Ez sztem nem így van , a triplázós szezon kezdete előtt is már eléggé ki akarta tenni Guardiola a szűrét, csak Eto'o bejátszotta magát a csapatba és remekül játszva az előszezonban maradhatott. Pep személyesen nem szerette. Mit nyilatkozott? H ő az edző vállalja a felelősséget, Eto'o fantasztikus játékos, nagyon jól teljesített, sportszakmai érvekkel nem tudom alátámasztani a döntés jogosságát, ez egy megérzés , nem tudom elmagyarázni, de bízok magunkban és sok sikert Eto'o nak... Sztem ebből kisült ,hogy Pep elküldte, mert vhogy önmagát akarta megvalósítani, a tavalyi dreamteam-et még jobb alkotássá akarta csinálni, a saját szája íze szerint, nem pedig szükség/érvek hatására.
Ibra fizetése asszem amugy is olyan magas ,mint amit nem akartak megadni Eto'o-nak , bár ebben nem vagyok biztos...
Más... sztem Ibra - Eto'o cserébe nyugodtan be lehet venni Maxwell-t. Sztem sokkal többet ér a brazil ,mint 5 millió euro, és csak azért adták így le az árát, hogy Ibra-ért fizetett összeg nagyobbnak tűnjön, így nagyobb lett a szenzáció, kellett vmi nagyott durrantani Cr9 és Kaka ellen.
+ Az sem volt szép dolog Peptől h amikor a bajnokság egyik necces meccsén Eto'o annyi örült egy gólnak ,hogy a kispadról felállva kissé meglökte Pep , meg akarta ölelni, ő meg undorral nézett rá...
Sokszor volt szó arról, hogy Eto'o túl sok fizetésemelést akart (követelt magának). Hát sztem meg is érdemelte volna. Biztos ,hogy bárhol máshol megkapta volna, csak itt zsenikkel volt körülvéve.
Eto'o tulajdonképpen kisebb év végi formahanyatlásoktól leszámítva folyamatosan szállított a gólokat, az utolsó Rijkaard évben, sérülésből visszatérve több gól rúgott ,mint ahány meccsen játszott, pedig a csapat nem játszott jól...
De mind2 Bl döntőn életbevágó gólt szerzett, én azt mondom jobban meg kellett volna becsülni, sokkal jobb mentalitása volt ,mint a svédnek.