Az angol sajtóban tegnap este óta szinte tényként kezelik Benitez távozását(Inter?), a madridiban pedig Gerard érkezését. Ez esetben egyébként kizárt Torres maradása de vhogy nem látom azt az utat hogy hozzánk kerüljön idén.daffy írta:gondolod h a pool akkora kakiban van h eladja torrest és gerrardot?vakos86 írta:Azt is simán el tudnám képzelni, hogy a háttérben már Torres megvásárlása a téma. Ha Ibra megy akkor ez is benne van a pakilban, persze akkor meg miért tárgyalnának Mataval....
Barca Igazolások 2010-2011
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Benítez úgy néz ki lelép, ezért Torres maradása szerintem eléggé kérdéses. Különben is, ha a Barca hívná, nem hiszem, hogy nem rohanna...Angliában sokat sérült, olaszo-ba nem menne szerintem, így marad a spanyol liga. A real a múltja miatt esélytelen, így csak a Barca marad akivel kupákat nyerhet...daffy írta:gondolod h a pool akkora kakiban van h eladja torrest és gerrardot?vakos86 írta:Azt is simán el tudnám képzelni, hogy a háttérben már Torres megvásárlása a téma. Ha Ibra megy akkor ez is benne van a pakilban, persze akkor meg miért tárgyalnának Mataval....
Torres Rossell álma,de mivel Rossell a habokban van egyenlőre igy Laportáék azzal tárgyalnak akire Pep azt mondja,hogy kell neki. Aztán ha elmegy Ibra és jön Rossell akkor biztos felveti majd Torres-t Pep-nek,HA ADDIG LAPORTÁÉK LE NEM ZÁRJÁK EZT A KÉRDÉST,mert ha az elkövetkezendő másfél hétben elmegy Ibra és idejön Mata akkor Rossell akár fejen is állhat,Torres akkor sem fog jönni. De én azt szeretném ha Ibra maradna,s megmutatná mit tud,Villa nagy segitségére lehet ebben.
Hallani mende-mondákat arról, hogy ott sincs minden rendben anyagilag, eléggé el vannak adósodva az angol klubok.daffy írta:gondolod h a pool akkora kakiban van h eladja torrest és gerrardot?
Egyébként meg nem biztos, hogy eladják mindkettőt, lehet egyiket sem. De egyelőre meg Gerard eligazolása sem tényként kezelendő...
Én szeretném ha IBra maradna. Olyan vicces volt, amikor gólt lőtt, és az összes törpe ott csimpaszkodott rajta, és ölelgette. Persze elsősorban nem emiatt szeretném...Jó csatár, csak valamiért tavasszal megfeneklett. Azért kicsit erős lenne, hogy a BL-ben levő legnagyobb riválishoz hozzácsapnánk Yaya-t, és Ibrát...Kib××× erős lesz a Chelsea.
gondolod h a pool akkora kakiban van h eladja torrest és gerrardot?vakos86 írta:Azt is simán el tudnám képzelni, hogy a háttérben már Torres megvásárlása a téma. Ha Ibra megy akkor ez is benne van a pakilban, persze akkor meg miért tárgyalnának Mataval....

Azt is simán el tudnám képzelni, hogy a háttérben már Torres megvásárlása a téma. Ha Ibra megy akkor ez is benne van a pakilban, persze akkor meg miért tárgyalnának Mataval....
- SuperMessi
- Capitá del Barça
A Barca vezetői már az átigazolási szezon előtt tudták h mi a maximális összeg amit kifizetnének Cescért és ez 50m körül lehet véleményem szerint. Ez a 35m körüli első ajánlat és az azonnali visszautasítás borítékolható volt úgyis mondhatnánk hogy most futják a kötelező köröket. Véleményem szerint az ominózus Cesc-Wenger féle párbeszéd két féleképpen zajlódhatott le. Vagy megbeszélték hogy mehet de a francia közölte Cesc-el hogy ez hosszú meccs lesz, kisajtolnak a Barcától annyit amennyit csak lehet és ezért ő csak a VB-vel foglalkozzon, ezenkívül megköszönte neki az eddigi munkát(ezt tartom valószínűbbnek). A másik forgatókönyv hasonló lehetett mint 2 éve a Ronaldo-SAF beszélgetés: megkérte Wenger hogy ha nem tudnak kicscsikarni belőlünk elég pénzt, akkor húzzon le még egy évet és utána engedi el hogy egész biztosan megtalálják az utódját. Valószínűleg lesz még egy nyilvános megnyilatkozás Cesc-től vélhetően a második ajánlat után(42-45?) ami után már kénytelen lesz engedni az Arsenal és egy kisebb tárgyalás sorozat után 50m körül meg is állapodhatnak.
Ibra? Fix hogy megy! Természetes hogy kifelé azt kell kommunikálni hogy első szezonjában rúgott 22 gólt és fontos meccseket döntőtt el, szükségünk van rá, de a napnál is világosabb hogy ez a világ legjobb csapatába, a világ egyik legjobbjának kikiáltott csatártól ez édeskevés és csak púp a hátunkon. 40-45 körül fog távozni.
Torres? Ő közölte korábban hogy ha el kell hagynia Liverpoolt akkor hozzánk jönne legszívesebben, és Rosell is őt akarja de Villa érkeztével változott a helyzet szerintem ő nem fog jönni.
-------------- VV ----------------
Alves - Puyol - Pique - Abidal
---------- Busquests ----------
Xavi -- Fabregas -- Iniesta
------- Messi ------------------
------------------ Villa ---------
Ibra? Fix hogy megy! Természetes hogy kifelé azt kell kommunikálni hogy első szezonjában rúgott 22 gólt és fontos meccseket döntőtt el, szükségünk van rá, de a napnál is világosabb hogy ez a világ legjobb csapatába, a világ egyik legjobbjának kikiáltott csatártól ez édeskevés és csak púp a hátunkon. 40-45 körül fog távozni.
Torres? Ő közölte korábban hogy ha el kell hagynia Liverpoolt akkor hozzánk jönne legszívesebben, és Rosell is őt akarja de Villa érkeztével változott a helyzet szerintem ő nem fog jönni.
-------------- VV ----------------
Alves - Puyol - Pique - Abidal
---------- Busquests ----------
Xavi -- Fabregas -- Iniesta
------- Messi ------------------
------------------ Villa ---------
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.06.03. 12:52:23-kor.
SZerintem meg el kellene hozni a Cityből robinhot. Remek balszélső lenne belőle. Rohad technikás igazi brazil. Szerintem illene a Barca taktikájába. Biztosan szívesen jönne. Azt megértem, hogy Angliában nem tud annyira érvényesülni, de itt spanyolo-ban lubickolna. Ha Ibrát tényleg el akarják passzolni, én komolyan elgondolkodnék ezen az eshetőségen. Bár én még adnék időt a svéd óriásnak.
-
- Jugador d'estrella
az Henry Samu Messi hármas volt a Barca történetének talán legveszélyesebb, leggólerősebb támadósora....
Villa- hoz pedig adottságai révén (alacyony súlypont ,mindkét lába kiváló stb.) mégközelebb áll a poszt , mint Titihez
Mindhárom támadónknak szarni kell a gólokat, hisz a kp-nk nem túl gólveszélyes...
Sok helycsere kell , mint abban az évben, a játékosok adottak...
Ui:amennyiben Mata jönne , szerintem Pedro előtte lenne a sorban egyértelműen Pepnél a lent írtak miatt
Villa- hoz pedig adottságai révén (alacyony súlypont ,mindkét lába kiváló stb.) mégközelebb áll a poszt , mint Titihez
Mindhárom támadónknak szarni kell a gólokat, hisz a kp-nk nem túl gólveszélyes...
Sok helycsere kell , mint abban az évben, a játékosok adottak...
Ui:amennyiben Mata jönne , szerintem Pedro előtte lenne a sorban egyértelműen Pepnél a lent írtak miatt
Attól hogy esetleg kevesebbet lő még ugyanúgy ki fognak rá lépni,mert ha nem teszik akkor besétál vele középre s onnan már tud rúgni ballal is hatékonyan. Az viszont tény,hogy egy játékos miatt nem szabad az egész játékrendszert megváltoztatni,tehát ha csak igy lenne jó Mata akkor nem is kell,de véleményem szerint megélne ő a bal lábával enélkül is. Ibra biztosan több gólt rúgna mint Mata,de viszont abban is biztos vagyok,hogy egy Mata-Villa-Messi trio gördülékenyebben támadna mint a Villa-Ibra-Messi trio,mert Ibra egyszerüen nem alkalmas a Barca-s csiki csukikra,mert ahoz gyorsaság is kell,mig Villa a két oldalon mellette meg Messi-vel és Mata-val az őrületbe kergetnék a védőket. Ja és az sem mellékes,hogy Mata nem sztár,őt simán lehetne rotálni Pedro-val,mig Ribery,Robinho,Robben szerintem végig lenne sértve ha Pedro kezdene bármelyikük helyett.
Érdekes,hogy mennyire megoszlik a fórumozók tábora ebben a kérdésben,az egyik fele szerint (ebbe vagyok én is) Mata nagyon jó vétel lenne,a másik szerint meg abszolút rossz
Érdekes,hogy mennyire megoszlik a fórumozók tábora ebben a kérdésben,az egyik fele szerint (ebbe vagyok én is) Mata nagyon jó vétel lenne,a másik szerint meg abszolút rossz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.06.03. 12:18:57-kor.
Balról ballal nehezebb gólt lőni, ergo számítanak rá, hogy legtöbb esetben lepasszolja a labdát annak a maradék két támadónak. Villa meg akármilyen [auto_cenzúra] is, ha ráállnak ketten akkor baszhatja, hogy mekkora góllövő. Messi pont azért fantasztikus, mikor jobb oldalon játszott, mert egymagában elvitt minimum 2 embert magával, Henry is életveszély volt balról, nem kell hozza sok ész, hogy az ember rájöjjön, hogy ha 3 lövő helyett inkább csak kettőre kell számítani könnyebb kivédekezni. Szóval a jelenlegi játékrendszerünkbe ez így nem fér bele, ha csak át nem szervezi Guardiola a középpályát.Attika 25 írta:Bal lábas játékos a bal oldalról is ugyanúgy tud ám befelé cselezni,megcsinált egy cselt befelé aztán szépen kiugratja Villa-tTény,hogy a kapura rugás bal oldalról bal lábbal nehezebb,de nem kivitelezhetlen,Villa viszont egy tipikus killer támadó,akit tömni kell labdákkal,s szórni fogja a gólokat,olyan mint Samu,csak szerintem jobban használja ki a helyzeteit.
De miért is akarnánk átállni egy MATA miatt a játékrendszerünkről? Mikor az 50 (ha tetszik: 70) milliós Ibrával kapcsolatban mindenki leírta, hogy ő alkalmazkadjon hozzánk, ne a csapat hozzá.
-
- Jugador d'estrella
Abidal sérülése előtt kezdett el úgy játszani, ahogy kell egy balhátvédnek a Barcaban...én bízok benne , hogy jövőre ezt hozza majd...
Bal lábas játékos a bal oldalról is ugyanúgy tud ám befelé cselezni,megcsinált egy cselt befelé aztán szépen kiugratja Villa-t
Tény,hogy a kapura rugás bal oldalról bal lábbal nehezebb,de nem kivitelezhetlen,Villa viszont egy tipikus killer támadó,akit tömni kell labdákkal,s szórni fogja a gólokat,olyan mint Samu,csak szerintem jobban használja ki a helyzeteit.

Azert Abidal és Maxwell is képes időnként megiramodni a szélen jó beadásokkal. Viszont egy ballábas, klasszikus szélső szerintem csak a taktika komplett átszervezésével tudna hosszú távon hatékony lenni. Ezért nem látom én ennek sok esélyét.barca99 írta:Egyik balbekkünk sem a beadásról híres.Viszont ha 10-en állnak a tizenhatoson belül, akkor cselezhet akármelyik lábára, öten fognak előtte tornyosulni.
Hát ez az,valami itt [auto_cenzúra] sántit,vagy az Arsenal ennyire nem fogja fel,hogy mi a téma,vagy pedig ők picit másképp értelmezték Cesc szándékát. De valami itt nagyon nem jó,mert nem az van,hogy kevés a pénz mert ők 60-70 millát akarnak,hanem egyáltalán szóba sem állnak velünk,s ezt olyan esetekbe szokták csinálni amikor csak a vásárló klub erősködik,de a játékos szemtől szemben a vezetőkkel (azt hogy a sajtónak mit mond szerintem nagy ivben leszarja Wenger meg az egész Arsenal) nem olyan határozott mint kellene ha mindenáron menni akar. Ha meg nem akar mindenáron jönni,csak ugy van vele,hogy jó lenne akkor meg nincs miről beszélni,mert ez nem határozott válasz,ebben még a maradás is benne van.barca99 írta:Na én meg ezt nem akarom elhinni. Gyak. barcelonai részről hozzáértők (Oliver, Yuste) és kevésbé hozzáértők (Xavi) is többször elmondták, hogy az igazolási procedúra azért indult meg, mert Fabregas elmondta mit akar. Innentől kezdve elég csúnya lenne, ha kiderülne, Fabregas nem erről beszélgetett pár hete Wengerrel.Én nem vagyok biztos benne,hogy közölte a klubjával,vagy ha igen akkor nem abban a formában ahogy mi tudjuk. Nem hiszem,hogy kerek perec megmondta,hogy ide akar jönni és pont.![]()
Ha meg tényleg elmondta, nem értem az Arsenalt. A Barca oldaláról mindenki nagyon magabiztos. Az Arsenal meg azt mondja, tárgyalni sem akarnak az eladásról. Most vagy az van, hogy Fabregas kérését figyelmen kívül hagyják, vagy majd eladják több pénzért. Akkor viszont megint rosszul veszi magát az a szöveg hogy "nem az ár növeléséért adjuk ki a közleményt, hanem mert nem akarjuk eladni".
Egyik balbekkünk sem a beadásról híres.barcalaci84 írta:hova húzod szét a védelmet , amikor tizen állnak a 16-oson belül![]()
jöhet a beívelés, de arra meg ott a balhátvéd....

- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem ezt nem teheti meg,meg szvsz nincs neki annyi lóvéja,hogy megváltsa magát!Így, ha nem sikerül dűlőre jutni az "ágyúsokkal" akkor marad Londonban...

Az lenne a kérdésem, tud-e valaki valamit arról az opcióról, hogy Cesc kivásárolja magát a hátralévő szerződéséből és így "szabadon igazolható lenne". Úgy emlékszem ez már előjött a múltban több játékosnál is. Idén még nem voltak hírek erről szóval gondolom nem fog előjönni.
Mata érkezése nem lenne rossz, mivel nem egy akkora sztár érkezne, akinek mindig a kezdőben kéne szerepelnie, hanem maradna a rotálás és mindenki megkapná saját bizonyítási idejét. A probléma az, hogy a hírek szerinte ennek feltétele Ibra távozása. Ő pontosan azért érkezett, hogy a csapat elkerülje a szenvedést a bajnokok ligájában a masszívan védekező csapatok ellen(pl:chelsea,inter...) ami idén nem jött be, de ha távozna kevés olyan igazán biztos ember maradna, aki esetleg el tud dönteni nagyon fontos meccseket az oda-vissza vágós körökben. Messi sem villog mindig, Xavi ezeken a meccseken biztonságra törekszik,nem kerül kapu el, Villa lehet az egyik, de őt még nem is láttuk a csapatban, Iniesta már bizonyított, ahogy Piqué is. De Pedro, Bojan még egy két-három évig nem lesznek érettek erre a feladatra.
A másik gondolatom Pedroval kapcsolatos. Szerintem nem lesz soha nagy játékos, persze ez nem probléma, de szerintem sok játékos elérne ilyen mutatókat ha ilyen csapatban játszana, sok fontos gólt lőtt idén, de igazán nem lehet megfogalmazni a posztját, mert góljait leggyakrabban középről lövi míg szélső játéka nem annyira meghatározó. 90 percig játéka nem teljesen magabiztos, amiben természetesen fejlődhet még, de összességében szerintem nem fogja kinőni magát, és bekerülni a Barcelona állandó kezdő 11-be. Csere játékosnak tökéletes, de egy kicsit talán Bojan elől vette/veszi el a lehetőséget aki 5 éven belül biztosan Barca ikon lesz.
Mata érkezése nem lenne rossz, mivel nem egy akkora sztár érkezne, akinek mindig a kezdőben kéne szerepelnie, hanem maradna a rotálás és mindenki megkapná saját bizonyítási idejét. A probléma az, hogy a hírek szerinte ennek feltétele Ibra távozása. Ő pontosan azért érkezett, hogy a csapat elkerülje a szenvedést a bajnokok ligájában a masszívan védekező csapatok ellen(pl:chelsea,inter...) ami idén nem jött be, de ha távozna kevés olyan igazán biztos ember maradna, aki esetleg el tud dönteni nagyon fontos meccseket az oda-vissza vágós körökben. Messi sem villog mindig, Xavi ezeken a meccseken biztonságra törekszik,nem kerül kapu el, Villa lehet az egyik, de őt még nem is láttuk a csapatban, Iniesta már bizonyított, ahogy Piqué is. De Pedro, Bojan még egy két-három évig nem lesznek érettek erre a feladatra.
A másik gondolatom Pedroval kapcsolatos. Szerintem nem lesz soha nagy játékos, persze ez nem probléma, de szerintem sok játékos elérne ilyen mutatókat ha ilyen csapatban játszana, sok fontos gólt lőtt idén, de igazán nem lehet megfogalmazni a posztját, mert góljait leggyakrabban középről lövi míg szélső játéka nem annyira meghatározó. 90 percig játéka nem teljesen magabiztos, amiben természetesen fejlődhet még, de összességében szerintem nem fogja kinőni magát, és bekerülni a Barcelona állandó kezdő 11-be. Csere játékosnak tökéletes, de egy kicsit talán Bojan elől vette/veszi el a lehetőséget aki 5 éven belül biztosan Barca ikon lesz.
-
- Jugador d'estrella
hova húzod szét a védelmet , amikor tizen állnak a 16-oson belülTovábbá még mindig nem világos, miért csak klasszisokat igazolhatunk, miért ne lehetne szélső is a csapatban, miért ne lehetne olyan valaki a baloldalon, aki többször húzza szét a védelmet, mint ahányszor tömöríti.

jöhet a beívelés, de arra meg ott a balhátvéd....
- albicelesteX
- A Vadász
Na akkor úgy néz ki Zlatan 90% hogy távozik a klubtól!Én azért sajnálom,akkor is, ha nem megy,mert szerintem ez a Klubhoz nem-Zlatannal pedig szemben nem- méltó hozzáállás!Igazából,ha elmegy akkor bíznék egy Torres érkezésében!Talán ő "felvidítana" Ibra miatt!

Egyébként a Fabregas ügy végére szinte biztos nem kerül pont 13.-áig.Ez ugye azt jelenti,hogy az új elnök vagy folytatja az offenzívát vagy új nevek merülhetnek fel,bár szerintem Pep véleménye lesz a döntő!Érdekes lesz ez,mert sok minden befolyásolja a további igazolásokat!Az új elnök,Ibra távozása/maradása,Fabregas biznisz!Érdekes!!!!Azt senki nem vázolta fel,hogy mi van,ha tényleg nem jöhet Cesc!?Akkor mi a leányzó fekvése??

Egyébként a Fabregas ügy végére szinte biztos nem kerül pont 13.-áig.Ez ugye azt jelenti,hogy az új elnök vagy folytatja az offenzívát vagy új nevek merülhetnek fel,bár szerintem Pep véleménye lesz a döntő!Érdekes lesz ez,mert sok minden befolyásolja a további igazolásokat!Az új elnök,Ibra távozása/maradása,Fabregas biznisz!Érdekes!!!!Azt senki nem vázolta fel,hogy mi van,ha tényleg nem jöhet Cesc!?Akkor mi a leányzó fekvése??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2010.06.03. 11:44:48-kor.

Erre vannak a szélső védők, Alves, Abidal, Maxwell.barca99 írta:...miért ne lehetne szélső is a csapatban, miért ne lehetne olyan valaki a baloldalon, aki többször húzza szét a védelmet, mint ahányszor tömöríti.
A "csak egy évvel hosszabbított" szerintem lényegtelen, ha nem akarok maradni, akkor egy nappal tovább nem hosszabbítok, nem hogy egy évvel.Game90 írta:Ha jól emlékszek, akkor 2006-ban hosszabbította meg a szerződését 2014-ig. Most pedig csak 1 évvel hosszabbított, de a fizetését megemelték, 100-110k/hétre.barca99 írta:Egyébként ezzel a 2015-ös szerződéssel lehet valami, mert az tuti, hogy a legtöbb normál esetben 4-5 évre kötik a játékosok a szerződést, ergo pár hónapja kellett hosszabbítania.

Én úgy tudom, hogy pontosan fordítva.Pedro nem jobb lábas. Alapból bal, csak a jobbat olyan szintre fejlesztette, hogy kb modhatjuk rá, hogy kétlábas.
Kimaradt a a lényeg. Ha Ibra távozik, akkor akarunk. Szerintem elég világosan le volt írva. Ha Ibra nem akar távozni, mi sem akarunk oda igazolni.Minek akarunk játékost arra a posztra? Ott van Pedro. Egyszinten van Mata-val, vagy Bojan-Jeffren. Jah és Ibra sem úgynéz ki hogy távozna
Továbbá Bojan még mindig nem szélső, pont úgy van kényszerítve, mint Iniesta (csak ő klasszisokkal többet mutat szélen). Jeffrennek meg 0 rutinja van, bőven nincs egy szinten Mata-val.
Na én meg ezt nem akarom elhinni. Gyak. barcelonai részről hozzáértők (Oliver, Yuste) és kevésbé hozzáértők (Xavi) is többször elmondták, hogy az igazolási procedúra azért indult meg, mert Fabregas elmondta mit akar. Innentől kezdve elég csúnya lenne, ha kiderülne, Fabregas nem erről beszélgetett pár hete Wengerrel.Én nem vagyok biztos benne,hogy közölte a klubjával,vagy ha igen akkor nem abban a formában ahogy mi tudjuk. Nem hiszem,hogy kerek perec megmondta,hogy ide akar jönni és pont.

Ha meg tényleg elmondta, nem értem az Arsenalt. A Barca oldaláról mindenki nagyon magabiztos. Az Arsenal meg azt mondja, tárgyalni sem akarnak az eladásról. Most vagy az van, hogy Fabregas kérését figyelmen kívül hagyják, vagy majd eladják több pénzért. Akkor viszont megint rosszul veszi magát az a szöveg hogy "nem az ár növeléséért adjuk ki a közleményt, hanem mert nem akarjuk eladni".
Ááá, ugyanmár, sose volt.Robinho nem önző Robbennel ellentétben.
Továbbá még mindig nem világos, miért csak klasszisokat igazolhatunk, miért ne lehetne szélső is a csapatban, miért ne lehetne olyan valaki a baloldalon, aki többször húzza szét a védelmet, mint ahányszor tömöríti.
- davidvillabest
- Jugador del Barça
Bocsánat, ha volt már a hír, de:
az elmundodeportivo.es ma azt írja, hogy Ancelotti (Chelsea edzője ugyebár) és Ibra ma egy szállodában lesznek. Szerintük van esély arra, hogy ez nem véletlen, hanem ennek van valami oka az átigazolás kapcsán.
Azért írom ide ezt, mert ez növeli annak a hírnek a valószínűségét, amit itt, az Eurobarcán is írtak, miszerint Mata igazolása Ibrán múlhat. Nos, hát Ibráék - úgy néz ki - dolgoznak az ügyön. És érdekes módon pont a Chelsea a legesélyesebb Ibra leigazolására.
Nekem valahol az az érzésem egyébként, hogy a klubunk el akarja adni Ibrát, csak azért kell mindig kijelenteni, hogy "nem eladó", hogy fenn tudják tartani a jó eladási árat. Nem nehéz rájönni, hogy David Villa éppen Ibra posztján játszik, és ez valószínűleg nem csak nekem tűnt fel, hanem a ManCity-nek és a Chelsea-nek is
Mindenesetre én nem aggódom egyik esetben sem (ha marad - ha megy). Eladásával nyugodtabb szívvel költhetünk egy új játékosra, aki -ezek szerint- Mata lehet elsősorban.
Mata szerintem kiváló igazolás lenne.
1. fiatal, és bőven van benne potenciál
2. spanyol
3. bírja a padot -> így megfelelően lehetne rotálni Pedroval.
4. viszonylag olcsó lenne: 20-25m
az elmundodeportivo.es ma azt írja, hogy Ancelotti (Chelsea edzője ugyebár) és Ibra ma egy szállodában lesznek. Szerintük van esély arra, hogy ez nem véletlen, hanem ennek van valami oka az átigazolás kapcsán.
Azért írom ide ezt, mert ez növeli annak a hírnek a valószínűségét, amit itt, az Eurobarcán is írtak, miszerint Mata igazolása Ibrán múlhat. Nos, hát Ibráék - úgy néz ki - dolgoznak az ügyön. És érdekes módon pont a Chelsea a legesélyesebb Ibra leigazolására.
Nekem valahol az az érzésem egyébként, hogy a klubunk el akarja adni Ibrát, csak azért kell mindig kijelenteni, hogy "nem eladó", hogy fenn tudják tartani a jó eladási árat. Nem nehéz rájönni, hogy David Villa éppen Ibra posztján játszik, és ez valószínűleg nem csak nekem tűnt fel, hanem a ManCity-nek és a Chelsea-nek is

Mindenesetre én nem aggódom egyik esetben sem (ha marad - ha megy). Eladásával nyugodtabb szívvel költhetünk egy új játékosra, aki -ezek szerint- Mata lehet elsősorban.
Mata szerintem kiváló igazolás lenne.
1. fiatal, és bőven van benne potenciál
2. spanyol
3. bírja a padot -> így megfelelően lehetne rotálni Pedroval.
4. viszonylag olcsó lenne: 20-25m