéd formája sokat javulhat majd, s hogy az pedig fantasztikus lenne, az biztos…" akkor ezek szerint ő is úgy gondolja,hogy szimpla formahanyatlás,nem pedig leküzdhetetlen ellentét van itt.
Teljesen egyetértek veled Ozsi. Egyébként, Sacchi ugyan így megszólalt mikor megvettük Ibrát a nyáron azt hiszem, de már nem emlékszek rá, hogy akkor mit mondott. :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.11. 20:33:31

Sacchi akart vmit mondani,és mondott, igazat is adnék neki,ha ősszel nem lett volna az összjátékban is jó, utolsó mondataiban pedig saját magát cáfolja Sacchi: "mert annak ellenére, hogy most szenved, két-három héten belül a svéd formája sokat javulhat majd, s hogy az pedig fantasztikus lenne, az biztos…" akkor ezek szerint ő is úgy gondolja,hogy szimpla formahanyatlás,nem pedig leküzdhetetlen ellentét van itt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.03.11. 20:27:50

Ibra már beilleszkedett! Csak rossz formában van. Nem csak benne van a hiba.
„Öt esztendőre írtam alá, nagyon boldog vagyok itt, és eszem ágában sincs eligazolni Barcelonából.”-mpndta Ibrahimovics
Forza Barca
Barca 4ever
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.03.11. 20:24:58

Nézd! Nézem a meccseket nem vagyok vak látom én is a gondokat. De ha már Barcás vagy akkor fogadd el hogy itt van és reménykedj abban hogy kis időn belül sokat javul majd.
„Öt esztendőre írtam alá, nagyon boldog vagyok itt, és eszem ágában sincs eligazolni Barcelonából.”-mpndta Ibrahimovics
Forza Barca
Barca 4ever
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.11. 20:24:14

socio66 írta:A youtubos videók helyett inkább a meccseket nézd és egyből rájössz,mi a baj vele. Érdemes olvasgatni mások nyilatkozatait,most például Sacchi-ét,meg más csapatok drukkereinek véleményét.
A madridistán is az volt a reakció a kiállítása után,hogy 'inkább ne kapjon eltiltást,mert nélküle jobb a Barca'.
Meg hasonlók.
Hát igen... Ha ennyi embernek feltűnt, hogy Ibraval csak gyengébbek vagyunk, akkor valóban valami nagy gond lehet vele. Nem tudom igazából hogy mi lehet a probléma vele. Számos okot fel lehetne sorolni, de már sokszor megtettük. Marad a remény, hogy sikerül előbb-utóbb beilleszkednie. csak nehogy már késő legyen :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
socio66

2010.03.11. 20:17:24

A youtubos videók helyett inkább a meccseket nézd és egyből rájössz,mi a baj vele. Érdemes olvasgatni mások nyilatkozatait,most például Sacchi-ét,meg más csapatok drukkereinek véleményét.
A madridistán is az volt a reakció a kiállítása után,hogy 'inkább ne kapjon eltiltást,mert nélküle jobb a Barca'.
Meg hasonlók.
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.03.11. 20:08:24

Tudjátok mit? Aki azt mondja hogy Ibra ne lenne érdemes az tessék menjen fel a you tube ra és nézzé meg a góljait és az idénykezdetét. Gondolkozzatok el, ha megnézitek a videót: Zlatan Ibrahimovic 2009/2010/HD akkor rájöttök hogy az a forma benne van ami az elején is benne volt. Szerintem van ő olyan jó játékos hogy akár a kiállitása után helyre hozza a dolgokat. Ami az elején ment az nem múlik. :shock:
Forza Barca
Barca 4ever
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.03.11. 14:47:57

Az első 13 meccse után a bajnokságban 11 gólnál tartott! Lehet, hogy a 15. fordulóban érte el a 11 gólt, de két meccsen nem játszott előtte!
Az Espanyol ellen is az ő góljával nyertünk 1-0-ra! Plusz kb az összes meccsen az év elején ő kezdte a gólok sorát v ő tette megnyugtathatóvá a meccset, uhogy az hülyeség, h csak a Real elleni gólja ért pontokat!
De az is elég lett volna, ha csak a Real elleni gólja ér pontokat! :) :lol:

Tény, hogy az utóbbi időben nem megy neki annyira, de azért a Stuttgart és az Atletico ellen is lőtt gólt! Ja meg a Malagának csak nem adták meg, ami pedig szabályos volt szerintem! Uhogy, ha azt nézzük az utolsó 3,5 meccsén rúgott 2,5-et(kis túlzással)!
Tény, hogy szezon közben nem ment neki, de szerintem bele fog megint lendülni és nem lesz gond, meg tavaly Eto'o-nak is volt ilyen időszaka amikor nem rúgott gólt 4-5-6 meccsen, csak nem tűnt fel ennyire mert akkor jobban játszott a csapat és anélkül is jöttek a meccsek!
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
Dave87
Capitá del Barça

2010.03.11. 13:34:31

Bányász írta:...idén még két győztes gól a Bernabeuban és tökéletesen elégedett leszek vele kis túlzással. :)
Ezt én is adom! :lol:
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.11. 13:08:56

Hát erről ennyit.
Bányász írta:Ibrának sajnos még nem ment baromira jól a Barcában.
Én is így látom.

Fecóval is egyet értek. Ha meg jó helyen van és nem kapja a lasztit, akkor azon kéne elgondolkodni h mért nem kapja? Talán valami nincs rendben körülötte, vagy nem bíznak a társak benne? Messi ha rossz helyen is van labdával tömik.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.11. 13:00:58

Jocek írta:már egy jó ideje az a probléma csak ibrával, h ha jó helyen helyezkedik... akk se kap labdát... nem azt mondom, h mindig megtalálja a legjobb helyet, de az esetek több mint felében ott van, de nem adnak neki labdát... és ez a bajnokság elején nem így volt...
én megfordítanám a dolgot... sokszor ő nincs jó helyen, pedig jó helyre kapja a labdát...
Jocek
Barça B
Kapcsolat:

2010.03.11. 12:53:35

már egy jó ideje az a probléma csak ibrával, h ha jó helyen helyezkedik... akk se kap labdát... nem azt mondom, h mindig megtalálja a legjobb helyet, de az esetek több mint felében ott van, de nem adnak neki labdát... és ez a bajnokság elején nem így volt...
Viva Barca

Kép

=) Jocc tí-em (=
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.11. 12:51:30

Szerintem akkor adott hangot a véleményének amikor megkérdezték róla...

A meccsértékelőket meg felesleges elolvasnom mert megvan a saját véleményem amit nem hiszem,h megfog változtatni az,h Etooka(bocsánat,h megemlítelek) a meccs emberének hozza ki Zlatant vagy sem.

Sőt sztem ez legalább annyira a csapat kritikája mint Zlatan dicsérete,h azzal az elfogadható játékkal amit év elején nyújtott többször tudott meccs embere lenni.

Elfogadható és biztató játékot láttam tőle de,h egy igazán jó meccse az eszembe jusson bizony meg kell erőltetnem magam.Ami pedig különösen szomorú,h már hetek óta amikor Barca meccs van azt kívánom bárcsak ne lenne a pályán...(nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára)

Ezzel együtt türelmes vagyok és nagyon szurkolok neki(mert azt kétlem,h nyáron megválnánk tőle ha már idehoztuk,azt is kétlem,h Bojan vagy akárki kiszorítaná szóval nagyon fontos lenne,h javuljon ha nem akarjuk még évekig nézni ezt a szenvedést) és nyilván egy szót se szólnék ha ugyan úgy megrúgná a góljait mint az elején de sajnos nem így történik...

Mint már egyszer írtam is...idén még két győztes gól a Bernabeuban és tökéletesen elégedett leszek vele kis túlzással. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2010.03.11. 13:03:39-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bobán
Jugador del Barça

2010.03.11. 12:38:37

http://www.youtube.com/watch?v=sZUruj_xE4M itt a bizonyíték h igenis beletud épülni a csapatjátékba!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.11. 12:31:12

Bányász írta:
De ha ennyire sz*r igazolás volt miért nem akkor mondták mikor baromira jól ment neki?
Ibrának sajnos még nem ment baromira jól a Barcában.

Azt pedig nem tudhatjuk,h Sacchi nyáron mit gondolt.Ugye elég megosztó igazolás volt Ibra,egyik tábor szerint jó igazolás volt a másik szerint pedig igen rossz.Nem kizárt,h Sacchi már nyáron is azok táborát erősítette akik szerint rossz igazolás volt a svéd,de lehetséges,h csak most szólaltatták meg az üggyel kapcsolatban.

Szóval én óvatosan kritizálnám az üggyel kapcsolatban Sacchit.
Én nem azt mondom,hogy mit gondolt.
Hanem mikor ad hangot a véleményének. Azért nem ugyanaz a dolog....

Hát akkor olvassgass légyszi vissza meccsértékelő írásokat,mikor zsinórban több meccsen a meccs embere volt Zlatan, és a hátán vitte a csapatot, szerintem bőven játszott ő itt már remekül...
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.03.11. 12:26:14

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2010.03.11. 12:32:14-kor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.11. 12:12:51

De ha ennyire sz*r igazolás volt miért nem akkor mondták mikor baromira jól ment neki?
Ibrának sajnos még nem ment baromira jól a Barcában.

Azt pedig nem tudhatjuk,h Sacchi nyáron mit gondolt.Ugye elég megosztó igazolás volt Ibra,egyik tábor szerint jó igazolás volt a másik szerint pedig igen rossz.Nem kizárt,h Sacchi már nyáron is azok táborát erősítette akik szerint rossz igazolás volt a svéd,de lehetséges,h csak most szólaltatták meg az üggyel kapcsolatban.

Szóval én óvatosan kritizálnám az üggyel kapcsolatban Sacchit.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.11. 11:17:48

Sacchi Úr !

Ezt a megállapítást miért nem Novemberben, vagy Októberben állapította meg? Mikor Ibra 13/11es átlagot mutatott,és a hátán vitte a csapatot?

Oké,hogy most rettenetesen játszik,aláírom. De ha ennyire sz*r igazolás volt miért nem akkor mondták mikor baromira jól ment neki?
Persze hogy könnyebb szidni valakit akkor,ha nem megy neki.

Ha ezt Nyáron mondta volna,és Ibra év végéig ilyen lenne, igazat adnék neki...akár. De még akkor sem,mivel láthattuk,hogy mire képes Ibra BARCELONABAN (is).

Ennyit fűznék hozzá.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.11. 10:15:44

Úgy látom Sacchi bácsi is "megőrült" ahogy azok akik Ibrát szívesebben látnánk az Interben. Megegyezik a véleményem az öreggel. nem ebbe a csapatba való. Sem stílusilag, sem játékstílusilag.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.10. 11:10:34

Mondjuk én sem értem, miért játszik ennyire kedvetlenül, pedig még neki lenne bőven motivációja: BL győzelem, egyéni elismerések(Aranycipő, Aranylabda). Én az Interben én végigkövettem a pályafutását, és akkor azt állapítottam meg róla, h egy lusta zseni. Ha van kedve, akkor nagyon tud, de gyakran végigsétálja a meccset(bár ilyenkor is benne van egy villanás, mely dönthet). Főleg az utolsó éve volt ilyen sétálós, amellett, h zseniális villanásaival sok meccsen eldöntött, elég sok gólt szerzett, plusz másokkal is sokat rúgatott. Akkor már nyilatkozgatta, h új kihívás kell neki, bíztam benne, ha idejön, dolgozni fog a sikerért, és nagy dolgokat viszünk vele végbe. Ez sokáig meg is volt, hátán vitte a csapatot, jöttek a gólok, gólpasszok. Aztán a klasszikus után mintha ezeket elvágták volna, azóta megint a sétálgatás, nagy ritkán 1-1 villanás. Nagyon remélem, h elkezd újra játszani, mert ez így kevés lesz.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2010.03.10. 11:01:37

LM10 írta:Utána nézegettem már statisztikának, hamár kitört ez az "Ibra háború" :D

Eto'o 1. szezonja nálunk:

42 meccs-28 gól- 2 gólpassz

Ibra eddig:

29 meccs-15 gól-8 gólpassz.

És még Ibra belendülhet.

Ibra nem az a csak befejezem és kész típusú csatár. Ő nagyon hasznos játékos is, amit a gólpasszok is jeleznek. Azt elismerem, hogy vagy 2 hónapja formán kívüli, de azért az eddigiek alapján nem termelt túl rosszul sem. Az meg tök felesleges, hogy mért igazoltuk le. Nem oskan panaszkodtak mikor 5/5-ös átlaga volt még. Egyszerűen rossz passzban van, ha Pep a CSAPATOT rendre rakja, akkor ő is sokat fog javulni ez 100 :wink:

A statisztikáddal kicsit vitatkoznék!

http://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Eto%27o

45/29!!!
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.10. 10:39:54

progman07 írta:Mindenkinek lehet rossz formája... most nehezen megy a csapatnak, nem jönnek úgy a gólok, ez nem Ibra hibája, hanem az egész csapaté. Amikor a csapatnak is ment, Ibrának is. Minden összefügg.

Ibra jobb játékos, mint Eto'o, ne felejtsük el, hogy Eto'o legtöbb gólja egyszerű üreskapus ziccer volt azután, hogy Messiék kinyitották a védelmet és mattig játszották az akciót. Ilyen ritkábban van idén, talán mert jobban készülnek a Barca taktikája ellen a csapatok, és az ellenszert is hatékonyabban tudják alkalmazni.

Ha ismét formába lendül a csapat, Ibrahimovic is be fogja vágni azokat a helyzeteket, amiket Eto'o rendszerint berúgott, de ehhez az egész csapatnak kell elkezdenie helyzeteket kialakítani.

Szerintem.
Tudod barátom ez olyan mint a póker. Sokan mondják hogy szerencsejáték, de a döntő asztalnál mégis rendszerint ugyanazok űlnek.

MichaaBee jól mondja. Oda kell kerülni és be kell rúgni. Na mármost Ibra egyiket sem méltóztatja immár 3 hónapja.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.09. 19:09:00

progman07 írta:Ibra jobb játékos, mint Eto'o, ne felejtsük el, hogy Eto'o legtöbb gólja egyszerű üreskapus ziccer volt azután, hogy Messiék kinyitották a védelmet és mattig játszották az akciót. Ilyen ritkábban van idén, talán mert jobban készülnek a Barca taktikája ellen a csapatok, és az ellenszert is hatékonyabban tudják alkalmazni.
Vagy talán azért, mert Eto'o FUTOTT, mint egy mérgezett egér minden egyes labda után, mindig indítható volt és nem csak várta a labdát a leshatáron... Ehhez képest Ibra megáll elöl, várja, hogy felívéljék neki, de a mozgása szerintem gyakorlatilag nulla. Áll elöl, mint .... a lagziban...

Ha Ibra is méltóztatna futni akár jön a labda, akár nem, akkor jóval több helyzete lenne és jóval többet értékesítene. Egy Barca csatárnak gyakorlatilag ennyi a dolga, mert azzal, hogy megáll elöl maga köré vonzza a védőket és besűrűsít a középső részt, ahol így lehetetlen átjuttatni a labdát. Ha futna össze-vissza, akkor a védőknek is követniük kellene, amitől megzavarodnának és megnyílna mások előtt is a gólszerzési lehetőség, nem Messinek kéne kihúznia a csapatot a klotyóból...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
progman07
Barça B

2010.03.09. 18:25:45

Mindenkinek lehet rossz formája... most nehezen megy a csapatnak, nem jönnek úgy a gólok, ez nem Ibra hibája, hanem az egész csapaté. Amikor a csapatnak is ment, Ibrának is. Minden összefügg.

Ibra jobb játékos, mint Eto'o, ne felejtsük el, hogy Eto'o legtöbb gólja egyszerű üreskapus ziccer volt azután, hogy Messiék kinyitották a védelmet és mattig játszották az akciót. Ilyen ritkábban van idén, talán mert jobban készülnek a Barca taktikája ellen a csapatok, és az ellenszert is hatékonyabban tudják alkalmazni.

Ha ismét formába lendül a csapat, Ibrahimovic is be fogja vágni azokat a helyzeteket, amiket Eto'o rendszerint berúgott, de ehhez az egész csapatnak kell elkezdenie helyzeteket kialakítani.

Szerintem.
Go Gunners! :)
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.03.09. 17:41:32

Még nem tudni, hogy visszatér-e az Eb-selejtezőkre a svéd válogatottba Zlatan Ibrahimovic (vélhetően igen), de eddig még mindig hasonló felhajtás előzte meg a játékát, nevezetesen: mindig kérette magát egy kicsit, aztán végül vállalta a játékot.
A svédek egyébként mindenre készek, hogy meggyőzzék a csatárt, a 2008-as Eb-kampány idején Lars Lagerbäck szövetségi kapitány például dallal próbálta rávenni "Ibrát" a játékra.
http://www.youtube.com/watch?v=EG47AfX3 ... r_embedded
Ilyen volt az Interbe, hogy himnuszt kellett hozzá irni, látszik, hogy levett egy kicsit az arcából, hogy idejött. Remélem a legjobbakat vele kapcsolatban, jót tesz neki ez a kis pihi. Még nincs eldőlve a sorsa. Végülis csak eldöntött egy clásicót.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Lezárt