Te se sokat focizhattál életedben, hisz a vak is látja,hogy előre fut egyenesen, ahhoz meg hogy a labdát el tudja érni, jóval elfordulva srégen kellene futnia akkor talán lenne esélye. Az irányváltásnál lendületet és sebességet veszít egy játékos, becsúszni is csak menetirányba tudna.csülök írta:Rendben, hogy Maxwell rálőtte ahelyett, hogy középre passzolt volna, de én úgy éreztem, hogy a kipattanót talán belőhette volna, ha megmozdul, ha egyáltalán reágál. De csak állt ott mint egy [auto_cenzúra]. Egyszerűen fejben lassú.
Aztán ott volt az a pillanat, amikor az ötösön felugorva kézzel vette le a labdát. Ha fel kell ugrani ahhoz, hogy mellel levegye, akkor csak picit kéne lehajolni, hogy egyből fejelhessen. Miért nem fejel 5 méterről teljesen üresen? Erre szokták a tv szagértői azt mondani, hogy sorozatosan rossz döntéseket hoz.
Pedig csinált szép dolgokat is a meccsen, de azért akkor jó a játékunk, ha nincs a pályán. Nem lehetne inkább őt adni Villáért?
Szerintem az a baj az ő játékával,hogy a technikai fölénye tudatában,gyakran megállítja a labdát, rálép, szembefordul a védőjével, és úgy akarja megverni, amire mivel kivételesen ügyes, képes is csakhogy manapság már olyan közel van a besegítő védő a társához,hogy ketten már könnyen megállítják. És abban az 1 másodpercben mikor megtöri a lendületet és megtorpan azalatt a védők métereket futnak, mindenhova visszaérnek és rendeződnek.