Annyira felesleges ez a "bírók így segítik a Madridot, meg úgy segítik".
Tipikus magyar focis mentalitás. Valljuk be a Real mindenképp hozta volna ezen a meccsen a kötelezőt, bíróval vagy anélkül. Az hogy kezezés volt kit érdekel. Én úgy vagyok vele, hogyha így nyertek tők mindegy, akkor is 3 pont, de majdnem biztosra veszem, hogy helyette lőttek volna másik gólt. Ahogy mi is az Espanyol ellen. Ha nem fújják be azt a kérdéses tizit, akkor is berámoltunk volna egyet ez 99%.
El kell fogadni ha a vetélytárs jobb az aktuális ellenfelénél és nem megmagyarázni, hogy nem is úgy volt. Én néztem a meccset és nemigen forgott veszélyben a 3 pont. Ami viszont reményre ad okot az az első félideji játék. Egy veretesebb csapat sztem biztos berámolt volna 1-2 gólt. Persze csak feltételezés, de a legvérmesebb real szurkolók sem mondhatják azt, hogy jól játszottak.
Mindenesetre minden esélyünk megvan arra, hogy megnyerjük a Clasicót és a bajnokságot is. DE a realt se temessük mert pofára eshetünk. Én nem nevezném harmatgyengének mert valljuk be amikor igazán kellett a legtöbbször odatették magukat. (vannak kivételek persze. Lyon stb.) Igaz nem játszanak szépen de az eredmények őket igazolják és ezt nem szabad elfelejteni.
Most nagyon oda kell figyelni. Kemény meccsek jönnek. Arsenal 2x, Madrid, Mallorca, ezeken 110%-ot kell nyújtani.
A mai esti meccs fontos lesz, kiderül tudjuk-e folytatni a jó szériát, ráadásul egy viszonylag gyenge csapatot kaptunk, aki ellen jobban kibontakozhatunk.
Nem kell a madriddal foglalkozni, a lényeg hogy mi hozzuk a kötelezőt és ki tudja ha moinden ősszejön akár az első helyet is visszavehetjük tőlük eg szép győzelemmel.