Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zlatan ....
Barça C

2010.05.09. 11:46:27

Szerintem is jövőre sokkal jobb lesz!szerintem ha az alapozást rendesen végig tudja csinálni sokat javulhat...egy az egyben ...FUTÁSban ...gyorsaságban ...ne felejtsétek sérülten vettük meg és az alapozás alatt még sérült volt ..és ez egy kis mentség lehet az évégi teljesítményére ....de abban egyet értek hogy most még mesze van még a fiataloktól ...nem lehet egyszerű meg szokni a világ jelenlegi legjobb csapatának a légkörét ...!De ez csak a saját véleményem
Én régóta zlatan rajongó vagyok és bizok benne hogy össze szedi magát mert ennél sokkal több van benne ...kis türelmet még ..! :!: :!:
hajrá barcelona ...barcelona fan club! :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 11:26:14

Meglátjuk mi történik jövőre. Egy újjászülető balszéllel, egy befelé veszélyesen törő, embereket 1vs1-ben megverni tudó támadóval Ibra játéka is hatalmasat javulhat.
Egyébként bőven mutatott már kb. november közepéig olyan játékot, amivel mindenki elégedett lehet. Na, azt kellene elérni, hogy az a forma állandó legyen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.09. 11:21:18

McLarenF1 írta:Ismét bebizonyosodott, hogy a törpékkel mindent el lehet érni. Nem kell ívelgetésre meg egyéb bohóckodásra játszani. Ki kell passzolni az ellenfél védőit, le kell futni őket. Zlatan ezekre a feladatokra tökéletesen alkalmatlan. Tegnap egy nagyon jó formában levő Sevilla vendége volt a Barca, és ennek a csapatnak a védői estek-keltek a kicsik cseleitől. Az egyik seggre ült, a másik hasra esett, a harmadik bokáját törte, nem tudták követni azt a gyors, tökéletes játékot, amit ezek a srácok produkáltak. Ez a labdarúgás és a Barcelona lényege. Ezt nagyon kevés csapat tudja művelni ezen a szinten, és minden más taktika, ívelgetés, átlövősdi az amatőrség mellékhatása. Éppen ezért Zlatanra semmi szükség nincs a Barcelonában.
Abszolút de igazad van...én is azért kardoskodtam Eto'o megtartása mellett, vagy ha már mindenképpen el akarta őt adni Pep, akkor egy hasonló játékos (Villa) igazolása mellett, mert a mi futballunknak ez a veleje, a lényege....Zlatannal meg pont ez látszik elveszni...Vele mintha nem is a Barca lenne a pályán!
Pont ezért kardoskodtam, hogy ne őt igazoljuk le, hanem legyen továbbra is egy Eto'o típusú kezdő klasszis centerünk, és a Padra igazoljuk egy Ibra típusú játékost, aki nem kerül 10-15 milliónál többe, de be lehet hozni, ha nyomunk és gólt kell rúgni, mert akkor kell a fizikum és a nyers erő a kapu előtt.....ílyen játékosra egy évben max 2-3-szor van szükség és mint láttuk az Inter ellen akkor sem biztos hogy tud segíteni rajtunk....úgyhogy én továbbra is tartom a véleményem...elhibázott igazolás volt...
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.09. 11:10:45

tomika1900 írta:Mennyire okosak itt egyesek!
Úgy mint te! :wink:
tomika1900
Barça C

2010.05.09. 10:17:01

Mennyire okosak itt egyesek!
menjenIbra
Barça C

2010.05.09. 10:02:40

McLarenF1 írta:Ismét bebizonyosodott, hogy a törpékkel mindent el lehet érni. Nem kell ívelgetésre meg egyéb bohóckodásra játszani. Ki kell passzolni az ellenfél védőit, le kell futni őket. Zlatan ezekre a feladatokra tökéletesen alkalmatlan. Tegnap egy nagyon jó formában levő Sevilla vendége volt a Barca, és ennek a csapatnak a védői estek-keltek a kicsik cseleitől. Az egyik seggre ült, a másik hasra esett, a harmadik bokáját törte, nem tudták követni azt a gyors, tökéletes játékot, amit ezek a srácok produkáltak. Ez a labdarúgás és a Barcelona lényege. Ezt nagyon kevés csapat tudja művelni ezen a szinten, és minden más taktika, ívelgetés, átlövősdi az amatőrség mellékhatása. Éppen ezért Zlatanra semmi szükség nincs a Barcelonában.
Szívemből szóltál. Itt a bizonyíték, hogy kire van, és kire nincs szükség. Most jöhetnek azok akik azt bizonygatták, hogy Bojan csak gyenge csapatok ellen tud villanni. Zlatan jó helyen van a padon, csak a pénz kidobása tartani őt.
barcsa
Barça C

2010.05.09. 09:35:33

Ez így van. Teljesen igazad van. :) Én is ezt gondolom Zlatanról.
McLarenF1
Barça C

2010.05.09. 09:33:01

Ismét bebizonyosodott, hogy a törpékkel mindent el lehet érni. Nem kell ívelgetésre meg egyéb bohóckodásra játszani. Ki kell passzolni az ellenfél védőit, le kell futni őket. Zlatan ezekre a feladatokra tökéletesen alkalmatlan. Tegnap egy nagyon jó formában levő Sevilla vendége volt a Barca, és ennek a csapatnak a védői estek-keltek a kicsik cseleitől. Az egyik seggre ült, a másik hasra esett, a harmadik bokáját törte, nem tudták követni azt a gyors, tökéletes játékot, amit ezek a srácok produkáltak. Ez a labdarúgás és a Barcelona lényege. Ezt nagyon kevés csapat tudja művelni ezen a szinten, és minden más taktika, ívelgetés, átlövősdi az amatőrség mellékhatása. Éppen ezért Zlatanra semmi szükség nincs a Barcelonában.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.09. 00:09:08

Furcsa érzés volt Ibrát a padon látni az egész meccsen, de intő jelnek tökéletes. Nem mellesleg Bojan hatalmas formában van, csak le ne sérüljön az utolsó meccsen. :!:
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.05.09. 00:07:32

[quote=]Egyet értek mindenben, szerintem megérdemli az esélyt, ha Henry is megkapta anno. A Juventus állítólag vissza akarja őt szerezni...[/quote]

Sztem nem szívesen látná a torinói közönség, és amúgy se megy sehova akárki akármit mond!
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2010.05.09. 00:05:11

Karasz írta: ...
És mi köze ennek Zlatannak :?: :roll:
Kép
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.09. 00:03:31

sneco7 írta:
Gali írta:Biztos vagyok benne, hogy Ibra jövőre is a Barcaban marad, sőt addig nem fog elmenni, amíg nem nyer BL-t a csapattal. Úgy érzem a 2010/2011-es szezon lesz az Ő éve. Lesz 2-3 hónapja, hogy kipihenje magát és újra az önbizalommal teli Zlatant fogjuk a pályán látni. Higgyétek el nagy hasznára lesz még a Barcanak!!!
Ráadásul már az egész alapozást a csapattal tudja végigcsinálni és ha nem lesz semmilyen sérülése,akkor tuti,hogy bele fog jönni nálunk is a játékba.
Egyet értek mindenben, szerintem megérdemli az esélyt, ha Henry is megkapta anno. A Juventus állítólag vissza akarja őt szerezni...
Karasz
Barça C

2010.05.09. 00:00:55

(L)Nincs gránátvörös-kék mezem, nem vagyok Barcás és nem hordok Valencia mezt.
A világ egyik legszarabb és baszott [auto_cenzúra] csapatának szurkolok, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok amikor azt mondom: [auto_cenzúra] a Madrid.
A hírnevünk megelőz bennünket és örülök mikor összverik a Realt Barcelonában.
Büszkén gondolok 2-6-os vereségre, ronaldo farkára, 80000-es bilire és a benne lévő sok [auto_cenzúra] realosra.
Szeretem az esti vereségeket, Vicente Calderónt, a hófehér [auto_cenzúra] és a magyar címerünket.
Itt élek a Putri szélén, a fociban mi vagyunk a utolsók, és igenis nálunk vannak a világ legszarabb játékosai.
Real Madrid, én így szeretlek !!!

Ezt az eggyik Realos haverom kőltötte:D !! szerintem jóóó
By Anthony
Karasz
Barça C

2010.05.08. 23:53:28

Nagyon szép győzelem volt ez ! Igaza volt Guardiolának azzal h ki megyünk és játszani fogunk :D :D Hát játszottak is...eggyet értek az előttem felszólalók eggyikével !! Nem értem miért van egy-két olyan divat drukker aki nem szeret valakit azért mert most nem megy neki a játék !! Attól mert Ibra nem nyújtja az amit elvárnak tőle , attól ő sem rosszabb sem kevesebb nem lett !!! Szerény véleményem h nagyon jó üzlet volt az Eto'o - Ibra "csere" hiszen ahogy azt Guardiola is elmondta sokkal felszabadúltabb lett a támadójáték , és Messi is jobban tud érvényesűlni ! Ha annó nyáron nem Ibra hanem Villa jött volna akk most lehet nem nyertük volna meg a Nou Campos Madrid mecset ! Ahol illik nem elfelejteni h ki lőtte a gólt , és ki repítette a menybe a csapatot!! Ibra lőtt 18 gólt az eslő évében...szerintem ez elég jó teljesítmény!! Optimista ember vok szerintem ennél csak jobb lesz ő :P
By Anthony
sneco7
Capitá del Barça

2010.05.08. 23:42:07

Gali írta:Biztos vagyok benne, hogy Ibra jövőre is a Barcaban marad, sőt addig nem fog elmenni, amíg nem nyer BL-t a csapattal. Úgy érzem a 2010/2011-es szezon lesz az Ő éve. Lesz 2-3 hónapja, hogy kipihenje magát és újra az önbizalommal teli Zlatant fogjuk a pályán látni. Higgyétek el nagy hasznára lesz még a Barcanak!!!
Ráadásul már az egész alapozást a csapattal tudja végigcsinálni és ha nem lesz semmilyen sérülése,akkor tuti,hogy bele fog jönni nálunk is a játékba.
Gali
Capitá del Barça

2010.05.08. 23:39:50

Biztos vagyok benne, hogy Ibra jövőre is a Barcaban marad, sőt addig nem fog elmenni, amíg nem nyer BL-t a csapattal. Úgy érzem a 2010/2011-es szezon lesz az Ő éve. Lesz 2-3 hónapja, hogy kipihenje magát és újra az önbizalommal teli Zlatant fogjuk a pályán látni. Higgyétek el nagy hasznára lesz még a Barcanak!!!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.08. 23:22:57

LM10 írta:Ibra és a csapat esetében megvan a tökéletes döntés: Jöjjön Villa.

Akkor alapból ez lenne: Villa-Ibra-Messi

Ha Ibrának nem menne , akkor: Villa-Bojan-Messi vagy Pedro-Villa-Messi

Ezzel Ibrán sem lenne akkora nyomás, és ha gyorsítani kell valamikor itt lenne a 2 spanyol csatár(Bojan,Villa).

Ezt mindenféle képen kipróbálnám.
Szerintem ne legyen senki olyan biztos benne hogy Villa Bojant szorítaná ki. Egyre valószinűbb hogy Messi-Bojan-Villa hármas lesz. Pep bátran meri padoztatni majd Ibrát is. Úgy ahogy most Yayát és Henryt.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
LM10
Director del Fútbol

2010.05.08. 23:16:56

Ibra és a csapat esetében megvan a tökéletes döntés: Jöjjön Villa.

Akkor alapból ez lenne: Villa-Ibra-Messi

Ha Ibrának nem menne , akkor: Villa-Bojan-Messi vagy Pedro-Villa-Messi

Ezzel Ibrán sem lenne akkora nyomás, és ha gyorsítani kell valamikor itt lenne a 2 spanyol csatár(Bojan,Villa).

Ezt mindenféle képen kipróbálnám.
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.05.08. 23:16:21

Énis figyeltem ahogy örült és mosolygott...Nem úgy tűnt mint aki haragudna akárkire is...Szereti a csapatot és a csapattársait, és Ibrát is szeretik a csapattársai és Barcelona!!!Ha nem szeretnék nem állnának tömegek a kocsijánál egy nyomvadt aláírásért és nem énekelnék a nevét......

Am kíváncsi vagyok mit mondhatott Piqué amikor az a félresikerült kép készült...?

HAJRÁ ZLATAN!!!!!! :)
Kép
galamb
Jugador del Barça

2010.05.08. 23:13:06

Guardiola írta:Szó sincs itt favorizálásról, egyszerűen egy nyitottabb védekezésű csapat ellen hatékonyabb a gyors játék. Ha Pep arra számít, hogy a Sevilla beáll védekezni akkor a beíveléseknél veszélyesebb Zlatant kezdette volna. Szerintem ilyen egyszerű...

Azt meg soha nem fogom megérteni, hogy lehet egy szurkoló annyira egy csapatában játszó játékos ellen, mint itt sokan, akkor amikor látszik, hogy a játékos akar, képes változni és tudjuk azt is, hogy ha belejön az elkövetkező szezonokban meghatározó lehet.
Egyetértek. Szerintem Ibra jó csapatemberré vált. És abba kellene már hagyni az összehasonlítgatást. Látszik, hogy akar, küzd és sokat hozzátesz a védekezéshez is (!), főleg szögleteknél. Eljön még az ő ideje is. Talán Messivel nem elég jó még az összjáték, de jövőre ez még sokat fog javulni.
Pavel
Entrenador del Barça

2010.05.08. 23:12:27

Ibrát nem kellenne bántani.
Hétköznap is írtam, van egy olyan érzésem, hogy Ibra nem 100%-os.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.08. 23:10:01

Szó sincs itt favorizálásról, egyszerűen egy nyitottabb védekezésű csapat ellen hatékonyabb a gyors játék. Ha Pep arra számít, hogy a Sevilla beáll védekezni akkor a beíveléseknél veszélyesebb Zlatant kezdette volna. Szerintem ilyen egyszerű...

Azt meg soha nem fogom megérteni, hogy lehet egy szurkoló annyira egy csapatában játszó játékos ellen, mint itt sokan, akkor amikor látszik, hogy a játékos akar, képes változni és tudjuk azt is, hogy ha belejön az elkövetkező szezonokban meghatározó lehet.
Írhatnál gyakrabban a fórumra.
Szükség van a normálisan gondolkodó emberekre
LM10
Director del Fútbol

2010.05.08. 23:09:07

Sanama írta:Szó nincs arról,hogy bizalmát eljátszotta volna Pep. Mivel vesztette volna...?

Ha itt gondok lennének,nem ugrott volna fel örömébe Zlatan is mindhárom golnál,nem mosolygott volna a végén annyira...
hagyjuk már.
Én is direkt figyelni szoktam ilyenkor Ibrát :) Én mondom nagyon remélem, hogy marad és bizonyít, mert ha az lesz jövőre is, mint idén akkor nem hiszem, hogy sokáig húzná :?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.08. 23:08:01

Hatalmas égés ez a svédnek, Bojan, aki ingyen jött az utánpótlásból, kiszorítja a 60 milliós csatárt! Nem semmi! Szerintem már Pep is tudja magában, hogy kár volt eladni Eto'ót, rossz vásárt csinált, de persze ezt a nyílvánosság felé nem közli és biztosít neki még egy évet bizonyításra.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.08. 23:07:51

Szó nincs arról,hogy bizalmát eljátszotta volna Pepnél. Mivel vesztette volna...?

Ha itt gondok lennének,nem ugrott volna fel örömébe Zlatan is mindhárom golnál,nem mosolygott volna a végén annyira...
hagyjuk már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.05.08. 23:09:28-kor.
Lezárt