2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jelenleg ezt bírtam kihozni a keretből... a két csatárunk előre tolt ék, valamivel mögötte Messi és Iniesta nyargal, Xavi és Fabregas döfköd középpályán. Óriási hiba volt ezt tenni Touréval, most is érezzük a hiányát, ezentúl mennyire fogjuk... Nem játszhat mindig a 3 spanyol... Keita, Busquets (én marhára nem bírom...) és Touré lenne az, akinek a padon (Touré esetben ez persze átvitt értelem) kellene ülni. Ráadásul jó lenne egy védekező középpályás, azaz Touré fent, a 3 spanyolt meg rotálni. De így, hogy már biztosra veszem Touré bevonását a Fabregas transzferbe, egyszerűen irtózom, hogy egy BL-meccsen buskec vagy Keita kezdjen...Stevenny írta:Hát ezzel lennének szerintem gondok, mivel messzi nem játszhat középpályást, ez már be is bizonyult, az Inter elleni első meccsen ilyen poszton játszott s nem ment a játék! Máskülönben nincs védekező középpályás ez is hiba!Rinku írta:...
Sajnálom, de nem kapsz tőlem sört... Nem tudom, hogy Touré-kora mennyire számít öregnek, de ez egy marhaság, már bocs. Touré életkora pontosan megfelelő egy középpályásnak, ahogy Xavié is.Hát Busquets nem mondom , hogy jobb, de viszont fiatalabb , fürgébb, és jobban érti magát ebben a csapatban, mivel Barca nevelés! És viszonylag elég masszív is, az utóbbi időben szépen játszik!
Hát Busquets nem mondom , hogy jobb, de viszont fiatalabb , fürgébb, és jobban érti magát ebben a csapatban, mivel Barca nevelés! És viszonylag elég masszív is, az utóbbi időben szépen játszik!Rinku írta:Csak tudnám, hogy egy a barom buskec mivel jobb... Aki megmondja, kap egy sört...
Hát ezzel lennének szerintem gondok, mivel Messi nem játszhat középpályást, ez már be is bizonyult, az Inter elleni első meccsen ilyen poszton játszott s nem ment a játék! Máskülönben nincs védekező középpályás ez is hiba!Rinku írta:Ha már jön a két delikvens, inkább így raknám fel a csapatot:
-------------------Valdes-------------------
---Alves-----Puyol-----Piqué-------Maxwell
---------------Xavi------Fabregas----------
-----------Messi----------------Iniesta------
------------------Villa------Ibra--------------
Bár amúgy nem tudom miért Villaért mennek elsődlegesen, mikor égető szkségünk van egy balszélsőre...
Laporta nyilatkozata:palesz77 írta:Sőt, az is előfordulhat, hogy Laporta le akarja zavarni az igazolásokat a VB előtt...Mert ahogy lenni szokott, a VB után megőrül a piac, és tutira drágább lenne mindegyik játékos. De persze eznem biztos, csak logikus...
Nagy esély nincsen rá, hogy a három középpályás egyszerre legyen pályán. Egy védekezőnek mindig lennie kell. Továbbá szinte lehetetlen, hogy Ibra és Villa is a csapatunkba legyen. 95%, hogy ha Ibra megy Villa jön, ha Ibra marad Villa nem jön. És szerintem már Guardiola is felfogta, hogy Messinek szélen kell lennie, nem középen.czirlemate írta:
V.V
Dani Piqué Puyol Abidal/Maxwell
Xavi
Fabregas Iniesta
Messi
Ibra Villa
Xavi mint vkp??? Ne viccelj...czirlemate írta:Ha jönne villa és fabregas, és touré menne, akkor én így állnék fel...
V.V
Dani Piqué Puyol Abidal/Maxwell
Xavi
Fabregas Iniesta
Messi
Ibra Villa
Így meg lennének a háromszögek, és a 70-80%os labdatartás simán lehetne minden mecssen. És ha két klasszis támadó van elől, akkor biztos jobban játszanánk azok a csapatok ellen akik beállnak védekezni. Már várom a nyarat... KIvácsi leszek!!!
Banega is bőven el tudnám képzelni, sokkal inkább mint azt a buta játékost akinek a neve hallatán is áll a szőr a hátamon.S.Agüero írta:Más jó vkp nem jönne el.
Nem kell mindent elhinni. A napnál is világosabb, hogy ezzel erősen keresztbetenne Rosellnek. Miért is? 80 millió körül költene az igazolásokra fordítható pénzből, a csapat nagyjából kész lenne, innentől mélységet kellene csak adni a csapatnak, ami viszont nem az első évre jellemző dolog egy elnök első évében. Ahhoz hogy legyen legalább 1 olyan játékos, aki az ő nevéhez köthető vagy el kell adni valakit, vagy kb elhozza Evrát vagy vmi más nagyon híres balhátvédet, mert kp, támadósor kezdő szinten teljesen kész (Busi nem véletlenül játszik ennyit, ő a hosszútávú vkpnk, nem lesz itt Cambiasso vagy Essien szintű igazolás, maximum csere jön), a védelem közepén Piqué szikla, Puyol még ott van, Csigri még kap 1 évet legalább, Milito kezd formába lendülni. Alves pipa. Balhátvédbe én nagyon bírom Abidalt, cserének meg jó Maxwell, szóval ez egy kész csapat.CFirpo3 írta:Wenger nagyon szívesen leigazolta volna Tourét akkor, csak Yayának nem volt engedélye, hogy Angliában játszhasson.Charlie írta: Mondjuk elmegy Touré az Arsenalba Cesc üzlet keretén belül. Ami roppant érdekes,mert anno Wenger hajtotta el próbajátékról, hogy nem kell neki.
Más: ne gondoljátok már, hogy Laporta azért akar most igazolni, hogy keresztbe tegyen Rosell-nek. Szerintem a nyilatkozatában világosan megmondta, hogy miért is erőlteti Villa és Cesc leigazolását még a VB előtt.
Akkor áruld mág el nekem, hogy mi az Isten nyilát játszott a Sevillában?S.Agüero írta: Keita nem vkp.
Wenger nagyon szívesen leigazolta volna Tourét akkor, csak Yayának nem volt engedélye, hogy Angliában játszhasson.Charlie írta: Mondjuk elmegy Touré az Arsenalba Cesc üzlet keretén belül. Ami roppant érdekes,mert anno Wenger hajtotta el próbajátékról, hogy nem kell neki.
Pedig nagyon is lenne helye. Henry elmegy, Pedro játékban kevés, Ibra még kevesebb és ha ez így marad őszre akkor szükség lesz rá. Pep szerintem a szélre hozza őt, Pedro helyére, mert középre már ott lesz Ibra és Bojan. 3-man már nem férnének meg, szóval semmiképpen nem középcsatárként számol vele Pep.gyuri03 írta:Lenne egy kérdésem! Miért vesszük Villát? Hová? ki helyére? Mert azt hiszem ő klasszikus középcsatár amiből már van nekünk nevezetesen Ibra bal oldalra meg szerintem nem Villa a megfelelő ember. Egyébként nembánom hogy jön sőt, csak nemtudom hová+ Fabregasnak is örülnék
Azért vesszük-vagy vennénk...-, mert Villa tökéletesen a bal oldali támadó-tehát nem balszélső!-posztjára is. minden olyan erénnyel rendelkezik, amely eredményessé teheti azon a poszton is. Képes azt nyújtani egyhuzamban, mint Henry tavaly tavasszal. Az pedig nem lenne egyzserű az ellenfelek számára. Meggyőződésem továbbá, hogy érkeztével Ibra játéka is sokat javulhat.gyuri03 írta:Lenne egy kérdésem! Miért vesszük Villát? Hová? ki helyére? Mert azt hiszem ő klasszikus középcsatár amiből már van nekünk nevezetesen Ibra bal oldalra meg szerintem nem Villa a megfelelő ember. Egyébként nembánom hogy jön sőt, csak nemtudom hová+ Fabregasnak is örülnék
De biztos hogy nem vkp-nak akarják szerződtetni. Arra ott van Yaya, Busi sőt még Keita is. Ha már akkor ennyi pénzt kiadnak érte, akkor biztos hogy Xavi/ini rotálására hozzák.barcafan0911 írta: Fabregas az Arsenálban sokat játszott vkp-t és nem rosszul, de tény hogy irányítóként jobban muzsikál.