Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az összetétel miatt nem tudunk igazán kibontakozni.higany írta:Nem veletlenul nem jatszotok jolAmúgy nem tudom mi lenne ha jól jáccanánk Realnak annyi lenne. De nem jáccunk jól.Amit ma a Real csinal az az egyik hatekony fegyver ellenetek. Ecceruen nem adnak teret a jatekosaitoknak, nem tudnak kibontakozni, nem tudjak jatszani a sajat jatekukat.
2. felidore is varom ennek a folytatasat, remelem nem faradnak ki es sikerul vegre vegigvinni az akcioinkat, mert eddig ez nem sikerult, csakugy mint a Camp Nouban.
Lassúak vagyunk, Keita nagyon kilóg, Pedro-t mindig elnyomják, így azért nehéz. Ezért kéne egy Pedro-Henry és egy Ketia-Ini csere, ezzel sokkal labda biztosabbak lennénk és hatékonyabban támadnánk.higany írta:Nem veletlenul nem jatszotok jolAmúgy nem tudom mi lenne ha jól jáccanánk Realnak annyi lenne. De nem jáccunk jól.Amit ma a Real csinal az az egyik hatekony fegyver ellenetek. Ecceruen nem adnak teret a jatekosaitoknak, nem tudnak kibontakozni, nem tudjak jatszani a sajat jatekukat.
2. felidore is varom ennek a folytatasat, remelem nem faradnak ki es sikerul vegre vegigvinni az akcioinkat, mert eddig ez nem sikerult, csakugy mint a Camp Nouban.
Vegyetek újat, mert az, már bocsi, de sz@.r:DIlúvatar írta:én is ezt látom...Mental_Theo írta:nem először fordított már a Madrid idén.
nagyon felpörögnek a 2. félidőre. Busquets amig pályán van, baj van.
a Madrid a 2. félidő elején gólt fog lőni, mi meg összezavarodunk. ezt látom a jósgömbömben...
Nem veletlenul nem jatszotok jolAmúgy nem tudom mi lenne ha jól jáccanánk Realnak annyi lenne. De nem jáccunk jól.
Elég Sz@r gömbötök van sryIlúvatar írta:én is ezt látom...Mental_Theo írta:nem először fordított már a Madrid idén.
nagyon felpörögnek a 2. félidőre. Busquets amig pályán van, baj van.
a Madrid a 2. félidő elején gólt fog lőni, mi meg összezavarodunk. ezt látom a jósgömbömben...
A gól előtt is 60%-os labdabirtoklásunk volt. Ez csak akkor lehetséges, ha meg tudjuk tartani a labdát...Replay írta: Nagyon aggasztó volt, hogy nem tudtuk megtartani a labdát, de a gól után ez egyre többször sikerült.