Zlatan Ibrahimovic
én nekem sem volt szimpi az elején és több mint valószínű hogy csak samuel miatt, de szerintem igenis jól játszik, imádom eto'o-t és rohadtul sajnálom, hogy elment de sztem zlatan is nagyon tehetséges.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A tény az, hogy sokan értetlenkedünk Eto'o eladása miatt. Sportteljesítményével semmi baj nem volt, az emberi viselkedése volt elsősorban, amiért elcseréltük Zlatanra. Ezért visszasírjuk őt (tisztelet a kivételnek) és egyfajta dacból is nehezebben fogadjuk el Zlatant, és nagyítóval nézzük minden hibáját, hogy "na ugye ezt Samu nem így csinálta, nem úgy rúgott bele a labdába, sokkal gólerősebb volt". Én is ezt vallom, Eto'o játéka jobban ízlett a csapatnak, mint Zlatané. Hogy a svéd hogy illeszkedik majd be, nem tudni előre, mindenesetre azt az űrt, amit Eto'o hagyott, Zlatan nem tudja majd soha betölteni, csak egy másikat kezdhet maximum.

Olvastam egy érdekességet Ibráról , miszerint már nincs messze attól , hogy
a legtöbb gólt rúgja első szezonjában új csapatában , mivel sem a Malmo,Ajax,Juventus vagy Inter-ben eltöltött első évében nem rúgott több gólt mint 16!
Ajax 1. év : 6 gól
Juventus 1.év :16 gól
Inter 1. év :15 gól
Barcelona : eddig 15 gól
(a gólok csak a ligában elért teljesítményt mutatják!)
Szóval Ibra nagyon is jól teljesít nálunk!
a legtöbb gólt rúgja első szezonjában új csapatában , mivel sem a Malmo,Ajax,Juventus vagy Inter-ben eltöltött első évében nem rúgott több gólt mint 16!
Ajax 1. év : 6 gól
Juventus 1.év :16 gól
Inter 1. év :15 gól
Barcelona : eddig 15 gól
(a gólok csak a ligában elért teljesítményt mutatják!)
Szóval Ibra nagyon is jól teljesít nálunk!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én ezt nem így látom.Vagyis fikázás és kritizálás között van azért némi különbség.Sztem kisebbségben vannak azok akik alpári módon fikázzák.A többség kritikákat fogalmaz meg de közülük is sokan nagyon örülnek és elismerik a jó teljesítményeit is.Sokkal kulturáltabban és higgadtabban működik itt a dolog mint ahogy az ment mondjuk Henry topikjában.A többség Zlatant fikázza
Az elvárások pedig mindenkinél mások vele szemben.Valakinek elég,h lövi a gólokat valakinek meg nem.Amíg lődözte a gólokat az elején én se szóltam.Ha újra elkezdi lődözni akkor se fogok.De ha a gólok se jönnek meg a játék se az igazi akkor azt azért sztem meg szabad jegyezni.
Én mondjuk azért se kritizálom Henryt mert én igazából előzetesen nem vártam már tőle sokkal többet idén.Lehetséges,h ezzel mások is így vannak.Illetve ott van a szimpátia kérdése is amit említett Mikaos is.Ehhez képest csak egy kérdésem van. Láttátok már kedves kritikusok Thierry Henry neve mellett az idei góltermés számát? Egy jó nagy 3-as. Óriási nem?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Nem igazán jó példa...gekkodan írta:A többség Zlatant fikázza (nagy tiszteletem a kivételnek), egy új csapatban, első szezonban, teljesen új szerepben mint eddig
+ Láttátok már kedves kritikusok Thierry Henry neve mellett az idei góltermés számát? Egy jó nagy 3-as. Óriási nem?
Henry is játszhatott akárhogy az első évétől kezdve, mindig megkapta attól az 5 embertől a kritikát. Ez egyszerűen szimpátia / nem-szimpátia alapon megy, ahogy itt is. Mindegy mit játszik Zlatan, mindig megvan az az átlag 5 kritizáló ember. És meg is lesz, mindig.
Persze, majd ha Zlatan 31 évesen már tényleg nem lesz formában (ahogy most Henry sincs már), akkor előhuppannak újra és elmondják, hogy ők bizony megmondták már régen is

Szóval ezt nem lehet komolyan venni.
Nem tökéletes Ibra szezonja, de nem is volt elvárható. A váltásokat nem minden játékos tudja hamar "feldolgozni". Sőt, inkább a kevesebb a jellemző, mint a több. De Ibra egészen jól felvette a fonalat, csomó meccsünket eldönti.
-
- Director del Fútbol
Tudjátok mi a probléma srácok? A többség Zlatant fikázza (nagy tiszteletem a kivételnek), egy új csapatban, első szezonban, teljesen új szerepben mint eddig (ld. Inter, ahol sokszor egyedül volt a csatár és mindenki tőle várta a meccset eldöntő gólokat, amiket meg is lőtt).
Ehhez képest csak egy kérdésem van. Láttátok már kedves kritikusok Thierry Henry neve mellett az idei góltermés számát? Egy jó nagy 3-as. Óriási nem?
Na azt szedjük elő gyerekek, aki rászolgál, ne azt a srácot, aki Messi mögött a második legeredményesebb játékosunk, kapásból nem egy meccset eldöntő góljával, első itteni szezonjában.
Ehhez képest csak egy kérdésem van. Láttátok már kedves kritikusok Thierry Henry neve mellett az idei góltermés számát? Egy jó nagy 3-as. Óriási nem?
Na azt szedjük elő gyerekek, aki rászolgál, ne azt a srácot, aki Messi mögött a második legeredményesebb játékosunk, kapásból nem egy meccset eldöntő góljával, első itteni szezonjában.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem ez nem igaz. Ibra szombaton akkor kezdett el igazán jól játszani mikor az 50. perc körül beállt Messi, ezután szerezte a gólját is. Az meg, hogy nem érezné Pep bizalmát a svéd? Hát nem hinném, hogy így érzi, hiszen akkor is kezd, ha nem megy neki.El fanático írta:Hát, megmondom őszintén én igen egyszerű oldaláról közelítem meg Pep azon döntését, hogy Pedro-Ibra-Jeffren hármassal álltunk fel a Mallorca ellen...
Aki akarta, már kielemzte a taktika szempontjából...
..én most még annyit fűznék hozzá, hogy szerintem Pep egyszerűen megnézte, hogy teljesít Ibra nyomás alatt?! Amikor nincs kire várni, amikor rá épül a támadószekció, mint az Interben is volt...
...és úgy látszik bejött. Amikor fent van Messi és Henry már nem ő az, akire a felelőség hárul / az nálunk is Messi, mivel ő az idei aranylabdás + számos egyéb elismerés birtokosa /
Ahelyett viszont, hogy a nyomás miatt megroskasdt volna vagy összezavarodott volna, jobban hajtott, mint eddig a Barcás karrierje során bármikor, hogy a két kicsi / Pedro és Jeffren / voltak mellette.
Oké, az lehetett az oka, hogy Messi nem mozgott be a területére és nem tömörítette a be a védelmet - ahogy azt valaki már leírta előttem, de nekem azóta ez a véleményem, amióta szombaton a meccs előtt 45 perccel megláttam a kezdő összeállításukat.
Szóval: ha Pep végre hagyná Messit a helyén játszani és máskor is éreztetné Ibrával, hogy megvan benne a bizalma, hogy képes húzóembere lenni a csapatnak, akkor az Messinek is jót tenne szvsz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- El fanático
- Entrenador del Barça
Hát, megmondom őszintén én igen egyszerű oldaláról közelítem meg Pep azon döntését, hogy Pedro-Ibra-Jeffren hármassal álltunk fel a Mallorca ellen...
..én most még annyit fűznék hozzá, hogy szerintem Pep egyszerűen megnézte, hogy teljesít Ibra nyomás alatt?! Amikor nincs kire várni, amikor rá épül a támadószekció, mint az Interben is volt...
...és úgy látszik bejött. Amikor fent van Messi és Henry már nem ő az, akire a felelőség hárul / az nálunk is Messi, mivel ő az idei aranylabdás + számos egyéb elismerés birtokosa /
Ahelyett viszont, hogy a nyomás miatt megroskasdt volna vagy összezavarodott volna, jobban hajtott, mint eddig a Barcás karrierje során bármikor, hogy a két kicsi / Pedro és Jeffren / voltak mellette.
Oké, az lehetett az oka, hogy Messi nem mozgott be a területére és nem tömörítette a be a védelmet - ahogy azt valaki már leírta előttem, de nekem azóta ez a véleményem, amióta szombaton a meccs előtt 45 perccel megláttam a kezdő összeállításukat.
Szóval: ha Pep végre hagyná Messit a helyén játszani és máskor is éreztetné Ibrával, hogy megvan benne a bizalma, hogy képes húzóembere lenni a csapatnak, akkor az Messinek is jót tenne szvsz.

-
- Capitá del Barça
Sziasztok, nem tudom valaki feltette-e már, ha igen bocs.
http://www.youtube.com/watch?v=3ABIElKu ... r_embedded
Bár HF, meg Puhl is azt mondta, h még nem láttak ilyet, de emlékeztem, hogy Roni is csinált már hasonlót.
http://www.youtube.com/watch?v=3ABIElKu ... r_embedded
Bár HF, meg Puhl is azt mondta, h még nem láttak ilyet, de emlékeztem, hogy Roni is csinált már hasonlót.
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Az igazat megvallva nekem nagyon is tetszett a tegnapi jateka. Rengetegszer jott vissza, nagyon sokat mozgott, jol adogatta a labdat, ugyes, ha igy halad akkor remelem nem keresnek mas hibat benne.
I <3 FCB
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Tőlem ugyanazt kapná, mint most, épp csak annyival kiegészítve, hogy nem igaz, hogy nem képes gólt lőni 1,5 méterről.Dave87 írta:Kíváncsi vagyok azért, ha Zlatan tegnap kihagyta volna a helyzetét, mint egy hete, akkor milyen visszhangot kapott volna a teljesítménye.
A Zaragoza ellen sem volt rosszabb, mint tegnap, csak éppen akkor nem szerzett gólt.

Ami a mostani, meg az egy héttel ezelőtti formáját illeti: ma szerintem sokkal jobb volt, nem csak akkor tudott helyzetbe kerülni, amikor a társak csak őt keresték. Mert általában azt játsszák meg, aki a legjobb helyzetben van, avagy 2-3 passz múlva a legjobb helyzetbe kerül a labda és ekkor egy héttel ezelőtt még nem kapott labdát, most viszont igen. Határozottan sokat javult a játéka, végre visszalépett labdáért, így tudott a későbbiekben mélységből indulni és néha a védők elé is került úgy, hogy nem volt lesen. Azon kívül dinamikus volt tegnap végig, nem nagyon láttam egy helyben állni és még a hátas passza sem volt csúnya.

A lényeg az az, hogy most meg voltam vele elégedve, tetszett a kép a 60. perc környékén, amikor úgy lihegett, mint más 90 perc és egy sprint után, pedig nem volt semmi különös durva, megindulása előtte. Ez a hozzáállás tetszik és ha bírni fogja sebességgel, erővel ezt így a végéig, akkor tényleg sokat nyerhetünk vele.
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Én Ibra tegnapi játékával meg vagyok elégedve. Látható javulás az előbbi meccsekhez.

- Dave87
- Capitá del Barça
Már leírtam a véleményem a témában, főként arról, milyen apró dolgokon múlik egy játékos megítélése.
Kíváncsi vagyok azért, ha Zlatan tegnap kihagyta volna a helyzetét, mint egy hete, akkor milyen visszhangot kapott volna a teljesítménye.
A Zaragoza ellen sem volt rosszabb, mint tegnap, csak éppen akkor nem szerzett gólt.
Ha már helyzetbe tud kerülni, játékban van, jól mozog és helyezkedik, a többi már jönni fog magától előbb-utóbb (jött is tegnap).
Szerintem nagyon jó úton van, és nem is jöhetne jobbkor egy jó Ibra, mint a
hajrában.
Mindent bele fog adni, egy igazi nyerő típus, aki nem csak háttal passzolni, de harcolni is tud!
Kíváncsi vagyok azért, ha Zlatan tegnap kihagyta volna a helyzetét, mint egy hete, akkor milyen visszhangot kapott volna a teljesítménye.
Ha már helyzetbe tud kerülni, játékban van, jól mozog és helyezkedik, a többi már jönni fog magától előbb-utóbb (jött is tegnap).
Szerintem nagyon jó úton van, és nem is jöhetne jobbkor egy jó Ibra, mint a
hajrában.
Mindent bele fog adni, egy igazi nyerő típus, aki nem csak háttal passzolni, de harcolni is tud!
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szívesen válaszolok, egy fórumozó a sok közül,aki szeretné,és saját értékrendje szerint elvárná,ha a kedvenc csapatunk minden egyes játékosa megkapná az azonos mércét. ha rosszabbul teljesít akkor kritikákat (persze olyan stílusban,h a BARCA egyik játékosáról van szó),ha fontos gólokat szerez, jó a mezőnyben, vagy csak szimplán jót meccsel,akkor pedig pozitívat.Roniee21 írta:Megkérdezném, hogy ki vagy te, hogy bármit is ELVÁRSZ?ozsimiki írta:ha egész meccsen semmit se csinált volna,de végül az ő góljával nyerünk,akkor is elvárom,h az őt folyamatosan megtalálók,legalább a góljai fontosságát elismerjék, hát még így![]()
de most szerencsére páran (igaz nem mindenki akinek kellett volna) szépen elismerték amit el kell.
szép volt Zlatan! újabb rendkívül fontos gól,és játékban is előrelépés. így tovább!![]()
Köszönöm!
az elvársz szón akadtál ki? értsd úgy,h saját csapat játékosaival a korrektséget ALAPNAK,ELVÁRTNAK tekintem, nem nekem kell megfelelni,nem is így értettem,hanem ahogy fentebb írtam.
persze ha nem így van,max annyi történik,h a "korrektebbek" reagálnak az általuk nem annyira korrektnek ítélt hszekre.
jah és am érdemben is szeretnél hozzászólni a témához? ezt püben is kérdezhetted volna.
köszönöm a választ.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem értek pár embert. "Ibra lassú". "Ibra keveset mozog". "Ibra nem vállal 1vs 1-et. "Ibra nem passzol a Barca játékába". És még sorolhatnám a felmerülő dolgokat. Én csak ennyit kérdeznék: Ezekre a dolgokra csak most jöttek rá páran? Nyáron én ezekkel az érvekkel elleneztem a jövetelét, amelyek miatt most sápitozik a fél fórum!
Tisztán látszott, hogy nem passzol teljesen a szerkezetbe, de!
Ha már itt van, szurkoljunk Neki! Én, aki kézzel lábbal "tiltakoztam" a jövetele ellen, -vissza lehet nézni-EGYETLEN rossz sort, bíráló, gúnyolódó, károgó megjegyzést sem írtam a teljesítményéről. Mégpedig azért nem, mert tudtam, milyen sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy alkalmazkodjon a stílusunkhoz. Én ezek tükrében MAXIMÁLISAN elégedett vagyok vele. Első szezonjában eddig 15 találat a ligában-javarészt nem töltelékgólok, hanem meccsdöntő, vagy épp vezetést jelentő találat. Ez minden, csak nem rossz mérleg. Volt egy 3 hónapos szakasz, ami rosszul sikerült neki, ez igaz, de ha formába lendül, az trófeákat jelenthet a csapatnak.
Tisztán látszott, hogy nem passzol teljesen a szerkezetbe, de!
Ha már itt van, szurkoljunk Neki! Én, aki kézzel lábbal "tiltakoztam" a jövetele ellen, -vissza lehet nézni-EGYETLEN rossz sort, bíráló, gúnyolódó, károgó megjegyzést sem írtam a teljesítményéről. Mégpedig azért nem, mert tudtam, milyen sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy alkalmazkodjon a stílusunkhoz. Én ezek tükrében MAXIMÁLISAN elégedett vagyok vele. Első szezonjában eddig 15 találat a ligában-javarészt nem töltelékgólok, hanem meccsdöntő, vagy épp vezetést jelentő találat. Ez minden, csak nem rossz mérleg. Volt egy 3 hónapos szakasz, ami rosszul sikerült neki, ez igaz, de ha formába lendül, az trófeákat jelenthet a csapatnak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Felesleges itt ilyesmikről beszélgetni szerintem, hogy ki kit tudna jobban elképzelni a helyén. Hogy miért? Nincs kirobbanó formában Ibra, így egyelőre nem tudhatjuk, hogy valójában mire képes. A következő szezon mindent el fog majd árulni, addig kár Pato-s párhuzamokat vonni. Az én szememben Pato remek játékos, de fejjátéka messze Ibra mögött van, illetve még a cselezési hatékonyságát is megkérdőjelezném. Néhány mérkőzésen láttam játszani, de a nagyobb csapatok zöme ellen nem nyújtott olyan fenomenálisan nagy teljesítményt, legalábbis amikor én néztem a Milan mérkőzéseit. Ibra viszont tud a nagy csapatok ellen is gólt lőni, ezt nem egyszer bizonyította már.
Majd jövőre okosabbak leszünk. Remélem Arsenal ellen is legalább ilyen jól, vagy jobban játszik. Bízom a mesterhármasban.
Majd jövőre okosabbak leszünk. Remélem Arsenal ellen is legalább ilyen jól, vagy jobban játszik. Bízom a mesterhármasban.

- LM10
- Director del Fútbol
Persze, túl lett már ez a téma beszélve. Nem úgy játszott ahogy ezt elvártuk tőle, de az utóbbi pár meccsén javult a játéka, és a gólok is jönnek. Nálam is voltak olyan játékosok a Barcába(Edmilson,Giuly,Oleguer) akiket finoman szólva nem szerettem, de szurkoltam nekik is, mint Barcásnak. Úgy hogy azt "tanácsolom" az Ibrát utálóknak, hogy próbáljanak neki szorítani, nem pedig csak a negatívumokat felhozni. 

-
- Jugador del Barça
Ebben teljesen igazad van.Egy gyors csatär kell messi melle,aki feltudja vele venni a ritmust,Pato inkäbb telleg beleillene a Barcäba mint Ibra..De azt meg hozzäkell tennem,ha ibra hoznä azt a formäjät,amikor meg sajät maga älltal megteremtett helyzetekböl lötte a golokat,zsenis cselek utän+tävolrol is bätran mert välalkozni+hihetetlen erzekkel vette eszre tärsait es passzolt,akkor nem lenne itt semmi gond..
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
A kiemelt mondat végén ott a smiley.LM10 írta:Nem a jogos kritikákkal van itt a gond Bányász, hanem ez ezekhez hasonló hsz-ekkel. De engem például idegesítenek az ilyen dolog, hogy mikor megy minden a csapatnak vagy Ibrának akkor mindenki "csendben van" , de ha van 1-2 rosszabb meccs, akkor kongatják a vészharangokat és megjelennek a divat szurkolók negatív hanggal.(Ezt ne vedd magadra)Bányász írta:Szerintem egész egyszerűen rém gyenge.
Lehet védeni meg magyarázni,h mi miért van és biztos sok igazság is van a dolgokban de az az igazán aggasztó vele kapcsolatban,h azt is elfelejtette amit tudott.
Nem ver meg szinte senkit egy az egyben,egy jó csele nincs nem is tudom mióta kb.És ez nem a társaktól meg az edzőtől meg az eddigi játékfelfogástól függ sztem.Ez pedig nagyon aggasztó.Nem lőtt még úgy gólt,h magának kidolgozta volna a helyzetet.(legalábbis én nem emlékszem rá)Pedig régen azért ez megvolt benne én úgy vettem észre.Sőt régen volt,h helyzet se kellett neki a gólhoz.
A másik szomorú dolog pedig az,h meg kell dicsérni egy 70 milliós csatárt mert helyzetbe kerül?Mert helyzetbe lehet hozni?Ez nem,h egy Ibrahimovicnál de a világ összes többi csatáránál sem lehet pozitívum sztem.Mert ez a minimum ezen a poszton.
Én sajnos nem látok biztató jeleket és nem érzem azt se,h ez sokkal jobb lesz de nagyon remélem,h nem lesz igazam.Imádkozom,h ha más nem is de legalább a gólok jöjjenek újra a részéről.
Az pedig továbbra is áll,h áprilisban meg májusban egy egy győztes gól a Bernabeuban és akkor rossz szavak nélkül mondok neki búcsút a nyáron.

De azt hozzá kell tennem,h van benne némi igazság,de ennek semmi köze a játékához.
Nyáron se voltam túlzottan boldog az érkezését illetően de úgy voltam vele Pep tudja mit csinál meg a Barcában játszik szóval szurkolok neki ez világos.Ettől függetlenül tehet Ő bármit én akkor is szívesebben néznék mondjuk egy Patot vagy egy Bojant vagy valaki mást a helyén.

Ehhez képest elég sokat kellett gyengén játszania ahhoz,h az első kritikákat megkapja tőlem,ráadásul amint volt egy jobb meccse én egyből megjegyeztem,h ez okés,ez jó volt.(lsd tegnap este)

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Jugador del Barça
Sziasztok.Szerintem Ibra igenis megerte azt a penzt,amit kifizettek erte..Es azert mert igenis akkoriban olyan foormäban volt..Az igaz hogy közel nincs ahoz a szinthez,amit az Interben nyomott,vagy anno a sved välogatotban is voltak zseniälis megmozduläsai.Hiänyolom töle meg azt,hogy amilyen felepitesü könnyen elnyomjäk letaroljäk,anno ugy ment mint egy gep,es csak ugy pattogtak lefele rola..Mostmeg hamar feladja.Nemis beszelve rola,hogy nagyon jol cselez..Belese megy cselezesbe,ha megisprobälja,rendszerint veszit.De egyebkent nem az elsö olyan emberünk akit megveszünk es nem azt nyujtja mint elözö csapatänäl.Lätsd:TITI.De ettöl függetlenül baromi nagy jätekosok,csak azt nem tudom ilyenkor mi törtenik fejben,mert szerintem ott keresendö a gond..
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
-
- Capitá del Barça
Valahol az "arany középutat" kéne megtalálni. Láttuk már Ibrát varázsolni és hosszú hetek elteltek, hogy lett volna értelmes megoldása. Nem tudunk mást tenni csak bízni benne, értékelni pedig célszerű egy idény után, nem kiátkozni, vagy az égbe emelni egy-egy meccset követően.
Amúgy a tegnapi passza Messinek varázslatos volt. Így tovább!
Amúgy a tegnapi passza Messinek varázslatos volt. Így tovább!
LM10,
Itt nem csak az a baj,hogy ha Ibrának megy és lövi a gólokat,akkor ezek az emberek csendben vannak.
Olvasd már el McLarenF1 hsz-ét.
(A hátára pattan a labda, kevésbé gyenge)
Utóbbi 2meccsen ő hozta a 3-3pontot,ennek ellenére 1-2okos még mos is csak szidni tudja
Itt nem csak az a baj,hogy ha Ibrának megy és lövi a gólokat,akkor ezek az emberek csendben vannak.
Olvasd már el McLarenF1 hsz-ét.
(A hátára pattan a labda, kevésbé gyenge)
Utóbbi 2meccsen ő hozta a 3-3pontot,ennek ellenére 1-2okos még mos is csak szidni tudja

- LM10
- Director del Fútbol
Nem a jogos kritikákkal van itt a gond Bányász, hanem ez ezekhez hasonló hsz-ekkel. De engem például idegesítenek az ilyen dolog, hogy mikor megy minden a csapatnak vagy Ibrának akkor mindenki "csendben van" , de ha van 1-2 rosszabb meccs, akkor kongatják a vészharangokat és megjelennek a divat szurkolók negatív hanggal.(Ezt ne vedd magadra)Bányász írta:Szerintem egész egyszerűen rém gyenge.
Lehet védeni meg magyarázni,h mi miért van és biztos sok igazság is van a dolgokban de az az igazán aggasztó vele kapcsolatban,h azt is elfelejtette amit tudott.
Nem ver meg szinte senkit egy az egyben,egy jó csele nincs nem is tudom mióta kb.És ez nem a társaktól meg az edzőtől meg az eddigi játékfelfogástól függ sztem.Ez pedig nagyon aggasztó.Nem lőtt még úgy gólt,h magának kidolgozta volna a helyzetet.(legalábbis én nem emlékszem rá)Pedig régen azért ez megvolt benne én úgy vettem észre.Sőt régen volt,h helyzet se kellett neki a gólhoz.
A másik szomorú dolog pedig az,h meg kell dicsérni egy 70 milliós csatárt mert helyzetbe kerül?Mert helyzetbe lehet hozni?Ez nem,h egy Ibrahimovicnál de a világ összes többi csatáránál sem lehet pozitívum sztem.Mert ez a minimum ezen a poszton.
Én sajnos nem látok biztató jeleket és nem érzem azt se,h ez sokkal jobb lesz de nagyon remélem,h nem lesz igazam.Imádkozom,h ha más nem is de legalább a gólok jöjjenek újra a részéről.
Az pedig továbbra is áll,h áprilisban meg májusban egy egy győztes gól a Bernabeuban és akkor rossz szavak nélkül mondok neki búcsút a nyáron.
Jogos, bocs, hogy félreértettem.Bányász írta:Mivel az lenne a "természetes" de legalábbis elvárható,h jó meccsei legyenek valakinek így nyilván arról esik több szó ha ez nem így történik.Zsoltu92 írta:Tehát szerinted a jó meccsért nem jár dícséret, mert ez a természetes, de ha rossz meccse van jöhet a leszídás? érdekes felfogásod van. Én nem így látom, de biztos én vagyok a hülye
Azt írtam,h nem kell megdicsérni?Annyit jegyeztem meg,h azért szólnak oldalak a rossz meccseiről mert nem azt várják az emberek.Ott lehet miről beszélni.De a többség nem fog idejönni egy jó meccs után benyögni annyit,h jó volt.Meg tudod kinek mi a jó meccs és kinek mik az elvárásai vele szemben...
Egyébként én általában csak a feltűnően jó játék vagy a tartós jó játék után dicsérek.Ugyan ez igaz a szidásra is...Szóval szvsz rossz embert találtál meg de teljesen mindegy...
A pénzzel való dobálózást szerintem abba lehetne hagyni.
Ibra tehet róla,hogy annyit fizettek érte? szerintem nem
Ibra tehet róla,hogy annyit fizettek érte? szerintem nem