Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyesmire mondják,h róka fogta csuka esete?Mikaos írta: Szóval igen, ez is benne lehet, hogy félnek odaadni neki a labdát. De amikor adhatnák, akkor nem adják
Ezek mind igazak, amiket leírtok szerintem is.Mikaos írta:De, ez is igaz. Csak szerintem gyakran azért is kerül lesre, mert kicsit sokat várnak az indításával (jelen esetben pont az automatizmus hiánya miatt).miihii írta:Ezt kiegészíteném egy harmadik dologgal.
Nem is "merik" indítani,mert úgy érzékelik,h lesen van.Mint ahogy volt azért kiugratás felé a meccseken,de ezeknek nagy százaléka bebukott lesállás miatt.Ha pedig láthatóan a védők előtt van (tehát nem lesen),akkor meg nem igazán fogja utolérni az indítást.
Nem tuti,de sztem ez is benne lehet.
Ugyanakkor azt sem értem, hogy Ibra sokszor mintha nem venné észre, hogy lesen áll egy idejeÚgy várja a kiugratást és úgy kéri a labdát, mintha minden perfekt lenne - közben pedig nem az.
Szóval igen, ez is benne lehet, hogy félnek odaadni neki a labdát. De amikor adhatnák, akkor nem adják
De, ez is igaz. Csak szerintem gyakran azért is kerül lesre, mert kicsit sokat várnak az indításával (jelen esetben pont az automatizmus hiánya miatt).miihii írta:Ezt kiegészíteném egy harmadik dologgal.
Nem is "merik" indítani,mert úgy érzékelik,h lesen van.Mint ahogy volt azért kiugratás felé a meccseken,de ezeknek nagy százaléka bebukott lesállás miatt.Ha pedig láthatóan a védők előtt van (tehát nem lesen),akkor meg nem igazán fogja utolérni az indítást.
Nem tuti,de sztem ez is benne lehet.
Ezt kiegészíteném egy harmadik dologgal.Mikaos írta: Ibrának kevés esetben vállalják be az indítást: egyrészt nem tartozik a csapat által preferált játékhoz, másrészt a "rossz" beidegződés miatt nem is veszik észre ezt a lehetőséget a védőink/középpályásaink.
Pontosan ezt akartam írni. Nem mondom, hogy egy ma született bárány, mert igenis vannak durva párharcai, ahol szabálytalan, de pl. tegnap is volt nem egy olyan szitu, ahol szerintem az égvilágon semmit nem csinált, csak lepattant róla a védő, és rögtön szabad kifelé, mert elesett a bekk...Mihu írta:Sajnálom szegényt egyébként, mert szerintem még nem volt olyan harca egy védővel amit nem fújtak volna le...Azért így nehéz lehet játszani, hogy amint hozzáér egy védőhöz, már szól is a síp.
csak annyira nem passzoltak neki, h amikor létszámfölényes szituációban támadtunk, Pedro nem a teljesen üresen levő játékoshoz passzolt, hanem Zlatanhoz, akinél el is halt a támadás, mert megállt... (ez asszem a 2. félidőben volt)Brasil írta:nemcsak mentális gondjai vannak... kevés labdát kap... miért csak messinek passzolnak a többiek? elismerem kicsit sz... formában van, de lehet hogy ki akarják fúrni a csapatból!!!!!!!!!!![]()
Hát már bocsi, de ez hülyeség... Elég sok labdát kapott sajnos a helyzeteit nem tudta kihasználni. Az meg, hogy még ki is akarják fúrni hülyeség a köbönBrasil írta:nemcsak mentális gondjai vannak... kevés labdát kap... miért csak messinek passzolnak a többiek? elismerem kicsit sz... formában van, de lehet hogy ki akarják fúrni a csapatból!!!!!!!!!!![]()
Pontosan. Én is ezt átom. Aki ilyen 100%-os esélyekkel nem él, annak nem beilleszkedési gondjai vannak, hanem önbizalom. De a mezőnyben nem volt rossz. Az meg különösen tetszett, hogy a társak hogyan biztatták őt, és a góljánál is az egész csapat odament gratulálniNem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok írni Ibráról, de egyértelműen önbizalomhiányban szenved a srác. Egy Ibrahimovic... Egyértelműen mentális gondjai vannak, de az is biztos, hogy ha túllendül ezen a mélyponton akkor jönnek megint a gólok. Reméljük ez minél előbb be fog következni, mert pl. egy Mallorca, Arsenal, Madrid trió ellen ilyen helyzeteket nem szabad elpuskázni.
Szerintem is.Fernando írta:Szerintem igen.Rinku írta:Fernando, a 11-eshez még ezt fűzném hozzá:
Tegyük fel, hogy 2:2 lett volna az állás. Nevezhetjük sorsdöntő labdának, a meccs utolsó gólszerzési lehetősége. Vajon akkor is átadta volna Messi a lasztit? Erre sosem tudjuk meg a választ, de mindesere érdekelne a dolog...
Szerintem igen.Rinku írta:Fernando, a 11-eshez még ezt fűzném hozzá:
Tegyük fel, hogy 2:2 lett volna az állás. Nevezhetjük sorsdöntő labdának, a meccs utolsó gólszerzési lehetősége. Vajon akkor is átadta volna Messi a lasztit? Erre sosem tudjuk meg a választ, de mindesere érdekelne a dolog...
Nem tudom, szerintem azért elvárható egy ilyen klasszis csatártól, hogy ne csak a Realnak lőjjön gólt. Rúgjon gólt akinek csak tud, szüksége van rá, meg nekünk is rá, mert nem fog Leo mindig mesterhármast lőni.Rivaldinho írta:Én azt mondom még várjon!
Ne rúgjon gólt a Mallorcának, ne rúgjon gólt az Arsenal-nak, tegyék meg a társak (Messi, Henry, Pedro, Ini....)...
De rúgjon gólt, ugyanúgy a Madridnak mint ősszel, és azzal nyerjünk 1-0ra! Én ezzel kiegyeznék. És el is felejteném ezt a kis hullámvölgyet, ami a szezon közepén jellemezte/jellemzi a játékát!