Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
teljesen igazad van, néha már télleg szánalmasferninho írta:először is grat a győzelemhez, egyértelműen megérdemelt volt, bár kicsit már megörültem 3-2nél![]()
és hát nagy szerencse, hogy Messi tudott játszani.... nélküle elég nyögvenyelős lett volna.
Horváth Ferit meg nincs mese, el kel tiltani több hónapra.... ilyet nem lehet leművelni.... vmi kegyetlenül szánalmas volt már....
tiltsák el a francba és hozzanak vmi értelmes kommentátorokat... pl Faragó Ricsi jó volt azokon a meccseken amit ő közvetített... de ezek Farkas Norbival...
A meccs végi összefoglalóba benne voltak, mind a lerántások a "kezezés" és a lesek is. Csak annyit súgnék neked, hogy itt is-ott is voltak birói hibák, és nem kell erre fogni. Tudod ezt hivják elvakultságnak, hogy biztos megvolt kenve. Szimplán szarok a birók.Enjoy írta:Nah, akkor meg minek írsz ilyet?barcaME55i írta:Láttad egyáltalán a meccset? Én csak az összefoglalót de nekem nem jött le mire gondolsz.Enjoy írta:Madridi média elérte a célját, a bírók minden befújnak / elengednek a madridnak.
Csalóók!![]()
Mi az már, hogy nem vesznek észre ennyire egyértelmű szabálytalanságokat?
S.Ramos-nak pedig padon kellett volna pihennie ezen a meccsen, mert előző mérkőzésen is vagy 4sárgát (ebből két tizi is lett volna) nem kapott meg.
Vicc az egész..
Nem hiszem el, hogy egyik játékvezető sem vette észre ezeket, aztán ott voltak 3an. (spori,aktuális vonalbíró, ill. a 4.játékvezető) Ez már szégyen..OMG
Biztosan lesz ismétlés, ajánlom, hogy nézd meg.
Öregem, ilyen kommentet is rég' olvastam
Akkor sem szokás kötelező meccsnek nevezni egy BL 8addöntős meccset!Egy Lyont nem lehet kis v középcsapatnak nevezni,évek óta bizonyítanak.Nem összekeverendő a bajnoki tabella mondjuk utolsó kábé 7-8 helyezettjével,akik a kiesés ellen küzdenek.Na ezek a meccsek a kötelezők.Jocek írta:
én nem arról írtam, h a Barca hozza az összes kötelező meccsét, csak te azt írtad, h a real hozza őket és, h még így is szídja őket mindenki... azt nem vitatom, h a Barcának is voltak nagyon rossz meccsei, csak az a 2 meccs az egy "hullámvölgyön" keresztül zajlott le, míg a real madrid mind2 meccset úgy játszotta, h az előtte és az utána való meccseken is hozta az elvártat és tudtak "szépen" játszani... (lyon elleni meccsek...)
én nem arról írtam, h a Barca hozza az összes kötelező meccsét, csak te azt írtad, h a real hozza őket és, h még így is szídja őket mindenki... azt nem vitatom, h a Barcának is voltak nagyon rossz meccsei, csak az a 2 meccs az egy "hullámvölgyön" keresztül zajlott le, míg a real madrid mind2 meccset úgy játszotta, h az előtte és az utána való meccseken is hozta az elvártat és tudtak "szépen" játszani... (lyon elleni meccsek...)Tim írta:Köszönöm,pontosan erre gondoltam!miihii írta: Engedelmeddel kifejtem én Tim nevében.
Sztem a kötelező alatt a kis- és középcsapatok elleni meccseket értette.
De ha már a BL szóba került..Rubin Kazany mond valamit? Hány góllal is vertük őket? Azért vissza emlékezve a csoportkörre,ott majdnem meleg lett a pite.Nem beszélve a Stuttgart elleni első meccsről.Fene tudja milyen lett volna a visszavágó ha lőnek még párat,mert simán benne volt az első félidőben.Pedig ugye papíron ott is mi voltunk az esélyesebbek.
Köszönöm,pontosan erre gondoltam!miihii írta: Engedelmeddel kifejtem én Tim nevében.
Ezt mondd madridéknakJocek írta:
hát azért szvsz a lyon a real madridhoz képest ebben a szezonban igenis "középcsapatnak" számít... akármennyire is Barca drukker vagyok...
hát azért szvsz a lyon a real madridhoz képest ebben a szezonban igenis "középcsapatnak" számít... akármennyire is Barca drukker vagyok...miihii írta:Engedelmeddel kifejtem én Tim nevében.Jocek írta:ha a madrid az a csapat szted aki minden kötelező meccset hoz és a Barca nem, akkor magyarázd már meg nekem, h miért a Barca jutott a bl legjobb 8 csapata közé és nem a real madrid...Tim írta: A Madrid nem csak papíron volt jobb,hanem gyakorlatban is mivel kettővel több gólt rúgtak ugyebár. Ha tovább viszem az Enjoy féle gondolat menetet akkor az Atletico a legjobb csapat a világon mert megverte a Barcát aki mindent megnyert..![]()
Valahogy az az érzésem hogy szerencsétlen Madrid mindegy hogyan nyer akár gálázik,akár szenved,akár hátrányból fordít vannak akik képtelenek elismerni a teljesítményüket. Érdekes módon ők mindig tudják hozni a kötelezőt,mi meg általában csak szenvedünk..Mindenesetre a ma esti meccsre nagyon kíváncsi leszek pont ez miatt.
am a többi gondolatoddal egyetértek, de ezen vhogy fenn akadtam... és nevetni tudtam volna... =)
Engedelmeddel kifejtem én Tim nevében.Jocek írta:ha a madrid az a csapat szted aki minden kötelező meccset hoz és a Barca nem, akkor magyarázd már meg nekem, h miért a Barca jutott a bl legjobb 8 csapata közé és nem a real madrid...Tim írta: A Madrid nem csak papíron volt jobb,hanem gyakorlatban is mivel kettővel több gólt rúgtak ugyebár. Ha tovább viszem az Enjoy féle gondolat menetet akkor az Atletico a legjobb csapat a világon mert megverte a Barcát aki mindent megnyert..![]()
Valahogy az az érzésem hogy szerencsétlen Madrid mindegy hogyan nyer akár gálázik,akár szenved,akár hátrányból fordít vannak akik képtelenek elismerni a teljesítményüket. Érdekes módon ők mindig tudják hozni a kötelezőt,mi meg általában csak szenvedünk..Mindenesetre a ma esti meccsre nagyon kíváncsi leszek pont ez miatt.
am a többi gondolatoddal egyetértek, de ezen vhogy fenn akadtam... és nevetni tudtam volna... =)
ha a madrid az a csapat szted aki minden kötelező meccset hoz és a Barca nem, akkor magyarázd már meg nekem, h miért a Barca jutott a bl legjobb 8 csapata közé és nem a real madrid...Tim írta: A Madrid nem csak papíron volt jobb,hanem gyakorlatban is mivel kettővel több gólt rúgtak ugyebár. Ha tovább viszem az Enjoy féle gondolat menetet akkor az Atletico a legjobb csapat a világon mert megverte a Barcát aki mindent megnyert..![]()
A Madrid nem csak papíron volt jobb,hanem gyakorlatban is mivel kettővel több gólt rúgtak ugyebár. Ha tovább viszem az Enjoy féle gondolat menetet akkor az Atletico a legjobb csapat a világon mert megverte a Barcát aki mindent megnyert..Enjoy írta:Jah, akkor ennyierővel teljesen fölösleges lejátszani a hátralevő meccseket, mert mi nyerjük a bajnokságot, mert mi mindenkinél jobbak vagyunk papíron.Chino írta:El kell fogadni ha a vetélytárs jobb az aktuális ellenfelénél és nem megmagyarázni, hogy nem is úgy volt.
Enjoy!Enjoy írta:Jah, akkor ennyierővel teljesen fölösleges lejátszani a hátralevő meccseket, mert mi nyerjük a bajnokságot, mert mi mindenkinél jobbak vagyunk papíron. (még a madridnál is, mert ők még a legjobb 8-ba sem jutottak be a bl-ben.)Chino írta:El kell fogadni ha a vetélytárs jobb az aktuális ellenfelénél és nem megmagyarázni, hogy nem is úgy volt.
Ez viszont totális baromság.
Megvolt minden esélye a kiscsapatnak, hogy legalább X-eljen a meccsen.
Jah, akkor ennyierővel teljesen fölösleges lejátszani a hátralevő meccseket, mert mi nyerjük a bajnokságot, mert mi mindenkinél jobbak vagyunk papíron. (még a madridnál is, mert ők még a legjobb 8-ba sem jutottak be a bl-ben.)Chino írta:El kell fogadni ha a vetélytárs jobb az aktuális ellenfelénél és nem megmagyarázni, hogy nem is úgy volt.
Ezt én is így látom. De majd fog ez még fordulni fog visszafelé is(a ClasicotólMikaos írta:A Madrid állandóan kétarcú (vagy "háromarcú") a meccsein.
1. Van 20-30 perc, amikor egyértelműen uralják a játékot, nem hagynak levegőt az ellenfélnek, és ilyenkor képesek 5 perc alatt 3 gólt rúgni.
2. Van 20-30 perc, amikor simán kb. 6 gólt is kaphatnának, legyen az egy nagy csapat, vagy a lehető legkisebb csapat.
3. És van a dögunalom, ami általában egy félidőnyi.
Jelenleg az 1-es pont mindig jobban érvényesül, az ellenfeleik képtelenek berúgni az ordító helyzeteiket. Egyszer csak megfordul?!
egyenlő gólkülönbségnél nem a több rúgott gól számít?Fernando írta:Nah ma ha 4-el verjük a Zarát, elsők vagtyunk.
Akkor azt is emlitsuk meg, hogy a 4-0 a Sevilla B ellen volt gyakorlatilag.Rewolution5 írta:azért azt említsük meg hogy a Barca egy sokkal erősebb Sevillával játszott egy : 4-0, 1-0, 1-2...a realnak az egyetlen baja hogy nincs [/b]csapatösszhangja....daman írta:Sevilla 3-2