Én régóta zlatan rajongó vagyok és bizok benne hogy össze szedi magát mert ennél sokkal több van benne ...kis türelmet még ..!

hajrá barcelona ...barcelona fan club!

Abszolút de igazad van...én is azért kardoskodtam Eto'o megtartása mellett, vagy ha már mindenképpen el akarta őt adni Pep, akkor egy hasonló játékos (Villa) igazolása mellett, mert a mi futballunknak ez a veleje, a lényege....Zlatannal meg pont ez látszik elveszni...Vele mintha nem is a Barca lenne a pályán!McLarenF1 írta:Ismét bebizonyosodott, hogy a törpékkel mindent el lehet érni. Nem kell ívelgetésre meg egyéb bohóckodásra játszani. Ki kell passzolni az ellenfél védőit, le kell futni őket. Zlatan ezekre a feladatokra tökéletesen alkalmatlan. Tegnap egy nagyon jó formában levő Sevilla vendége volt a Barca, és ennek a csapatnak a védői estek-keltek a kicsik cseleitől. Az egyik seggre ült, a másik hasra esett, a harmadik bokáját törte, nem tudták követni azt a gyors, tökéletes játékot, amit ezek a srácok produkáltak. Ez a labdarúgás és a Barcelona lényege. Ezt nagyon kevés csapat tudja művelni ezen a szinten, és minden más taktika, ívelgetés, átlövősdi az amatőrség mellékhatása. Éppen ezért Zlatanra semmi szükség nincs a Barcelonában.
Szívemből szóltál. Itt a bizonyíték, hogy kire van, és kire nincs szükség. Most jöhetnek azok akik azt bizonygatták, hogy Bojan csak gyenge csapatok ellen tud villanni. Zlatan jó helyen van a padon, csak a pénz kidobása tartani őt.McLarenF1 írta:Ismét bebizonyosodott, hogy a törpékkel mindent el lehet érni. Nem kell ívelgetésre meg egyéb bohóckodásra játszani. Ki kell passzolni az ellenfél védőit, le kell futni őket. Zlatan ezekre a feladatokra tökéletesen alkalmatlan. Tegnap egy nagyon jó formában levő Sevilla vendége volt a Barca, és ennek a csapatnak a védői estek-keltek a kicsik cseleitől. Az egyik seggre ült, a másik hasra esett, a harmadik bokáját törte, nem tudták követni azt a gyors, tökéletes játékot, amit ezek a srácok produkáltak. Ez a labdarúgás és a Barcelona lényege. Ezt nagyon kevés csapat tudja művelni ezen a szinten, és minden más taktika, ívelgetés, átlövősdi az amatőrség mellékhatása. Éppen ezért Zlatanra semmi szükség nincs a Barcelonában.
Egyet értek mindenben, szerintem megérdemli az esélyt, ha Henry is megkapta anno. A Juventus állítólag vissza akarja őt szerezni...sneco7 írta:Ráadásul már az egész alapozást a csapattal tudja végigcsinálni és ha nem lesz semmilyen sérülése,akkor tuti,hogy bele fog jönni nálunk is a játékba.Gali írta:Biztos vagyok benne, hogy Ibra jövőre is a Barcaban marad, sőt addig nem fog elmenni, amíg nem nyer BL-t a csapattal. Úgy érzem a 2010/2011-es szezon lesz az Ő éve. Lesz 2-3 hónapja, hogy kipihenje magát és újra az önbizalommal teli Zlatant fogjuk a pályán látni. Higgyétek el nagy hasznára lesz még a Barcanak!!!
Ráadásul már az egész alapozást a csapattal tudja végigcsinálni és ha nem lesz semmilyen sérülése,akkor tuti,hogy bele fog jönni nálunk is a játékba.Gali írta:Biztos vagyok benne, hogy Ibra jövőre is a Barcaban marad, sőt addig nem fog elmenni, amíg nem nyer BL-t a csapattal. Úgy érzem a 2010/2011-es szezon lesz az Ő éve. Lesz 2-3 hónapja, hogy kipihenje magát és újra az önbizalommal teli Zlatant fogjuk a pályán látni. Higgyétek el nagy hasznára lesz még a Barcanak!!!
Szerintem ne legyen senki olyan biztos benne hogy Villa Bojant szorítaná ki. Egyre valószinűbb hogy Messi-Bojan-Villa hármas lesz. Pep bátran meri padoztatni majd Ibrát is. Úgy ahogy most Yayát és Henryt.LM10 írta:Ibra és a csapat esetében megvan a tökéletes döntés: Jöjjön Villa.
Akkor alapból ez lenne: Villa-Ibra-Messi
Ha Ibrának nem menne , akkor: Villa-Bojan-Messi vagy Pedro-Villa-Messi
Ezzel Ibrán sem lenne akkora nyomás, és ha gyorsítani kell valamikor itt lenne a 2 spanyol csatár(Bojan,Villa).
Ezt mindenféle képen kipróbálnám.
Egyetértek. Szerintem Ibra jó csapatemberré vált. És abba kellene már hagyni az összehasonlítgatást. Látszik, hogy akar, küzd és sokat hozzátesz a védekezéshez is (!), főleg szögleteknél. Eljön még az ő ideje is. Talán Messivel nem elég jó még az összjáték, de jövőre ez még sokat fog javulni.Guardiola írta:Szó sincs itt favorizálásról, egyszerűen egy nyitottabb védekezésű csapat ellen hatékonyabb a gyors játék. Ha Pep arra számít, hogy a Sevilla beáll védekezni akkor a beíveléseknél veszélyesebb Zlatant kezdette volna. Szerintem ilyen egyszerű...
Azt meg soha nem fogom megérteni, hogy lehet egy szurkoló annyira egy csapatában játszó játékos ellen, mint itt sokan, akkor amikor látszik, hogy a játékos akar, képes változni és tudjuk azt is, hogy ha belejön az elkövetkező szezonokban meghatározó lehet.
Írhatnál gyakrabban a fórumra.Szó sincs itt favorizálásról, egyszerűen egy nyitottabb védekezésű csapat ellen hatékonyabb a gyors játék. Ha Pep arra számít, hogy a Sevilla beáll védekezni akkor a beíveléseknél veszélyesebb Zlatant kezdette volna. Szerintem ilyen egyszerű...
Azt meg soha nem fogom megérteni, hogy lehet egy szurkoló annyira egy csapatában játszó játékos ellen, mint itt sokan, akkor amikor látszik, hogy a játékos akar, képes változni és tudjuk azt is, hogy ha belejön az elkövetkező szezonokban meghatározó lehet.
Én is direkt figyelni szoktam ilyenkor IbrátSanama írta:Szó nincs arról,hogy bizalmát eljátszotta volna Pep. Mivel vesztette volna...?
Ha itt gondok lennének,nem ugrott volna fel örömébe Zlatan is mindhárom golnál,nem mosolygott volna a végén annyira...
hagyjuk már.