Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell a múltal jönni, abból van elég a Madridnak is. Ez tény. Gratulálok a Barcelonának ezért a nagyszerű teljesítményért.bence-barca írta:legalább mi túl lépünk a nyolcaddöntőn...
ugye raulgonz?
Szerintem Pep azért nem okolható hogy Touré lővésből bedobás lett, hogy Alves nem tud beadni 10ből 1et se,hogy Ibra 123m futott és a többiek sem nyújtanak túl sok mindent nem Keitara hegyezném ki. Az egész csapat gyenge ... Pep hibázott de szerintem az első meccsen.Fecooo írta:csak gratulálni tudok Pep-nek, ugyanis értelmes szakmai indokai nem lehetnek arra, h keita végig a pályán maradhat... pedig a drukkerek a történelem legnagyobb összefogásáról tettek tanubizonyságot...
Nem akarok top fórumozó lenni. Ez tény, hogy nem top edző. Olvasd vissza a Barcás barátaid róla alkotott véleményét az elmult hetekben. Nem neki hanem Xavinak meg Messinek köszönheti a Barca ahol van.Gyurinho írta:Te sem vagy egy top fórumozó sőt igazából szánalmasan kapálózol itt, pedig ettől ti nem lesztek jobbak..raulgonz írta:Hát Guardiola nem egy top edző...Ronaldinho&Barca írta:Innen szép győzni... de jelenleg.. van még jó 20 perc gyerekek, de Titi miért nem játszik.. kérdések sorozata..
Igaz,nem sziporkäzi a csapat..De Ibränak lätod a fejet????Azt az unalmat???Meg arra nem kepes hogy legaläbb egy rohadt sprintet levägjon...Hät ha vege a meccsnek lesz mit leirnom..mit gondolok erröl az egeszröl...meg ezek a cserek..vicc..Pep kinjäba mär nem tud mit csinälni....Zsoltu92 írta:Mi a f.szomért kell Ibrát folyamatosan fikázni??? A csapat többi tagja talán jobbat nyújt??? NEM... Vicc, hogy mindenki őt hibáztatja... Ezek a cserék meg szánalmasak.... Mintha a Barca vezetne 3-0ra... Ibra-Bojan?... nagyon idegesít ez a meccs...
Hát ezzel én is így vagyok, mennyi néző jött ki? Ezek mind bennük bíztak, és még csak gólt se lövünkIlúvatar írta:egy világ omlott össze bennem. Hittem a fordításban. Hittem a hülye videókon.
Nem lesz meg a továbbjutás. Vége.
Te mit nézel? Ez nem a pes.Zsoltu92 írta:Mi a f.szomért kell Ibrát folyamatosan fikázni??? A csapat többi tagja talán jobbat nyújt??? NEM... Vicc, hogy mindenki őt hibáztatja... Ezek a cserék meg szánalmasak.... Mintha a Barca vezetne 3-0ra... Ibra-Bojan?... nagyon idegesít ez a meccs...