Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.25. 18:02:08

Sokan hantorgatjatok, hogy a madridnak nagyobb "szunetje" van a ket meccs kozott... Gyerekek, a mai meccs utan is lesz meccse a Madridnak.
I <3 FCB
LM10
Director del Fútbol

2010.03.25. 17:54:28

Krojf írta:Ebben az erőltetett menetben mindig benne van egy ilyen meccs esélye, mint amilyent Vadóczék ellen játszottunk tegnap.
Sírtok, hogy milyen nyögvenyelősek és pontatlanok voltunk, de az Osasuna soha nem adta könnyen meg magát, azt ne felejtsétek ki a szórásból!
Idegenben tavaly emlékezetem szerint hátrányból fordítottunk ellenük, ami ugyancsak az erejüket idézi.
A három pont igencsak értékes, fanyalogni nem szabad és a kicsit is kötelező megbecsülni!
Az még semmire nem biztosíték, hogy milyen csillagászati végösszeg a keretünk ára, mivel a meccset nem a pénz, hanem hús-vér játékosok játszák egymás ellen, így akármi is megtörténhet a pályán!
Az egész meccs alatt nagyon feszült voltam, ráadásul még Vadócz is jól játszott, így aztán magyarként kicsit tudathasadásos voltam.
A csapat, ha elégedetlen volt magával, az rendben van, lesz hajtás Mallorcán, abban biztosak lehetünk!
K.
Tökéletes egyetértek ezzel. Ha a csapat nem lenne formában, akkor Messi jó lett volna tegnap ,de tegnap Messi és az egész csapat gyenge volt önmagukhoz képest. Ebben az is benne lehet, hogy még vasárnap 11-kor épphogy vége a meccsünknek, szerdán 8-kor(alig 3 nap) játszunk megint..nemcsoda, hogy fásultabbak ilyenkor a fiúk, persze a madrid megint szombaton játszott 8-kor, és most meg csak ma csütörtökön játszik(5 nap).

SZERK: Ma már Xavi és Piqué is teljes edzést végeztek, szóval ha a Mallorca ellen még nem is, de az Arsenal ellen már kezdők lehetnek :wink: :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.03.25. 16:18:09

Ebben az erőltetett menetben mindig benne van egy ilyen meccs esélye, mint amilyent Vadóczék ellen játszottunk tegnap.
Sírtok, hogy milyen nyögvenyelősek és pontatlanok voltunk, de az Osasuna soha nem adta könnyen meg magát, azt ne felejtsétek ki a szórásból!
Idegenben tavaly emlékezetem szerint hátrányból fordítottunk ellenük, ami ugyancsak az erejüket idézi.
A három pont igencsak értékes, fanyalogni nem szabad és a kicsit is kötelező megbecsülni!
Az még semmire nem biztosíték, hogy milyen csillagászati végösszeg a keretünk ára, mivel a meccset nem a pénz, hanem hús-vér játékosok játszák egymás ellen, így akármi is megtörténhet a pályán!
Az egész meccs alatt nagyon feszült voltam, ráadásul még Vadócz is jól játszott, így aztán magyarként kicsit tudathasadásos voltam.
A csapat, ha elégedetlen volt magával, az rendben van, lesz hajtás Mallorcán, abban biztosak lehetünk!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
feeder
Barça C

2010.03.25. 13:37:03

Szevasztok culék.Valaki segitsen lécci.A Zaragoza elleni meccsen,mikor Messi betalált ugyhiszem másodjára akkor mondta a kommentátor hogy ő az Isten.Nah arra a videóra lenne szükségem.ha valaki megtalálna megköszönném nagyon.Msn:feedermaster@hotmail.com..köszönöm előre is.Visca el Barca.Mes que un club!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.25. 12:40:31

mademan írta:számomra tegnap dani alves és buszketsz játéka jelentett nagy csalódást!
az 50. percben össze is vesztem barátnőmmel mert annyira ki voltam akadva sergio-ra hogy üvöltözve követeltem a cseréjét!
Ezért kár volt veszekedni, mert Busquets volt a legjobb középpályásunk az első félidőben :)
Igaz, a másodikra elfáradt, és volt 2 eladott labdája hirtelen egymásután - összehasonlításképp mind Iniesta, mind Touré 3-3-at legalább eladtak az első félidőben...ami tőlük inkább volt meglepő, mint Busquets-től.

Dani beadásaitól viszont én is idegbeteg lettem. Egy darab jó beadása volt csak, de hogy a többi 10el mi történt, az rejtély :)
mademan
Capitá del Barça

2010.03.25. 12:05:59

számomra tegnap dani alves és buszketsz játéka jelentett nagy csalódást!
az 50. percben össze is vesztem barátnőmmel mert annyira ki voltam akadva sergio-ra hogy üvöltözve követeltem a cseréjét!

aztán a kb. 22 pocsék dani alves beadás után meg .... (ezt inkább nem is mondom)

a lényeg a 3 pont meg az agyi infarktus amit a meccs miatt kaptam :evil:
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
culinho
Capitá del Barça

2010.03.25. 11:59:21

Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni a tegnapi játékból, a hétvégén vélhetőleg sokkal gyorsabban és pontosabban fognak játszani a fiúk. Néhány kifejezetten rossz egyéni teljesítmény mellett a koncentráció hiánya látszott, úgy mentek ki a gyepre, mintha már előre le lenne rendezve a meccs. Közhely, de az ilyen nyögvenyelős győzelmeknek több hozadéka van sokszor, mint egy gálának. Rengeteg energiájuk, szenvedésük van Iniestáéknak ebben a 71 pontban.
Még ha nem is megy a játék, a srácok meghalnak egymásért a pályán és ez döntő faktor lehet a végelszámolásnál. Külön öröm volt Ibra és Bojan góljai, nagyon kellettek.
Visca el Barca!
vlxe
Capitá del Barça

2010.03.25. 11:34:12

A lényeg a 3 pont behúzása volt tegnap. Külön öröm, hogy ibra végre igy tudott betalálni. A mai Madrid meccs meg szerintem egyáltalán nem lefutott. A Getafe otthon azért okozhat gondot a fővárosiaknak. Reméljük a legjobbakat :wink:
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.03.25. 11:20:42

Nem játszottunk jól, de behúztuk a 3 pontot, és ez a lényeg! Majd legközelebb jobb lesz! Bízzunk ma a Madrid botlásában! Rájuk férne már egy vereség! :))
Egyetlen dolgot emelnék csak ki a meccs kapcsán: Alves beadásai. Komolyan mondom Dombi Tibi jobban tud centerezni. Az lehet, hogy nem megy neki a játék, de jószerivel célt tévesztenek a beadásai. Ez egy olyan elem a játékunkban, amiből nem tudunk hasznot húuzni ( kivéve a Madrid elleni meccsen). Valahogy ezt nagyon fejlesztenie kéne!
Adam Philip
Barça B

2010.03.25. 10:49:12

Számomra nagyon feltűnő volt tegnap Xavi és Piqué hiánya.
Úgy gondolom egyébként is, hogy Messi után őket a legnehezebb pótolni.

A védelemben egyedül Milito-val voltam megelégedve, nagyon magabiztos volt, viszont Puyol többször is határozatlan volt, elég ingatag lábakon állt néha....

Maxwell-ről inkább nem mondok semmit, kb. az összes labdáját eladta...

Dani Alves meg úgy adott be, ahogy csak Bodnár Laci meg Oddo tud, sehogy....

Örüljünk a győzelemnek, mert tegnap másnak nem igen lehetett....
recrea
Llegenda del Barça

2010.03.25. 10:47:37

Biztos írtátok már, de nincs kedvem visszalapozgatni. rosszul játszottunk tegnap is meg zaragozában is. Az ok egyszerű: Xavi nem játszott. Sokszor mondtam már, Xavit akkor nem vesszük észre, mikor játszik, hanem mikor nem. Fel-alá szaladgál a középpálya, céltalan, hasztalan, rontott, meddő passzok tömkelege jellemző. Nagy szükségünk van erzekre az "alibi" passzaira. :D

2 év múlva meg jöhet e munka elvégzésére Cesc. 8)
albicelesteX
A Vadász

2010.03.25. 10:29:55

Azért azt megjegyezném,hogy anno mikor "válságban" volt a csapat az ilyen meccseket simán lehoztuk x-re vagy kikaptunk!Most ha nem is olyan látványos és pazar a játék mint tavaly küzdve, vért izzadva behúztuk a 3 pontot és számomra ez sem kis teljesítmény!A bajnokságban minden esélyünk meg van a győzelemre a BL-ben is komoly esélyeink vannak!MIT SÍRTOK???Nem lehet mindig gálázni!!!
Kép
The10
Barça B

2010.03.25. 08:54:11

Egyetértek Guardiolával, a tegnapi meccset gyorsan el kell felejteni, de a hibákból mindenképp tanulnunk kell!
Furcsa, hogy a Barca sokszor nem tudott mit kezdeni az ellenfél letámadása ellen, néha még a labdakihozatal is gondot okozott, a védők és a védekező középpályások rengeteg labdát szórtak el.
Alves, Toure, Messi és Henry mélyen tudása alatt játszott, Tourét én támadó középpályásként gyorsan elfelejteném. Milito megint tanári volt, Ibra és Iniesta nagyon igyekezett, de a Sápadt Ördög Xavi nélkül valahogy félkarú óriás.
A Mallorca ellen nagyon reménykedem Pique, Abidal és főleg Xavi játékában!
bali 15
Director del Fútbol

2010.03.25. 07:07:44

Ma a Madrid is esélyes a pontvesztésre.
Kíváncsi leszek .
Szabella
Jugador del Barça

2010.03.24. 23:08:20

Sziasztok,

most értünk haza a stadionból.útközben a rádióban hallottam hogy nyilatkozott Guardiola: gyorsan felejtsük el a meccset,de azért egy kellemes meglepetés volt ma este...az Osasuna
milyen igaza volt...és milyen korrekt...
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:53:39

ronaldinho89 írta:Erre a meccsre inkább ne emlékezzünk. 3 pont. és kész. Am annyi kérdésem lenne Ibra gólja után mit mondott a kommentátor? ki sírt? vagy nem sírt senki?:D mintha azt hallottam volna hogy Ibra vagy Pep sírt ? :o
A 19. másodpercben az eset:
http://www.pixter.hu/video?id=19138

És a teljesség kedvéért Bojan gólja:
http://www.pixter.hu/video?id=19139
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:38:05

Elég izzadságszagúan, de behúztuk. Az utolsó 20 perc tűrhető volt, de addig nem értem miért aludt mindenki.
Az egyik legnagyobb gond szerintem a labda nélküli mozgás volt. Helyesebben annak hiánya. Komolyan mondom nem hittem a szememnek. Sokszor 2 ember volt csak az ellenfél tizenhatosánál. A másik a rengeteg eladott labda. Az Osasuna ellen még elmegy, de az Arsenal ellen ezt nem engedhetjük meg magunknak, sőt a Mallorca is büntethet ezekért.
Danit pedig meg kellene tanulni beadni. Az elmúlt néhány meccsen egész pontos beadási voltak, de ma mindet kirúgta a stadionból.
De, hogy pozitívumokat is említsek.
Ibra játéka nagyon tetszett és nem csak a gólja miatt. Jól helyezkedett és sokszor volt megjátszható. Csak így tovább!
Milito ismét tanárian játszott. Össz-vissz egy eladott labdájára emlékszem, de védekezésben és labdakihozatalban is nagyon jó volt. Volt néhány bátor megindulása ami nagyon tetszett.
Messi magához képest kicsit szürke volt, ennek ellenére voltak szép megoldásai és csak az a fránya kapufa választotta el a 26.-tól.
Pep végre nagyon jól cserélt, bár Henry kaphatott volna egy kicsit több időt. De beigazolódott amit mondott. Ha nem megy Messinek, berúgják mások helyette.
Nem dőlök a kardomba mert, kicsit döcögősebb volt, reméljük Mallorcán gála lesz. :D , ha nem az se katasztrófa de legyen meg a 3 pont előbb-utóbb eljön a tanári játék ideje is.

Holnap pedig szurkoljunk a Getafénak!!
Forca Barca!!!!
Andrisr10
Barça B

2010.03.24. 22:27:55

Lionel85 írta:
ronaldinho89 írta:Erre a meccsre inkább ne emlékezzünk. 3 pont. és kész. Am annyi kérdésem lenne Ibra gólja után mit mondott a kommentátor? ki sírt? vagy nem sírt senki?:D mintha azt hallottam volna hogy Ibra vagy Pep sírt ? :o
Egy gyerek szurkoló a páholyban.
Lehet, hogy nem is a gól láttán sírta el magát, hanem pont meglátta Ibrát profilból...xD akkora orrot meg ritkán lát egy gyerek :D
Léfe
Entrenador del Barça

2010.03.24. 22:24:50

Csak azért volt nehéz a meccs, mert azzá tettük. Lassan, körülményesen, a középpályát átengedve játszottunk. Csak Ibra golja után gyorsult fel a támadójáték. Attol féltem, hogy X lesz. Már a Mallorca ellen sokkal jobban kell tolni, mert egyszerüen ne lehet pontot szorni. Ez az aranyba kerülhet.
A védelem amit az első részben csinált, hát nem semmi. D.Alves igen sokat fut csak semmi hastna mostanában. Talán Ibraés Henry is javulnak, mert csak Messi kevés.
Fecó
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.24. 22:22:36

visszajátszásnál lehetett látni,h a háttérben egyik szurkoló mintha elpityeredett volna,arra értette HF szntem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:22:16

Egy gyerek szurkoló a páholyban.
Kép
Kép
Kép
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.03.24. 22:20:05

Erre a meccsre inkább ne emlékezzünk. 3 pont. és kész. Am annyi kérdésem lenne Ibra gólja után mit mondott a kommentátor? ki sírt? vagy nem sírt senki?:D mintha azt hallottam volna hogy Ibra vagy Pep sírt ? :o
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.24. 22:16:29

Gratula a csapatnak a győzelemhez. Sajnos várható volt, hogy szenvedős meccs lesz, ha nem lövünk az első 10-15 percben gólt. Bármennyire is tompának tűnt a csapat játéka, azt azért figyelembe kell venni, hogy ez az Osasuna eddig a fordulóig csak 30 gólt kapott, ennél jobb mérleggel csak a dobogósok büszkélkedhetnek. Tehát a védelmük nagyon össze van rakva és ez látszott is a pályán. Szerencsére volt kellő tartás és türelem a Barca-ban, hogy hozzák ezt a cseppet sem könnyű kötelezőt.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.24. 22:14:21

Első félidő szunyókálás.
Második félidő elején átváltottunk 4-2-3-1-re, ez okozott egy kis meglepetést a pamplonaiaknál (10 percnyit), majd utána 15 percig semmi, csak izzadtság-szag, és végül az utolsó 20 percben valami már megmozdult. Ahogy jó lett volna egész meccsen is... :)

Igen, ez várható volt, hogy 11 emberrel fognak védekezni, és letámadják a védőinket: mostanában mindenki ezt a receptet próbálja alkalmazni, amióta olyan jól ment a Kazanynak. (Csak azon csodálkozom, hogy "komolyabb" csapat edzője nem jött még erre rá tavaly sem, hogy önmagában nem elég ellenünk a 11 emberes védekezés, ha közben nem szűkítik le a pályát, s nem támadnak le. Na, mindegy.)

Ibra, végre.
Messit sajnálom, hogy nem tudta folytatni a kivételesen jó formáját, ma csak "jó" volt.
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.24. 22:10:34

Kár h Messi kezdett. Ennyit Pedro is tudott volna alkotni az első félidőbnen és ha kb az 55-60. perc körül jött volna egy friss Messi, akkor jobb lett volna a játékunk. Hétvégén ilyen játékkal nem sok babér fog teremni!! Bízom benne, hogy Pep felrázza a srácokat! :wink:
Lezárt