Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Léfe
Entrenador del Barça

2010.05.10. 07:27:32

Jövőre sem lesz jobb, ez nem az Ő focija. Ettől még zseniális támadó, de nem nálunk. Ezt a speciális támadójátékot más nem játsza, csak mi.
A védők sokaságába bezárva nem tud érvényesüni, mert nincsen tere.
Bojan azért jobb mert fordulékonyabb, fürgébb és érti a tili-tolit. Ehhez a játékhoz darabos. És ezt hülyeség ellendrukknak felfogni - ezt nem lehet cáfolni. Itt egy centernek min. 20-22 golt kell szerezni.
Fecó
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.10. 00:21:17

fcjoc írta:ez az eset piqué könyvének kiadási ceremóniaja után történt. ibra bemutatott hátulról. piqué gondolom "megbeszélte" vele a dolgokat... lásd kép..
szerintem ez volt
Én úgy hallottam,hogy ez a Pique újabb poénja után volt.
Mikor bekente 1-2ember kocsiját és Zlatan ezt kicsit zokon vette,majd elnézést kért.
fcjoc
Entrenador del Barça

2010.05.10. 00:08:45

ez az eset piqué könyvének kiadási ceremóniaja után történt. ibra bemutatott hátulról. piqué gondolom "megbeszélte" vele a dolgokat... lásd kép..
szerintem ez volt
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.10. 00:04:57

messi70 írta:http://www.redcafe.net/f7/ibrahimovic-pique-295280/ na de ehhez mit szoltok'_
érdekesen elkapott pillanat, de Piqué állatságát ismerve, nem lepődnék meg ha épp hülyülne megint :D minden esetre arra jó kép,hogy pár "nagyon rendes" újság címlapra tegye, pár szép utalással...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messi70
Jugador del Barça

2010.05.10. 00:01:10

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.09. 23:54:55

gergo9 értem az álláspontod, és értem mindenki véleményét és tiszteletben tartom. Samu is hülye volt, hogy a pénz után sóvárgott, nem volt neki elég az annyi.. DE Pep már első évének nyarán túl akart rajta adni, aztán mégis maradt. De nyár előtt bőven lehetett olvasni, hogy abszolút nem számol vele Pep. Bocsánat, hogy előhoztam, de ég és föld a különbség jelenleg. Nem 3 hónapig kell focizni tudni, mert messze nem 3 hónapból áll a szezon.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.05.09. 23:28:24

samuel_eto9 írta:
Egyértelmű, hogy nem férnek meg Messivel egymás mellett.

És így a csapatba sem illik bele.
Ezt légyszi fejtsd ki részletesebben, mert nem vagyok benne biztos, hogy megállja a helyét. :)

Már sokat jellemeztem a játékát, szerintem nem való ide, de örülnék, ha rám cáfolna.

Amit viszont érdemes kiemelni, hogy előzetesen nagyon tartottam tőle, hogy bunkó paraszt lesz, de csak egy meccsre emlékszem, amikor bedurrant volna. (Meg egyiken mutogatott és a karját tárogatta szét...) Ez becsülendő. Hatalmas respect! =D>
Ebben már rám cáfolt, itt volna az ideje a másik dologban is. :)
kanty
Llegenda del Barça

2010.05.09. 13:54:01

LM10 írta:Annyira kicsinyes és hülyeség dolog még Eto'o-ról beszélni. Fontos játékos volt, de már vége. Ronaldinho is az volt, de ő sincs itt már. Elhiszem, hogy a kamerunit sokkal többen szerettétek, mint a svédet, de akik nem tisztelik Ibrát, már csak a Barca miatt szurkoljatok neki. Maga Barcelona a szurkolók és a játékosok szeretik Ibrát, ez látszik minden képből. Azt hiszem LG írta még anno, hogy Samu egy sikeréhes klubba érkezett, míg Ibra a mindent megnyerő Barcához. Ráadásul Eto'o tudta mi az a spanyol bajnokság, Zlatannak az új liga is új kihívás. A mutatói pedig nem rosszak: 44 meccs 21 gól, 13 gólpassz. Eto'o 1. Barcás évében 44 meccsen 29 gólt, és 3 gólpasszt adott. És ugye akik nem szeretik Ibrát: Láthattuk, hogy 100%-os helyzetben inkább lepasszolta a labdát annak a Henrynak, akivel elvileg rosszban vannak, és nem az volt a fejében, hogy jobb legyen a mutatója. És ez visszafelé is így van: Mikor a Zaragoza ellen Ibra kihagyta a kihagyhatatlanokat, a 11-est kétség kívül vele lövették be.
Úgy hogy aki nem szívleli őt, az inkább ne fikázza(gondoljon a CSAPATRA), aki meg szereti, az meg plána támogassa, és fogja fel mindenki: Samuel Fils Eto'o már az Internazionale játékosa!
Itt a pont.
Van amikor az az érzésem, h egyesek nem Barcelona drukkerek hanem anti Ibrahimovic fanok. :roll:
Lehet, h sokan többet vártak ettől az első szezontól, de azért nem kell mindig szidni, a jógos, ésszerű kritikával semmi bajom, csak reálisan kell nézni a dolgokat.
Annak, h most eladjuk semmi értelme sem lenne és nem is fog ez megtörténni, ha jön Villa ha nem.
Én is azt mondom, h a következő szezon lesz a vizválasztó a svéd Barcelonás karrierje szempontjából.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bucinho
Barça B

2010.05.09. 13:35:38

Én már kezdem nagyon unni a két játékos összehasonlítását, meg azt, hogy Ibranak távoznia kellene. Szerintem nincs vele semmi probléma, nem sikerült még teljesen elsajátítania a csapat játékát, és még nem nagyon érzi a társakat. Nyáron Pep sokat fog majd azon dolgozni, hogy Ibra megtanulja a csapat játékát, és hogy teljesen beleilleszkedjen a gépezetbe. Van egy olyan érzésem, hogy jövőre egy új "Ibrát" fogunk majd a pályán látni, akinek jobb lesz a kondija, és jóval többet fog futni (ehhez az is hozzá fog járulni, hogy nyáron nem lesznek világbajnoki kötelezettségei). Egy esélyt még mindenképpen megérdemel, ahogy megérdemelte anno Henry is. És ha nem él vele, akkor jöhetnek majd a változások...
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.09. 13:34:36

Ibrának a jövő éve lesz mérvadó.
Ebben biztos vagyok.
Nem igazán azonosulok azzal a felfogással, hogy egy év után hantoljuk el.
Guardiola is bízik benne.
Szóval aki úgy gondolja, hogy idén nyáron távozik, az téved. :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
samuel_eto9
Barça B

2010.05.09. 13:32:47

Zlatan .... írta:nem tudom lehet igazatok van!
én nagyon régóta zlatan fan már azóta mikor az hollandiában játszott ...és tudom hogy ennél sokal több van benne ...lehet hogy nem illik a barcelonába de most itt van és szerintem itt is marad ...!!!

Egyértelmű, hogy nem férnek meg Messivel egymás mellett.

És így a csapatba sem illik bele.
Mes que un club :!:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.09. 13:27:21

Ronaldinho&Barca írta: Amúgy meg, ha nyáron túladna rajta a klub, az kegyetlen nagy blama lenne.. legalábbis az én szemembe, hogy egy Eto'o-t el kellett üldözni ő érte.
Leírtam már én is 1234-szer más is egyszer reméljük megértitek, Zlatannak semmi köze nem volt Eto'o távozásához. Eto'o-nak saját maga miatt(IS) kellett mennie lett volna rá esélye hogy maradjon,nem élt vele. Én 10000%-ig megértettem Pep döntését Nem arról volt szó hogy mindenképpen más stílusú csatárnak kell érkeznie Eto'o is maradhatott volna Villa-ról is nagyon komolyan szó volt aki nagyon hasonló stílusú csatár mint Eto'o.
Ibra meg azért jött mivel Eto'o távozásánál ő volt az egyetlenegy opció, a klub így jött ki ebből a legjobban.
Az hogy Ibra-nak mennyire lesz helye itt télre eldől.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.09. 13:25:28

Annyira kicsinyes és hülyeség dolog még Eto'o-ról beszélni. Fontos játékos volt, de már vége. Ronaldinho is az volt, de ő sincs itt már. Elhiszem, hogy a kamerunit sokkal többen szerettétek, mint a svédet, de akik nem tisztelik Ibrát, már csak a Barca miatt szurkoljatok neki. Maga Barcelona a szurkolók és a játékosok szeretik Ibrát, ez látszik minden képből. Azt hiszem LG írta még anno, hogy Samu egy sikeréhes klubba érkezett, míg Ibra a mindent megnyerő Barcához. Ráadásul Eto'o tudta mi az a spanyol bajnokság, Zlatannak az új liga is új kihívás. A mutatói pedig nem rosszak: 44 meccs 21 gól, 13 gólpassz. Eto'o 1. Barcás évében 44 meccsen 29 gólt, és 3 gólpasszt adott. És ugye akik nem szeretik Ibrát: Láthattuk, hogy 100%-os helyzetben inkább lepasszolta a labdát annak a Henrynak, akivel elvileg rosszban vannak, és nem az volt a fejében, hogy jobb legyen a mutatója. És ez visszafelé is így van: Mikor a Zaragoza ellen Ibra kihagyta a kihagyhatatlanokat, a 11-est kétség kívül vele lövették be.
Úgy hogy aki nem szívleli őt, az inkább ne fikázza(gondoljon a CSAPATRA), aki meg szereti, az meg plána támogassa, és fogja fel mindenki: Samuel Fils Eto'o már az Internazionale játékosa!
Zlatan ....
Barça C

2010.05.09. 13:17:04

nem tudom lehet igazatok van!
én nagyon régóta zlatan fan már azóta mikor az hollandiában játszott ...és tudom hogy ennél sokal több van benne ...lehet hogy nem illik a barcelonába de most itt van és szerintem itt is marad ...!!!
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.09. 13:13:22

Most komolyan, még MINDIG Eto'o-nál tartunk????????????????
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Andrisveres
Jugador d'estrella

2010.05.09. 13:03:42

Ez sztem nem így van , a triplázós szezon kezdete előtt is már eléggé ki akarta tenni Guardiola a szűrét, csak Eto'o bejátszotta magát a csapatba és remekül játszva az előszezonban maradhatott. Pep személyesen nem szerette. Mit nyilatkozott? H ő az edző vállalja a felelősséget, Eto'o fantasztikus játékos, nagyon jól teljesített, sportszakmai érvekkel nem tudom alátámasztani a döntés jogosságát, ez egy megérzés , nem tudom elmagyarázni, de bízok magunkban és sok sikert Eto'o nak... Sztem ebből kisült ,hogy Pep elküldte, mert vhogy önmagát akarta megvalósítani, a tavalyi dreamteam-et még jobb alkotássá akarta csinálni, a saját szája íze szerint, nem pedig szükség/érvek hatására.
Ibra fizetése asszem amugy is olyan magas ,mint amit nem akartak megadni Eto'o-nak , bár ebben nem vagyok biztos...

Más... sztem Ibra - Eto'o cserébe nyugodtan be lehet venni Maxwell-t. Sztem sokkal többet ér a brazil ,mint 5 millió euro, és csak azért adták így le az árát, hogy Ibra-ért fizetett összeg nagyobbnak tűnjön, így nagyobb lett a szenzáció, kellett vmi nagyott durrantani Cr9 és Kaka ellen.

+ Az sem volt szép dolog Peptől h amikor a bajnokság egyik necces meccsén Eto'o annyi örült egy gólnak ,hogy a kispadról felállva kissé meglökte Pep , meg akarta ölelni, ő meg undorral nézett rá...

Sokszor volt szó arról, hogy Eto'o túl sok fizetésemelést akart (követelt magának). Hát sztem meg is érdemelte volna. Biztos ,hogy bárhol máshol megkapta volna, csak itt zsenikkel volt körülvéve.

Eto'o tulajdonképpen kisebb év végi formahanyatlásoktól leszámítva folyamatosan szállított a gólokat, az utolsó Rijkaard évben, sérülésből visszatérve több gól rúgott ,mint ahány meccsen játszott, pedig a csapat nem játszott jól...

De mind2 Bl döntőn életbevágó gólt szerzett, én azt mondom jobban meg kellett volna becsülni, sokkal jobb mentalitása volt ,mint a svédnek. 8)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.09. 13:01:19

A másik amit nem értek.
Itt nincs semmi beilleszkedési probléma.Vagy,hogy nem illik ide
3hónapig olyan teljesítményt nyújtott,amivel a legnagyobb kritikusok is "elégedettek" voltak,inkább azt mondom csendben voltak.

Ha 3hónapig ment neki a játék, fog is menni,csak jelenleg valami nagyon nem klappol nála.
Ezt Pep-nek meg kell oldania, egyikük sem megy a VB-re, itt lesz majdnem 4hónapjuk,hogy "finomhangoláson" essenek át.

Én is úgy gondolom,ha érkezne eggy szélső, úgy Ibrának is sokkal könyebb dolga lenne.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.09. 12:56:42

De azért, mikor ide került Pep már elakarta adni Eto'o-t. És ilyen csatárok keringtek, hogy Toni,Adebayor,Ibra,Villa.
Nem hiába, Pepnek valamiért erő csatár kellett. És azért van itt Ibra. És a nyáron ki kell találnia, hogy hogy használjuk ki Ibra adottságait, úgyhogy az ne menjen a csapat rovására.
szajko
Director del Fútbol

2010.05.09. 12:54:17

Úgy van ahogy Sanama írja...

Eto'o-val gondok voltak, Pep el akarta adni, de senkinek se kellett, helyette jött volna elsőnek Villa, de úgy, hogy Eto'o nem ment Villa se jöhetett.

Így jött az, Eto'o-Ibra csere.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.09. 12:48:50

Értéstek már meg,hogy Eto'o nem azért ment el,mert Ibra jött!!!
Semmi köze nincs a 2 embernek egymáshoz...

Nem Ibra miatt üldözte el Pep Eto'o-t,hanem Ibra jött azért mert Eto'o elment.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.09. 12:47:06

Nekem egy kérdés merült fel amikor olvastam ezt a hápogót, hogy hány év részletre vennék meg? 20, 30? :D

Amúgy meg, ha nyáron túladna rajta a klub, az kegyetlen nagy blama lenne.. legalábbis az én szemembe, hogy egy Eto'o-t el kellett üldözni ő érte.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Zlatan ....
Barça C

2010.05.09. 12:34:49

nem hiszem hogy el fog menni zlatan a barcaból ....!többször is azt nyilatkozta hogy ki akarja tölteni a szerzödését ...!remélem marad és össze szedi magát ....és vezér egyénisége lesz a csapat messi és xavi mellett ...
LM10
Director del Fútbol

2010.05.09. 12:26:14

Szerintem is képes lehet rá. Ha a szezon elején ment neki, akkoir később miért ne menne? Ha semmikor se ment volna neki eddig, akkor azt mondanám, hogy nehéz az ügy. De örülök neki, hogy nem lesz ott a VB-n a svédekkel.
Katalán88
Capitá del Barça

2010.05.09. 12:25:08

Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.09. 12:19:42

Egy évet még legalább adni kell neki, mert képessége meg van hozzá, hogy hasznára legyen a csaptnak.
Párszor már idén is megmutatta, hogy jó játékos. De jövőre sokat kell fejlődnie.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Lezárt