Dave87 írta:Kíváncsi vagyok azért, ha Zlatan tegnap kihagyta volna a helyzetét, mint egy hete, akkor milyen visszhangot kapott volna a teljesítménye.
A Zaragoza ellen sem volt rosszabb, mint tegnap, csak éppen akkor nem szerzett gólt.
Tőlem ugyanazt kapná, mint most, épp csak annyival kiegészítve, hogy nem igaz, hogy nem képes gólt lőni 1,5 méterről.

De szerencsére képes, úgyhogy az ő góljával nyertünk.
Ami a mostani, meg az egy héttel ezelőtti formáját illeti: ma szerintem sokkal jobb volt, nem csak akkor tudott helyzetbe kerülni, amikor a társak csak őt keresték. Mert általában azt játsszák meg, aki a legjobb helyzetben van, avagy 2-3 passz múlva a legjobb helyzetbe kerül a labda és ekkor egy héttel ezelőtt még nem kapott labdát, most viszont igen. Határozottan sokat javult a játéka, végre visszalépett labdáért, így tudott a későbbiekben mélységből indulni és néha a védők elé is került úgy, hogy nem volt lesen. Azon kívül dinamikus volt tegnap végig, nem nagyon láttam egy helyben állni és még a hátas passza sem volt csúnya.

(Ki az az idióta, aki háttal passzol?---Amúgy ezeket sokszor feleslegesnek tartom, de ez esetben nagyon jó megoldás volt, ezért is tetszik kifejezetten.

)
A lényeg az az, hogy most meg voltam vele elégedve, tetszett a kép a 60. perc környékén, amikor úgy lihegett, mint más 90 perc és egy sprint után, pedig nem volt semmi különös durva, megindulása előtte. Ez a hozzáállás tetszik és ha bírni fogja sebességgel, erővel ezt így a végéig, akkor tényleg sokat nyerhetünk vele.