Game90 írta:barca99 írta:Egyébként ezzel a 2015-ös szerződéssel lehet valami, mert az tuti, hogy a legtöbb normál esetben 4-5 évre kötik a játékosok a szerződést, ergo pár hónapja kellett hosszabbítania.
Ha jól emlékszek, akkor 2006-ban hosszabbította meg a szerződését 2014-ig. Most pedig csak 1 évvel hosszabbított, de a fizetését megemelték, 100-110k/hétre.
A "csak egy évvel hosszabbított" szerintem lényegtelen, ha nem akarok maradni, akkor egy nappal tovább nem hosszabbítok, nem hogy egy évvel.
Pedro nem jobb lábas. Alapból bal, csak a jobbat olyan szintre fejlesztette, hogy kb modhatjuk rá, hogy kétlábas.
Én úgy tudom, hogy pontosan fordítva.
Minek akarunk játékost arra a posztra? Ott van Pedro. Egyszinten van Mata-val, vagy Bojan-Jeffren. Jah és Ibra sem úgynéz ki hogy távozna
Kimaradt a a lényeg. Ha Ibra távozik, akkor akarunk. Szerintem elég világosan le volt írva. Ha Ibra nem akar távozni, mi sem akarunk oda igazolni.
Továbbá Bojan még mindig nem szélső, pont úgy van kényszerítve, mint Iniesta (csak ő klasszisokkal többet mutat szélen). Jeffrennek meg 0 rutinja van, bőven nincs egy szinten Mata-val.
Én nem vagyok biztos benne,hogy közölte a klubjával,vagy ha igen akkor nem abban a formában ahogy mi tudjuk. Nem hiszem,hogy kerek perec megmondta,hogy ide akar jönni és pont.
Na én meg ezt nem akarom elhinni. Gyak. barcelonai részről hozzáértők (Oliver, Yuste) és kevésbé hozzáértők (Xavi) is többször elmondták, hogy az igazolási procedúra azért indult meg, mert Fabregas elmondta mit akar. Innentől kezdve elég csúnya lenne, ha kiderülne, Fabregas nem erről beszélgetett pár hete Wengerrel.
Ha meg tényleg elmondta, nem értem az Arsenalt. A Barca oldaláról mindenki nagyon magabiztos. Az Arsenal meg azt mondja, tárgyalni sem akarnak az eladásról. Most vagy az van, hogy Fabregas kérését figyelmen kívül hagyják, vagy majd eladják több pénzért. Akkor viszont megint rosszul veszi magát az a szöveg hogy "nem az ár növeléséért adjuk ki a közleményt, hanem mert nem akarjuk eladni".
Robinho nem önző Robbennel ellentétben.
Ááá, ugyanmár, sose volt.
Továbbá még mindig nem világos, miért csak klasszisokat igazolhatunk, miért ne lehetne szélső is a csapatban, miért ne lehetne olyan valaki a baloldalon, aki többször húzza szét a védelmet, mint ahányszor tömöríti.