Zlatan Ibrahimovic
Nem is írok már kritikát róla,mert a tegnapi teljesítménye inkább sajnálatra méltó volt,hihetetlen hogy semmi nem jött össze neki. Nem gondoltam volna,hogy egy ekkora klasszis lehet ekkora gödörben..
- gygerike
- Entrenador del Barça
Szegényen látszott mikor kihagyott 1 ordító helyzetet és aztán kb 2 perc se kellet Leo lőtt még1-et hogy mennyire végtelenül csalódott hogy. Persze azért látszott hogy örül Leonak , de hogy neki mennyire nem megy. Minden az arcán volt. Lehet kicsit irigyli hogy Leonak milyen könnyen megy ez a gólszerzés dolog 

Visca El Barca

- miihii
- KHAL
Ilyesmire mondják,h róka fogta csuka esete?Mikaos írta: Szóval igen, ez is benne lehet, hogy félnek odaadni neki a labdát. De amikor adhatnák, akkor nem adják

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ezek mind igazak, amiket leírtok szerintem is.Mikaos írta:De, ez is igaz. Csak szerintem gyakran azért is kerül lesre, mert kicsit sokat várnak az indításával (jelen esetben pont az automatizmus hiánya miatt).miihii írta:Ezt kiegészíteném egy harmadik dologgal.
Nem is "merik" indítani,mert úgy érzékelik,h lesen van.Mint ahogy volt azért kiugratás felé a meccseken,de ezeknek nagy százaléka bebukott lesállás miatt.Ha pedig láthatóan a védők előtt van (tehát nem lesen),akkor meg nem igazán fogja utolérni az indítást.
Nem tuti,de sztem ez is benne lehet.
Ugyanakkor azt sem értem, hogy Ibra sokszor mintha nem venné észre, hogy lesen áll egy idejeÚgy várja a kiugratást és úgy kéri a labdát, mintha minden perfekt lenne - közben pedig nem az.
Szóval igen, ez is benne lehet, hogy félnek odaadni neki a labdát. De amikor adhatnák, akkor nem adják

Amit viszont még hozzátennék: többször láttam, hogy Ibra jó helyen áll és elindul... Akkor, amikor éppen átvitte mondjuk Iniesta a védekező játékoson a labdát és így csak akkor kaphatna Ibra labdát, ha egyből igazítás nélkül varázsolná oda a labdát. Ez az, amit még a mi varázslóink sem tudnak, mármint hogy félpályás indítást igazítás nélkül adjanak. Túl korán indult és így lesre került. Még nem érzi ezeket a beindulásokat és szerintem ehhez nem kevés idő kell, hogy megtanulja.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Korábban írtam, hogy a bizonyítási vágy biztos él benne, mivel Pep csak csereként számított rá ezelőtt két meccsen. Nos ez tényleg meg van benne, csak az önbizalma nem a régi. Nem látom azokat a hidegvérű, már már flegma megoldásokat amit korábban.
Régen ennyi helyzetből, ha egyet ki hagyott akkor más sokat mondtam
Tegnap meg?!
Semmi nem jött össze neki. A csapat és Messi előtt is le a kalappal egyébként.
Végig látszott hogy nagyon gólt akarnak rúgatni Ibraval. És Leo átengedte neki a büntetőt. Bízzunk benne, hogy az ilyen gesztusok jót tesznek a svédnek, mert most már ideje összeszedni magát.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
De, ez is igaz. Csak szerintem gyakran azért is kerül lesre, mert kicsit sokat várnak az indításával (jelen esetben pont az automatizmus hiánya miatt).miihii írta:Ezt kiegészíteném egy harmadik dologgal.
Nem is "merik" indítani,mert úgy érzékelik,h lesen van.Mint ahogy volt azért kiugratás felé a meccseken,de ezeknek nagy százaléka bebukott lesállás miatt.Ha pedig láthatóan a védők előtt van (tehát nem lesen),akkor meg nem igazán fogja utolérni az indítást.
Ugyanakkor azt sem értem, hogy Ibra sokszor mintha nem venné észre, hogy lesen áll egy ideje

Szóval igen, ez is benne lehet, hogy félnek odaadni neki a labdát. De amikor adhatnák, akkor nem adják

- miihii
- KHAL
Ezt kiegészíteném egy harmadik dologgal.Mikaos írta: Ibrának kevés esetben vállalják be az indítást: egyrészt nem tartozik a csapat által preferált játékhoz, másrészt a "rossz" beidegződés miatt nem is veszik észre ezt a lehetőséget a védőink/középpályásaink.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Elérte őt is az, ami Henryt is elérte. De így is jó. Lesz még jobb is. Most van az, hogy rengeteg bíztatás és türelem kell neki. A lehurrogás csak visszadobja. Még mindig az a véleményem, hogy az Ibra Henry összeszokás a kulcs a formajavulásukra.
Arsene Wenger: "Különleges játékos. Felülmúlhatatlan fizikai es technikai tulajdonságokkal bír. Ráadásul a futball szerelmese, ami a numero 1-gyé teszi a világon".
Én is nagyon sajnálom Ibrát, hogy nem megy most neki, de bizakodjunk, lehet rég óta itt van már, de azért meg kell szoknia a dolgokat, így is sokat tesz a csapatért és próbálkozik, magában tuti elküldi magát melegebb éghajlatra, szóval jönni fog ez, csak bízni kell benne, nem szidni és leírni, én például nagyon szeretem ^^ Szóval hajrá Ibra!!
Hattrick: Risu
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pontosan ezt akartam írni. Nem mondom, hogy egy ma született bárány, mert igenis vannak durva párharcai, ahol szabálytalan, de pl. tegnap is volt nem egy olyan szitu, ahol szerintem az égvilágon semmit nem csinált, csak lepattant róla a védő, és rögtön szabad kifelé, mert elesett a bekk...Mihu írta:Sajnálom szegényt egyébként, mert szerintem még nem volt olyan harca egy védővel amit nem fújtak volna le...Azért így nehéz lehet játszani, hogy amint hozzáér egy védőhöz, már szól is a síp.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
csak annyira nem passzoltak neki, h amikor létszámfölényes szituációban támadtunk, Pedro nem a teljesen üresen levő játékoshoz passzolt, hanem Zlatanhoz, akinél el is halt a támadás, mert megállt... (ez asszem a 2. félidőben volt)Brasil írta:nemcsak mentális gondjai vannak... kevés labdát kap... miért csak messinek passzolnak a többiek? elismerem kicsit sz... formában van, de lehet hogy ki akarják fúrni a csapatból!!!!!!!!!!![]()
Tegnap pont sok labdát kapott Ibra, csak nem tudta értékesíteni.
A csapat részéről érezhető még az az automatizmus, hogy Messinek adni a labdát, majd ő megoldja.
Ibrának kevés esetben vállalják be az indítást: egyrészt nem tartozik a csapat által preferált játékhoz, másrészt a "rossz" beidegződés miatt nem is veszik észre ezt a lehetőséget a védőink/középpályásaink.
Egyébként nekem legjobban az tetszett, amikor Iniesta beívelte a védők mögé -> ilyenből egyébként eddig nagyon kevés volt, hátha mostantól már többet látunk ilyeneket. Ezekben mindig ott a veszély: Ibra leveszi és bomba. Ibra ebben igazán mester (bár tegnap pont az ellenkezőjét bizonyította).
A csapat részéről érezhető még az az automatizmus, hogy Messinek adni a labdát, majd ő megoldja.
Ibrának kevés esetben vállalják be az indítást: egyrészt nem tartozik a csapat által preferált játékhoz, másrészt a "rossz" beidegződés miatt nem is veszik észre ezt a lehetőséget a védőink/középpályásaink.
Egyébként nekem legjobban az tetszett, amikor Iniesta beívelte a védők mögé -> ilyenből egyébként eddig nagyon kevés volt, hátha mostantól már többet látunk ilyeneket. Ezekben mindig ott a veszély: Ibra leveszi és bomba. Ibra ebben igazán mester (bár tegnap pont az ellenkezőjét bizonyította).
-
- Capitá del Barça
nagyon csípem Ibrát de tegnap azért nem csak 11esből kellett volna gólt szereznie!! De remélem a tegnapi gólja meghozza az önbizalmát! Hajrá Ibra és Barcelona! 

- Bobberto
- Capitá del Barça
Hát már bocsi, de ez hülyeség... Elég sok labdát kapott sajnos a helyzeteit nem tudta kihasználni. Az meg, hogy még ki is akarják fúrni hülyeség a köbönBrasil írta:nemcsak mentális gondjai vannak... kevés labdát kap... miért csak messinek passzolnak a többiek? elismerem kicsit sz... formában van, de lehet hogy ki akarják fúrni a csapatból!!!!!!!!!!![]()

Menni fog ez neki, csak bízzon magában a tudásában és ne parázzon

VAMOS BARCA VAMOS IBRA!!
nemcsak mentális gondjai vannak... kevés labdát kap... miért csak messinek passzolnak a többiek? elismerem kicsit sz... formában van, de lehet hogy ki akarják fúrni a csapatból!!!!!!!!!!

- LM10
- Director del Fútbol
Pontosan. Én is ezt átom. Aki ilyen 100%-os esélyekkel nem él, annak nem beilleszkedési gondjai vannak, hanem önbizalom. De a mezőnyben nem volt rossz. Az meg különösen tetszett, hogy a társak hogyan biztatták őt, és a góljánál is az egész csapat odament gratulálniNem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok írni Ibráról, de egyértelműen önbizalomhiányban szenved a srác. Egy Ibrahimovic... Egyértelműen mentális gondjai vannak, de az is biztos, hogy ha túllendül ezen a mélyponton akkor jönnek megint a gólok. Reméljük ez minél előbb be fog következni, mert pl. egy Mallorca, Arsenal, Madrid trió ellen ilyen helyzeteket nem szabad elpuskázni.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Kellett neki nagyon a gól. Mezőnyben egyébként nem volt rossz tegnap. Adott elég jó kis labdákat, és most a passzai némelyik passza is elég okos és gyilkos volt. Ahhoz képest, hogy páran szapulják, nem múlott rajta -és azon, hogy szinte mindent kihagyott - semmi végső soron. Osasuna ellen kezdetném, és Messit pihentetném. Egyébként sem volt 100%-os. Gyűjtse azt az önbizalmat.
Lionel85. Miért ne adta volna oda? Ez egy csapat és nem egy egyszemélyes gépezet. Akkor is fontos lett volna, hogy vissza nyerje önmagát és most is az volt. Egyébként lőtt már büntetőből győztes gólt itt is. (igaz nem a legvégén). Lényegében egyébként is tök fölös erről vitázni.
Lionel85. Miért ne adta volna oda? Ez egy csapat és nem egy egyszemélyes gépezet. Akkor is fontos lett volna, hogy vissza nyerje önmagát és most is az volt. Egyébként lőtt már büntetőből győztes gólt itt is. (igaz nem a legvégén). Lényegében egyébként is tök fölös erről vitázni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem meg nem. 2-2-es állásnál, kritikus helyzetben nem játszogathatnak azzal, hogy most milyen lelkiállapotban van Zlatan, mert ha kihagyja, tuti leszedik róla a keresztvizet...

Szerintem is.Fernando írta:Szerintem igen.Rinku írta:Fernando, a 11-eshez még ezt fűzném hozzá:
Tegyük fel, hogy 2:2 lett volna az állás. Nevezhetjük sorsdöntő labdának, a meccs utolsó gólszerzési lehetősége. Vajon akkor is átadta volna Messi a lasztit? Erre sosem tudjuk meg a választ, de mindesere érdekelne a dolog...

Ahogy tegnap elhangzott: "A Barca több, mint egy csapat, maga a nagybetűs CSAPAT."
Football, bloody hell. /SAF/
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem igen.Rinku írta:Fernando, a 11-eshez még ezt fűzném hozzá:
Tegyük fel, hogy 2:2 lett volna az állás. Nevezhetjük sorsdöntő labdának, a meccs utolsó gólszerzési lehetősége. Vajon akkor is átadta volna Messi a lasztit? Erre sosem tudjuk meg a választ, de mindesere érdekelne a dolog...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fernando, a 11-eshez még ezt fűzném hozzá:

Football, bloody hell. /SAF/
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyon nagy rajta a nyomás. A tegnapi meccs a tetőpontja volt a túlzott bizonyítási vágynak. Örülök a góljának, ez remélem elindítja majd valami jó irányba.
Alapvető baj volt szerintem, hogy az év eleji góljainak köszönhetően elhittem magáról, hogy ő itt majd nagyon nagy király lesz, és hogy itt is majd körbeugrálják, mint eddig mindenhol. Nem is kell ezért őt hibáztatni, ezért nem ő tehet, max annyiban, hogy eddig ekkora ász volt mindenhol. Csak, hogy itt csapat van, és a csapatba van egy Leo Messi. Ha nem akar vele versenyezni, hanem tényleg összebarátkoznak -ennek nagyon jó jele volt, hogy átadta a büntetőrúgás jogát Zlatannak Leo- nagyon nagy csapat lesz elől. Ha mindketten alázatosan játszanak és a csapatért, egymásért, akkor óriási dolgok sülnek majd ki meglátjátok, mert ugye azt mondanom sem kell, itt nem képességbeli hiba volt tegnap.
Alapvető baj volt szerintem, hogy az év eleji góljainak köszönhetően elhittem magáról, hogy ő itt majd nagyon nagy király lesz, és hogy itt is majd körbeugrálják, mint eddig mindenhol. Nem is kell ezért őt hibáztatni, ezért nem ő tehet, max annyiban, hogy eddig ekkora ász volt mindenhol. Csak, hogy itt csapat van, és a csapatba van egy Leo Messi. Ha nem akar vele versenyezni, hanem tényleg összebarátkoznak -ennek nagyon jó jele volt, hogy átadta a büntetőrúgás jogát Zlatannak Leo- nagyon nagy csapat lesz elől. Ha mindketten alázatosan játszanak és a csapatért, egymásért, akkor óriási dolgok sülnek majd ki meglátjátok, mert ugye azt mondanom sem kell, itt nem képességbeli hiba volt tegnap.

- gygerike
- Entrenador del Barça
Nem szídom Ibrát nem is hibáztatom. Látszik hogy fejbe nem klappol vmi. Ami mondott HF hogy 1 pszichológus ráférne most. Sajnáltam már szegényt egyszerűen annyira nem akkart semmi se összejönni hogy hihetetlen. Ilyenkor 1 jólővés ami beakad nagyon nagyot tud lenditeni a játékán. A tizi nem hiszem hogy javítana akármit is az önbizalmán. Én amig fejben nem rendeződik nem kezdetném. NEm azért mert rosszul játszik hanem legyen 1 kis ideje összekapni magát. Nagyon szorítok neki mert az egyik kedvencem, de téll nagy szüksége van hogy most mentálisan összekapja magát.
Visca El Barca

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nem tudom, szerintem azért elvárható egy ilyen klasszis csatártól, hogy ne csak a Realnak lőjjön gólt. Rúgjon gólt akinek csak tud, szüksége van rá, meg nekünk is rá, mert nem fog Leo mindig mesterhármast lőni.Rivaldinho írta:Én azt mondom még várjon!
Ne rúgjon gólt a Mallorcának, ne rúgjon gólt az Arsenal-nak, tegyék meg a társak (Messi, Henry, Pedro, Ini....)...
De rúgjon gólt, ugyanúgy a Madridnak mint ősszel, és azzal nyerjünk 1-0ra! Én ezzel kiegyeznék. És el is felejteném ezt a kis hullámvölgyet, ami a szezon közepén jellemezte/jellemzi a játékát!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Én azt mondom még várjon!
Ne rúgjon gólt a Mallorcának, ne rúgjon gólt az Arsenal-nak, tegyék meg a társak (Messi, Henry, Pedro, Ini....)...
De rúgjon gólt, ugyanúgy a Madridnak mint ősszel, és azzal nyerjünk 1-0ra! Én ezzel kiegyeznék. És el is felejteném ezt a kis hullámvölgyet, ami a szezon közepén jellemezte/jellemzi a játékát!