2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tökéletes egyetértek ezzel. Ha a csapat nem lenne formában, akkor Messi jó lett volna tegnap ,de tegnap Messi és az egész csapat gyenge volt önmagukhoz képest. Ebben az is benne lehet, hogy még vasárnap 11-kor épphogy vége a meccsünknek, szerdán 8-kor(alig 3 nap) játszunk megint..nemcsoda, hogy fásultabbak ilyenkor a fiúk, persze a madrid megint szombaton játszott 8-kor, és most meg csak ma csütörtökön játszik(5 nap).Krojf írta:Ebben az erőltetett menetben mindig benne van egy ilyen meccs esélye, mint amilyent Vadóczék ellen játszottunk tegnap.
Sírtok, hogy milyen nyögvenyelősek és pontatlanok voltunk, de az Osasuna soha nem adta könnyen meg magát, azt ne felejtsétek ki a szórásból!
Idegenben tavaly emlékezetem szerint hátrányból fordítottunk ellenük, ami ugyancsak az erejüket idézi.
A három pont igencsak értékes, fanyalogni nem szabad és a kicsit is kötelező megbecsülni!
Az még semmire nem biztosíték, hogy milyen csillagászati végösszeg a keretünk ára, mivel a meccset nem a pénz, hanem hús-vér játékosok játszák egymás ellen, így akármi is megtörténhet a pályán!
Az egész meccs alatt nagyon feszült voltam, ráadásul még Vadócz is jól játszott, így aztán magyarként kicsit tudathasadásos voltam.
A csapat, ha elégedetlen volt magával, az rendben van, lesz hajtás Mallorcán, abban biztosak lehetünk!
K.
Ezért kár volt veszekedni, mert Busquets volt a legjobb középpályásunk az első félidőbenmademan írta:számomra tegnap dani alves és buszketsz játéka jelentett nagy csalódást!
az 50. percben össze is vesztem barátnőmmel mert annyira ki voltam akadva sergio-ra hogy üvöltözve követeltem a cseréjét!
A 19. másodpercben az eset:ronaldinho89 írta:Erre a meccsre inkább ne emlékezzünk. 3 pont. és kész. Am annyi kérdésem lenne Ibra gólja után mit mondott a kommentátor? ki sírt? vagy nem sírt senki?:D mintha azt hallottam volna hogy Ibra vagy Pep sírt ?
Lehet, hogy nem is a gól láttán sírta el magát, hanem pont meglátta Ibrát profilból...xD akkora orrot meg ritkán lát egy gyerekLionel85 írta:Egy gyerek szurkoló a páholyban.ronaldinho89 írta:Erre a meccsre inkább ne emlékezzünk. 3 pont. és kész. Am annyi kérdésem lenne Ibra gólja után mit mondott a kommentátor? ki sírt? vagy nem sírt senki?:D mintha azt hallottam volna hogy Ibra vagy Pep sírt ?
visszajátszásnál lehetett látni,h a háttérben egyik szurkoló mintha elpityeredett volna,arra értette HF szntem.ronaldinho89 írta:Erre a meccsre inkább ne emlékezzünk. 3 pont. és kész. Am annyi kérdésem lenne Ibra gólja után mit mondott a kommentátor? ki sírt? vagy nem sírt senki?:D mintha azt hallottam volna hogy Ibra vagy Pep sírt ?
Egy gyerek szurkoló a páholyban.ronaldinho89 írta:Erre a meccsre inkább ne emlékezzünk. 3 pont. és kész. Am annyi kérdésem lenne Ibra gólja után mit mondott a kommentátor? ki sírt? vagy nem sírt senki?:D mintha azt hallottam volna hogy Ibra vagy Pep sírt ?