McLarenF1 írta:Ismét bebizonyosodott, hogy a törpékkel mindent el lehet érni. Nem kell ívelgetésre meg egyéb bohóckodásra játszani. Ki kell passzolni az ellenfél védőit, le kell futni őket. Zlatan ezekre a feladatokra tökéletesen alkalmatlan. Tegnap egy nagyon jó formában levő Sevilla vendége volt a Barca, és ennek a csapatnak a védői estek-keltek a kicsik cseleitől. Az egyik seggre ült, a másik hasra esett, a harmadik bokáját törte, nem tudták követni azt a gyors, tökéletes játékot, amit ezek a srácok produkáltak. Ez a labdarúgás és a Barcelona lényege. Ezt nagyon kevés csapat tudja művelni ezen a szinten, és minden más taktika, ívelgetés, átlövősdi az amatőrség mellékhatása. Éppen ezért Zlatanra semmi szükség nincs a Barcelonában.
Abszolút de igazad van...én is azért kardoskodtam Eto'o megtartása mellett, vagy ha már mindenképpen el akarta őt adni Pep, akkor egy hasonló játékos (Villa) igazolása mellett, mert a mi futballunknak ez a veleje, a lényege....Zlatannal meg pont ez látszik elveszni...Vele mintha nem is a Barca lenne a pályán!
Pont ezért kardoskodtam, hogy ne őt igazoljuk le, hanem legyen továbbra is egy Eto'o típusú kezdő klasszis centerünk, és a Padra igazoljuk egy Ibra típusú játékost, aki nem kerül 10-15 milliónál többe, de be lehet hozni, ha nyomunk és gólt kell rúgni, mert akkor kell a fizikum és a nyers erő a kapu előtt.....ílyen játékosra egy évben max 2-3-szor van szükség és mint láttuk az Inter ellen akkor sem biztos hogy tud segíteni rajtunk....úgyhogy én továbbra is tartom a véleményem...elhibázott igazolás volt...

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)