Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy hallottam,hogy ez a Pique újabb poénja után volt.fcjoc írta:ez az eset piqué könyvének kiadási ceremóniaja után történt. ibra bemutatott hátulról. piqué gondolom "megbeszélte" vele a dolgokat... lásd kép..
szerintem ez volt
érdekesen elkapott pillanat, de Piqué állatságát ismerve, nem lepődnék meg ha épp hülyülne megintmessi70 írta:http://www.redcafe.net/f7/ibrahimovic-pique-295280/ na de ehhez mit szoltok'_
Ezt légyszi fejtsd ki részletesebben, mert nem vagyok benne biztos, hogy megállja a helyét.samuel_eto9 írta:
Egyértelmű, hogy nem férnek meg Messivel egymás mellett.
És így a csapatba sem illik bele.
Itt a pont.LM10 írta:Annyira kicsinyes és hülyeség dolog még Eto'o-ról beszélni. Fontos játékos volt, de már vége. Ronaldinho is az volt, de ő sincs itt már. Elhiszem, hogy a kamerunit sokkal többen szerettétek, mint a svédet, de akik nem tisztelik Ibrát, már csak a Barca miatt szurkoljatok neki. Maga Barcelona a szurkolók és a játékosok szeretik Ibrát, ez látszik minden képből. Azt hiszem LG írta még anno, hogy Samu egy sikeréhes klubba érkezett, míg Ibra a mindent megnyerő Barcához. Ráadásul Eto'o tudta mi az a spanyol bajnokság, Zlatannak az új liga is új kihívás. A mutatói pedig nem rosszak: 44 meccs 21 gól, 13 gólpassz. Eto'o 1. Barcás évében 44 meccsen 29 gólt, és 3 gólpasszt adott. És ugye akik nem szeretik Ibrát: Láthattuk, hogy 100%-os helyzetben inkább lepasszolta a labdát annak a Henrynak, akivel elvileg rosszban vannak, és nem az volt a fejében, hogy jobb legyen a mutatója. És ez visszafelé is így van: Mikor a Zaragoza ellen Ibra kihagyta a kihagyhatatlanokat, a 11-est kétség kívül vele lövették be.
Úgy hogy aki nem szívleli őt, az inkább ne fikázza(gondoljon a CSAPATRA), aki meg szereti, az meg plána támogassa, és fogja fel mindenki: Samuel Fils Eto'o már az Internazionale játékosa!
Zlatan .... írta:nem tudom lehet igazatok van!
én nagyon régóta zlatan fan már azóta mikor az hollandiában játszott ...és tudom hogy ennél sokal több van benne ...lehet hogy nem illik a barcelonába de most itt van és szerintem itt is marad ...!!!
Leírtam már én is 1234-szer más is egyszer reméljük megértitek, Zlatannak semmi köze nem volt Eto'o távozásához. Eto'o-nak saját maga miatt(IS) kellett mennie lett volna rá esélye hogy maradjon,nem élt vele. Én 10000%-ig megértettem Pep döntését Nem arról volt szó hogy mindenképpen más stílusú csatárnak kell érkeznie Eto'o is maradhatott volna Villa-ról is nagyon komolyan szó volt aki nagyon hasonló stílusú csatár mint Eto'o.Ronaldinho&Barca írta: Amúgy meg, ha nyáron túladna rajta a klub, az kegyetlen nagy blama lenne.. legalábbis az én szemembe, hogy egy Eto'o-t el kellett üldözni ő érte.
Nekem egy kérdés merült fel amikor olvastam ezt a hápogót, hogy hány év részletre vennék meg? 20, 30?Katalán88 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-i ... shoz-35085