Nem kell a múltal jönni, abból van elég a Madridnak is. Ez tény. Gratulálok a Barcelonának ezért a nagyszerű teljesítményért.bence-barca írta:legalább mi túl lépünk a nyolcaddöntőn...
ugye raulgonz?
Élő közvetítések 09/10
- raulgonz
- Barça B
Ide most kellene valami frappánsat...
mikor lehetne kontrázni, midnig kipaaszolnak oldalra... így simán felér minden játékos védekezni az Interből...
- visca el barca
- Presidente del Barça
azt nem értem, hogy egy ilyen fontos meccsen miért nem henryt hozta be vmelyik tini helyett? hátha a rutin...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- kilibarca
- Capitá del Barça
Szerintem Pep azért nem okolható hogy Touré lővésből bedobás lett, hogy Alves nem tud beadni 10ből 1et se,hogy Ibra 123m futott és a többiek sem nyújtanak túl sok mindent nem Keitara hegyezném ki. Az egész csapat gyenge ... Pep hibázott de szerintem az első meccsen.Fecooo írta:csak gratulálni tudok Pep-nek, ugyanis értelmes szakmai indokai nem lehetnek arra, h keita végig a pályán maradhat... pedig a drukkerek a történelem legnagyobb összefogásáról tettek tanubizonyságot...
Barcafan hihetetlen értelmes volt ez:D nem a pes? ki utalt rá, hogy igen? csak elmondtam, hogy várható volt ez a taktika. Guardiola nem képes kitalálni ez ellen semmit? Senki se játszik jól... De persze Ibrát kötelező kiemelni 

Az a csapat amelyik kihúzza 10 emberrel ellenünk meg is érdemli a döntőbe jutást.Sajnos.
Namármost!
Nem tudom ki játszott már életében nagypályás futballmérkőzést, de 10 emberrel védekező csapat ellen nem úgy megy a dolog, hogy kiteszed a szíved a pályára és nyersz. Vannak játékosok akin nem érződik a tűz, van aki szimplán sz*rul játszik, de a többség odateszi magát a végletekig. A Barca közönség hálás is ezért.
Pep taktikai éretlenségére jónéhány példát lehetne felhozni, akár az első meccsről akár a mairól, azt hiszem fölösleges, bízzunk hátha csoda történik.
Nem tudom ki játszott már életében nagypályás futballmérkőzést, de 10 emberrel védekező csapat ellen nem úgy megy a dolog, hogy kiteszed a szíved a pályára és nyersz. Vannak játékosok akin nem érződik a tűz, van aki szimplán sz*rul játszik, de a többség odateszi magát a végletekig. A Barca közönség hálás is ezért.
Pep taktikai éretlenségére jónéhány példát lehetne felhozni, akár az első meccsről akár a mairól, azt hiszem fölösleges, bízzunk hátha csoda történik.
-
- Llegenda del Barça
legalább mi túl lépünk a nyolcaddöntőn...
ugye raulgonz?
ugye raulgonz?

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
A szurkolók nem ezt érdemelték... Ha azt ígérték, akkor hagyják is ott a bőrüket a pályán...
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
MADRIDISTA AKI RAULHOZ SZÓL HEJJ!
- thierryhenry
- Jugador del Barça
Kinek is megy a sok beívelés???
Eto'o és D.Milito miért játszik? nem volt több védő vagy mi
Eto'o és D.Milito miért játszik? nem volt több védő vagy mi

- raulgonz
- Barça B
Nem akarok top fórumozó lenni. Ez tény, hogy nem top edző. Olvasd vissza a Barcás barátaid róla alkotott véleményét az elmult hetekben. Nem neki hanem Xavinak meg Messinek köszönheti a Barca ahol van.Gyurinho írta:Te sem vagy egy top fórumozó sőt igazából szánalmasan kapálózol itt, pedig ettől ti nem lesztek jobbak..raulgonz írta:Hát Guardiola nem egy top edző...Ronaldinho&Barca írta:Innen szép győzni... de jelenleg.. van még jó 20 perc gyerekek, de Titi miért nem játszik.. kérdések sorozata..
Ide most kellene valami frappánsat...
-
- Jugador del Barça
Igaz,nem sziporkäzi a csapat..De Ibränak lätod a fejet????Azt az unalmat???Meg arra nem kepes hogy legaläbb egy rohadt sprintet levägjon...Hät ha vege a meccsnek lesz mit leirnom..mit gondolok erröl az egeszröl...meg ezek a cserek..vicc..Pep kinjäba mär nem tud mit csinälni....Zsoltu92 írta:Mi a f.szomért kell Ibrát folyamatosan fikázni??? A csapat többi tagja talán jobbat nyújt??? NEM... Vicc, hogy mindenki őt hibáztatja... Ezek a cserék meg szánalmasak.... Mintha a Barca vezetne 3-0ra... Ibra-Bojan?... nagyon idegesít ez a meccs...
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hát ezzel én is így vagyok, mennyi néző jött ki? Ezek mind bennük bíztak, és még csak gólt se lövünkIlúvatar írta:egy világ omlott össze bennem. Hittem a fordításban. Hittem a hülye videókon.
Nem lesz meg a továbbjutás. Vége.
Sőt...az Inter jön szöglettel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.04.28. 22:17:36-kor.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Majd jövőre.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Te mit nézel? Ez nem a pes.Zsoltu92 írta:Mi a f.szomért kell Ibrát folyamatosan fikázni??? A csapat többi tagja talán jobbat nyújt??? NEM... Vicc, hogy mindenki őt hibáztatja... Ezek a cserék meg szánalmasak.... Mintha a Barca vezetne 3-0ra... Ibra-Bojan?... nagyon idegesít ez a meccs...
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem.