Élő közvetítések 09/10
PEDROOOOOOOO! 0-2!!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
AMIT ÍRTAM? PEDRO GYORS KONTRÁKNÁL KELLLL!!!!!!!444
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
PEDROOOOOOOOOOOOOOO

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Busi milyen cselt csinált már. Eszem megáll
:D:D

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Öcsém Pep melyik meccset nézi! Mégis meddig marad még fent Maxwell az on a rohadt pályán!! Jöjjön már INI! kap még 5 percet..
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hihetetlenek ezek a taktikák Peptől, de csak akkor kap hatalmas dicséretet tőlem ha be is jönnek 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Maxwell néha tényleg mint Messi!!!
A mozgása lasztival,ahogy rágyorsít....
komoly:-)
A mozgása lasztival,ahogy rágyorsít....
komoly:-)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nem érzem, hogy váltásra lenne szükség, Pedro a kontráknál nagyon fontos láncszem, nem egy lassú gyerek, de eddig nem volt tere futni.Iniesta valóban nagyot dobna a támadásépítésben, de sajnos védekezése nem olyan mint Keitáé.Szerintem sem játszik Keita kimagaslóan, de nagyon jól szűr, s lehoztunk úgy egy félidőt Madridban, hogy nem lőttek kapura és vezetünk, kérdem én MI A BAJOTOK?????,
Második félidő elején kéne egy gyors gól, a Madrid biztos h nekünk fog esni még ennél is jobban, mint eddig. Messi gólja szép volt, gyönyörűen tette maga elé labdát mellel. Pedro halvány, de a többiek ugy ahogy hozzák szintet.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az összetétel miatt nem tudunk igazán kibontakozni.higany írta:Nem veletlenul nem jatszotok jolAmúgy nem tudom mi lenne ha jól jáccanánk Realnak annyi lenne. De nem jáccunk jól.Amit ma a Real csinal az az egyik hatekony fegyver ellenetek. Ecceruen nem adnak teret a jatekosaitoknak, nem tudnak kibontakozni, nem tudjak jatszani a sajat jatekukat.
2. felidore is varom ennek a folytatasat, remelem nem faradnak ki es sikerul vegre vegigvinni az akcioinkat, mert eddig ez nem sikerult, csakugy mint a Camp Nouban.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Hajrá Barcaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Ctalunya Triomfant!!!!! 

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Lassúak vagyunk, Keita nagyon kilóg, Pedro-t mindig elnyomják, így azért nehéz. Ezért kéne egy Pedro-Henry és egy Ketia-Ini csere, ezzel sokkal labda biztosabbak lennénk és hatékonyabban támadnánk.higany írta:Nem veletlenul nem jatszotok jolAmúgy nem tudom mi lenne ha jól jáccanánk Realnak annyi lenne. De nem jáccunk jól.Amit ma a Real csinal az az egyik hatekony fegyver ellenetek. Ecceruen nem adnak teret a jatekosaitoknak, nem tudnak kibontakozni, nem tudjak jatszani a sajat jatekukat.
2. felidore is varom ennek a folytatasat, remelem nem faradnak ki es sikerul vegre vegigvinni az akcioinkat, mert eddig ez nem sikerult, csakugy mint a Camp Nouban.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
de ha igazunk lesz fizettek ti még a jóslásért...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Capitá del Barça
Pedrot sajna tényleg nagyon osztják és kihasználják a termetét. Emelett nagyon sokszor csak megakasztja a gyors támadásokat, szerintem egyelőre nem túl hasznos a játéka. Szerintem nem ártana lecserélni.... 

- geridoss
- Director del Fútbol
Vegyetek újat, mert az, már bocsi, de sz@.r:DIlúvatar írta:én is ezt látom...Mental_Theo írta:nem először fordított már a Madrid idén.
nagyon felpörögnek a 2. félidőre. Busquets amig pályán van, baj van.
a Madrid a 2. félidő elején gólt fog lőni, mi meg összezavarodunk. ezt látom a jósgömbömben...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Nem veletlenul nem jatszotok jolAmúgy nem tudom mi lenne ha jól jáccanánk Realnak annyi lenne. De nem jáccunk jól.

- gygerike
- Entrenador del Barça
Elég Sz@r gömbötök van sryIlúvatar írta:én is ezt látom...Mental_Theo írta:nem először fordított már a Madrid idén.
nagyon felpörögnek a 2. félidőre. Busquets amig pályán van, baj van.
a Madrid a 2. félidő elején gólt fog lőni, mi meg összezavarodunk. ezt látom a jósgömbömben...

Visca El Barca

Nagyon nehéz volt megítélni, kezezett-e Messi a gól előtt, én végtére is úgy látom, nem, de Barca-szurkoló vagyok. Viszont az nem lehet kérdés, hogy nem kaptunk meg egy 11-est, amikor Messi lábát kihúzták, hogy Xabi Alonsót ki kellett volna állítani a kezezéséért (helyette Xavi kapott sárgát, hogy reklamálta), és CR-nak is járt volna egy sárga a színészkedésért, amikor Piqué mellett feldobta magát.
Eddig csak Pedróról kapták sárgát a madridiak.
De kumma nagy meccs, az biztos.
Eddig csak Pedróról kapták sárgát a madridiak.
De kumma nagy meccs, az biztos.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A gól előtt is 60%-os labdabirtoklásunk volt. Ez csak akkor lehetséges, ha meg tudjuk tartani a labdát...Replay írta: Nagyon aggasztó volt, hogy nem tudtuk megtartani a labdát, de a gól után ez egyre többször sikerült.

szerk: ezt a sok pesszimisták bakker!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2010.04.10. 22:58:24-kor.