Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.06.30. 14:57:11

Köszönjük Laporta ezt a jó pár fantasztikus évet. Remélem ez a jóember aki követ téged még nálad is sikeresebb lesz :D Jó utolsó napot kívánok :!: és sok sikert a továbbiakban is :!:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.06.14. 20:42:01

Köszönöm Laporta ezt a fantasztikus 7 évet. Utolsó kérésem az lenne, hogy segítse Rosell-t annyira, amennyire csak lehet és képes rá, hogy a CSAPATNAK a legjobb legyen.
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.06.14. 19:59:19

Munkásságát csak olyan nevekével lehet összevetni, mint Nunez vagy Gamper. A klub valaha volt egyik, ha nem a legnagyobb elnöke! Sajnálom, h az elnökként szerzett szimpátiáját politikusként akarja felhasználni, de így döntött elfogadom. A klub minden téren(mindenekelőtt sportszakmai, de anyagi és akár a sociok növekedése) fejlődött(és még mindig nincs fizetett nagyhírdetés a mezünkön, a jó szokásokat megtartotta!)!

Köszönjük Joan, hogy az elnökünk voltál! Szóljon ez a nap még az emlékezésről! :-({|=

Aztán sok sikert Sandro-nak!
Boixos
Llegenda del Barça

2010.06.14. 19:26:27

köszönöm az elnöknek ezt a gyönyörű 6-7 évet, és további sikereket kívánok neki a későbbiekben is!
János, legenda lettél.

na, de "meghalt a király, éljen a király!"

Sandro, legalább akkora sikereket kívánok, mint amekkorákat az elődöd aratott!
PUYOL-XAVI-INIESTA
culinho
Capitá del Barça

2010.06.14. 11:16:28

Köszönöm Laporta. Hálás vagyok Neki, mert egy romokban heverő Klubbot emelt ismét a magasba, anyagilag rendezett viszonyokat hagyott maga után, a szakosztályok pedig erősebbek, mint valaha. A Barcelona történelmének legsikeresebb elnöke.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.06.14. 11:15:09

Lionel85 írta:Ez a topik lesz átneveze Sandro Rosellé, vagy újat kap majd?

Gratula az új elnöknek! Sok sikert!
Már van saját topikja Rosellnek. :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.14. 11:12:56

Ez a topik lesz átneveze Sandro Rosellé, vagy újat kap majd?

Gratula az új elnöknek! Sok sikert!
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.14. 10:49:00

Róma 2009:

http://www.youtube.com/watch?v=IDHiDdxS ... re=related

Párizs 2006:

http://www.youtube.com/watch?v=QtZbLWCy ... re=related

Amikor Laportára gondolok, akkor mindig eszembe jut a 2006-os BL döntő, és a 2. gól utáni extázisa :) De a római első gól után is úgy örült mint egy kisgyerek, felrúgva a protokollt :D Nagyon megszerettem, nagyon szimpatikus volt. Latin temparamentuma nem volt túlzó, attól még inkább szerethetővé vált, hogy a csapat sikereinek alkalmával ki is mutatta az érzéseit. Sosem felejtem el a 2-6-nál azt a kaján mosolyt az arcán :lol: :lol: :lol:
Kép
MrPiedone
Barça B

2010.06.14. 10:43:40

Én nem értek egyet sokatok véleményével, szerintem Rosell jó elnök lesz, én bízom benne. Ha szavazhattam volna, én is rá tettem volna az X-et. Határozott, tökös csávónak tűnik, amire szükségünk is van, ha nem akarjuk eltöketlenkedni az igazolásainkat, és az összes klubbal kapcsolatos dolgot. Mindenesetre én is annak örülnék a legjobban, ha Laporta maradna, nagyon hálás vagyok neki azért amit a klubbal tett, rengeteget köszönhetünk neki (az egyetlen nagy hibája a Boixos kitiltása volt szerintem :)). De ez sajnos nem lehetséges, nem maradhat, így előre kell tekinteni, és a jövőt nézve a jelöltek közül nekem Rosell tűnik a legjobbnak. Az pedig, hogy Laporta jelöltjére kevesen szavaztak, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem voltak vele elégedettek, csupán azt, hogy nem akarnak egy határozatlan bábot az elnöki székbe, akinek nincs saját gondolkodása, kívülről mondják meg neki, hogy mit kell tennie. Márpedig ez történt volna, ha Ingla vagy Ferrer nyer, ebben biztos vagyok, nem vagyok naiv. Ez szerintem semmi esetre sem lett volna jó! De a jövőbe senki sem láthat, majd az idő eldönti, kinek van igaza, én nem is akarok ebben a témában senkivel vitázni, csak a véleményem mondtam el. Ezért a hét évért, de leginkább az utóbbi két évért pedig:

Gràcies, Joan!
Kép
"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor :D

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
barca99
Llegenda del Barça

2010.06.14. 10:20:58

LG írta:Nem tudom miért lett gekkodan így lehúzva, hisz csak az igazat mondta ki. A pártolók valóban ítéletet mondtak, ez tény, a számok nem hazudnak. Tegyük hozzá, h már korábban is megtették ezt, a bizalmatlansági szavazáson, akkor végül is maradhatott Laporta, de az eredményen el gondolkodhatott, ami határozottan jót is tett neki.

De az baj, h megint előjött a fórumozók nagy részére vonatkozó csőlátás. Ők csak azt látják, h Laportával kupákat nyertünk, így ő a király, aki őt szidja, az hülye, ennyi. (Ugyanúgy, mint pl. Guardiolánál) De emellett elsiklanak olyan tények mellett, h ezekben a sikerekben nem csak Laportának volt benne a keze, hanem olyan embereknek is igen komolyan benne van a munkája, akik később elpártoltak tőle, mint pl. épp Rossel, vagy Soriano. Meg aszért Laportának voltak disznóságai is, ami miatt sokaknak nem szimpatikus. Meg elég komoly mellényúlásai, hisz a bizalmatlansági szavazás sem volt véletlen.

Akárhogy is, a pártolók egy új utat választottak, ezt az utat választottam volna én is, és hiszek benne, h ez a helyes út!
Mondjuk nekem erősen úgy tűnik, nem is a véleménnyel van itt baj, hanem az előadásmóddal. Ez szimpla hálátlanság, oda sz.rsz, ahonnan eszel. Lehet nem szeretni Laportát, de a minimális tiszteletet megérdemli, azt meg nyomokban sem tartalmazta a hozzászólás.

A többi résszel sem értek egyet. A kiemelttel viszont igen. :D Kritizálni lehet Pep-et, de ha valakinek ennyi hiba után szidni tudja, arra pont ez a jelző illik.
A gondolatmenet többi része sem világos... senki nem állította, hogy csak neki köszönhetőek a sikerek, de természetesen csőlátás van. :) A disznóságokról és mellényúlásokról is leheten írni, mert bőven többet tett, mint amennyit elvett, szóval -gondolom csőlátásúként- annyit tennék hozzá, hogy mivel tökéletes elnök (és ember) nincs, az összmérlege viszont bőven pozitív, egy köszönömöt mindenképpen megérdemel, mert igazából nagyon is jó elnök volt a hibái mellett.
albicelesteX
A Vadász

2010.06.14. 10:06:57

Mihu írta:Per pillanat ez a véleményem Rossel-ről. De ha nem így lesz akkor én tuti itt leszek és bevallom, hogy tévedtem. :wink:
Úgy legyen!Mármint,hogy bevallod!És ez nem ellened irányul,hanem azért van mert én is tartok tőle,mert a szeme sem áll jól!Nem tetszett az sem ahogy a kampány alatt magyarázott meg nyilatkozott dolgokat!Nekem egy patkánynak tűnik,de én is bocsánatot fogok kérni!!!És tényleg úgy legyen mert örömmel fogom tenni és szerintem Mihu is,mert ez esetben úgy lenne a legjobb ha tévednénk!!! :wink:

És én is Köszönöm Joan Laporta!Mert akármi történt az Ön elnökösködése alatt láttam az eddigi legjobb Barca-t!!!Sok sikert a továbbiakban és erőt,egészséget! =D> =D> =D>
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.06.14. 10:05:21

Köszönünk mindent amit értünk tettél Joan! :(
Én még nem láttam mást eddig Laporta helyén, de most már ez is bekövetkezik, hogy egy új elnök ül a Vip páholyban. Mivel 2006 óta szurkolok a Barcának. :)
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.14. 10:02:35

Hát....LG nem tudom hogy milyen helyes útról beszélsz. És ezt a mondatot ne vedd cinikus hangvételűnek, egyszerűen így tudtam megfogalmazni :D De tényleg nem tudom, hogy mi lehet a helyes út, ha ez nem az. A hatalmas adósságból átlagost csinált. Sok játékost úgy sikerült leigazolnunk, hogy amikor úgy állt a helyzet hogy végképp elzárkózik a másik klub az átigazolástól, akkor Laporta repülőre ült, és személyesen tárgyalt a másik elnökkel, és így sikerült megkötni az üzletet. A játékosokkal mindig emberségesen bánt, a fiainak tekintette őket. A szívügye volt az FC Barcelona. Mindvégig fenttartotta a klub tradícionális vonalát, és ezért a jelenlegi világban én nagyon becsülöm.

A bizalmatlansági szavazás csak azért volt, mert egymás után két évben semmit se nyertünk. És a szurkolók legnagyobb problémája az volt, hogy két bajnoki cím, és egy olyan idény után, amikor még a Mars lakók is tőlünk rettegtek. Ezek után nem nyertünk semmit, méghozzá kiábrándító játékkal. Viszont ez nem Laporta hibája volt. Rijkaard-nak megadta a tiszteletet, azután, hogy a sz.rból várat épített, megérdemelt egy sikertelen szezon után még egy esélyt. Eto'o-t se akarta elküldeni. Ott Guardiola volt a bűnös.

Gekko, kíváncsi vagyok hogy akkor is hangoztatni fogod a Forza Rossel-t, amikor sorra lemaradunk a bajnoki címről, meg a BL elődöntőig se jutunk el, mert nem olyan lesz a játékoskeret, és amikor elmegyünk Real irányba: mind1 csak pénz legyen.

Per pillanat ez a véleményem Rossel-ről. De ha nem így lesz akkor én tuti itt leszek és bevallom, hogy tévedtem. :wink:
Kép
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.14. 09:58:45

Laporta szerintem is nagyon jó munkát végzett , hatalmas grat neki!!!

De valóban a szavazás aránya azért arra enged következtetni, hogy a sociok nem voltak vele maradéktalanul elégedettek...

Ahogy eddig olvasgattam Laporta legnagyobb kritikája az volt , hogy elég diktatórikusan vezette a klubot , szisztematikusan üldözte el az elnökségből az embereket...(nem tudom Sandro mennyire lesz más etekintetben...)

(kiváncsi lennék amúgy Pep kire szavazott ,szerintem Rosellre :D )
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.06.14. 09:42:41

Sziasztok!

Nem látunk bele innen hogy mi történik a klub körül, de nekem akkor is furcsa kicsit, hogy ilyen elnökség és sikeres évek után hogy lehet hogy csak ilyen kevesen szavaznak a "Laporta utódra".

Én azt a 2 éve nyáron történt bizalmatlansági indítványt sem értettem ami akkor volt. Az TÉNY, hogy a játék jobb lett a Laportaék óta. Idehoztak 2 edzőt. Mind a kettőnél a közvélemény bizalmatlan volt, mert elvileg tapasztalatlanok eredménytelenek voltak addig... abból a nagy káoszból és eredménytelenségből évek alatt olyan kiváló csapatot faragtak, ahol a gazdasági helyzet tudatosabb, stabilabb, eredményesebb lett. Az is nagyon jl hangzik, hogy Pep személyében egy volt játékost, egy sociot ültettek a kispadra és bevált....lehetséges hogy olyan karriert futhat itt be mint a Ferguson az MU-nál. 6 kupás Barcelona, rekordok rekordok hátán. A játékban óriási dominancia, mindenki által irigyelt játék. Jobb játékospolitika, a fizetések is arányosabbak: gondoljunk csak Deco és társai prémium alapú fizetésére, a kezdő játékosok hosszú távú klubbhoz kötésére, a saját nevelések megbecsülésére, valamint azook beépítése a csapatba. A szponzor is aki a mezen van teljesen más mint az összes többi csapatnál.

Létrehozták a mottót hogy több mint egy klub. A rengeteg hülye marketingszlogennel ellentétben ez ezalatt a pár év alatt tényleg több lett mint egy klub! Ennek pedig nagy szerepe van az elnökségnek és a stábjának! Gondoljunk itt az előző elnökre....vagy a Reálnál a Calderon - és a mostani elnökre.

Az Gaspart éra utolsó éveiben, amikor már a bajnokság bizonyos fordulóiban még a kieső zóna tetején állta a csapat és jöttek az idegesítő eredmények, akkor nagyon nehéz volt megmaradni Barca-drukkernek, de szerintem senki nem bánta meg aki kitartott mellettük, mert az azután következő évek a Laportával kárpótoltak mindenért.

A mostani leköszönő elnököknek és egész stábjának maximális köszönet a munkájukért, amire mindig emlékezni fognak a Barca drukkerek. Az új elnökségnek pedig sok szerencsét, és remélem ez a szimpatikus modell fog alapjában fojtatódni....
Asys
Entrenador del Barça

2010.06.14. 09:18:58

LG írta: Akárhogy is, a pártolók egy új utat választottak, ezt az utat választottam volna én is, és hiszek benne, h ez a helyes út!
1. Dani véleménye azért keltett felháborodást, mert bármit is tett vagy nem tett Laporta az elmúlt hét évben, megérdemel minimum egy köszönömöt... és nem lesleppezni kell őt és társait, mert ezek az emberek pénzükkel és energiájukkal nem spórolva dolgoztak a klubért.

2. Nem célszerű abba belemenni, hogy egy szavazás esetén a többség képes e helyesen dönteni... s ezzel nem a barcelonai embereket minősítem, csak általánosságban jegyzem meg.

3. Nem gondolom, hogy ha Laportát újra lehetett volna választani, nem választották volna meg újfent!

4. Nem kérdőjelezem meg LG, a hitedet az általad helyesnek vélt útban, de azt megkérdezném, hogy lehet e előítéletekre alapozni magát a helyest és nem helyest? Gondolok itt Eto'o, Yaya és Guardiolával kapcsolatos véleményedre.

5. Az előbb említett véleményeid miatt nem gondolom, hogy megőrizted objektivitásodat egy ilyen kérdésben, mint az elnök választás. S mivel a futballal kapcsolatos szakmai hozzáértésed szintén megkérdőjelezhető, nem valószínű, hogy az általad helyesnek vélt út valóban helyes...

Ne kioktatásnak vedd amit írtam én csak, más megvilágításba kívántam helyezni pár dolgot.

Forca Barca!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.14. 09:02:00

Én nem akarok ítélkezni, mert teljes mértékben sztem a 99%-a fórumozó nem ásta bele magát a barca ügyeibe, inkább csak a konkrét sportszakmai eredményekkel törődünk és ez valahol rendjén is van. Azonban azt nehéz cáfolni, hogy Laporta egy igen rossz 6-7 év után vette át a klubot (persze voltak ez alatt is eredmények,de a Van Gaal éra megítélése nagyon vegyes, utána meg még lejjebb süllyedtünk, és be kell látni ebben az elnöknek is nagy szerepe van, ha hagyja az edzőket rosszul igazolni, akkor azért, ha meg ő igazol rosszul, akkor azért. Már pedig a gazdasági eredményességünket nagyban befolyásolják olyan tényezők, mint a jó szakmai eredmények, a látványos játék, mennyire szimpatikusak a csapatok stb. Ez a Laporta-éra alatt csúcsra lett járatva, és ez nagyban az ő érdeme is, nem csak az edzőké) és kimondhatjuk, hogy most gazdaságilag nagyon erősek vagyunk az adósság ellenére ( hisz kellő mértékben növekszünk, a bevételek stb. Előbb-utóbb ilyen növekedés mellett ki lehet nőni az adósságot), van egy olyan csapatunk, amely a világ legjobbja, Inter ide, Inter oda. A többi szakágban is versenyképesek vagyunk, kosárlabdában Európa legjobbja (Amerikával kár és nem is lehet versenyezni), kézilabdában is a legjobbak közt, ez azért nem volt mindig így. Természetesen csapatmunka eredménye, de Laporta nélkül nem lehetett volna. Szóval összességében én pozitívnak ítélem meg az elnöki szereplését ( szubjektív dolgokkal, mint az emberi tulajdonságai, nem foglalkoznék, mert abba nem látunk bele, akárhogy is szeretnénk), azonban Rosell miatt sem vagyok csalódott, bízom benne, hogy folytatódik a modell, és akkor nagy baj nem lehet. Bármennyire is szemben áll Laportával, egy "sikermodellt" nem rúghat és nem is fog felrúgni, mert kényszerpályán van. Hamar detronizálhatják a mostani támogatói, ha tönkreteszi az eddigi eredményeket. (hasonlítható ez a magyar politikai helyzethez is, hisz itt is az óriási támogatottság mellett, épp ezért van kényszerpályán a kormány. Nincs kire hivatkozni, nem lehet kibújni a felelősség alól, és ennyi emberrel nem lehet szórakozni, hogy csúnyán fogalmazzak)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.06.14. 08:44:14

Nem tudom miért lett gekkodan így lehúzva, hisz csak az igazat mondta ki. A pártolók valóban ítéletet mondtak, ez tény, a számok nem hazudnak. Tegyük hozzá, h már korábban is megtették ezt, a bizalmatlansági szavazáson, akkor végül is maradhatott Laporta, de az eredményen el gondolkodhatott, ami határozottan jót is tett neki.

De az baj, h megint előjött a fórumozók nagy részére vonatkozó csőlátás. Ők csak azt látják, h Laportával kupákat nyertünk, így ő a király, aki őt szidja, az hülye, ennyi. (Ugyanúgy, mint pl. Guardiolánál) De emellett elsiklanak olyan tények mellett, h ezekben a sikerekben nem csak Laportának volt benne a keze, hanem olyan embereknek is igen komolyan benne van a munkája, akik később elpártoltak tőle, mint pl. épp Rossel, vagy Soriano. Meg aszért Laportának voltak disznóságai is, ami miatt sokaknak nem szimpatikus. Meg elég komoly mellényúlásai, hisz a bizalmatlansági szavazás sem volt véletlen.

Akárhogy is, a pártolók egy új utat választottak, ezt az utat választottam volna én is, és hiszek benne, h ez a helyes út!
Riquelme10
Barça B

2010.06.14. 08:25:07

AZ ELNÖK!

és amúgy is mármegszoktam h mindig őt mutatják mecs előtt.
kár h elmegy

Köszönök mindent amit a csapatért tettél!
(kivéve h ezta fiatal kopaszt idehoztad :P)
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."

Csukás Róbert
Guardiola
Capitá del Barça

2010.06.14. 00:30:22

Kiváló elnöknek tartottam, aki méltó a Barcelonához és aki sokat tett a klubbért. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban.
Andris
Adminisztrátor

2010.06.13. 23:50:41

Nem volt semmi az öregfiú!

Bírtam a stílusát, a határozottságát, az elveit, ahogy viselkedett a sajtóval és a meccsek közben.

A klub történetének legjobb korszakába kalauzolta a csapatot sokadmagával együtt, és Rosellnek fel kell kötni a gatyát ha legalább a szintet nagyjából tartani akarja.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2010.06.13. 23:48:46

Srácok, nyugi legyen.

Én sem találom a legkevesebb értelmet sem gekkodan véleményében, ugyanakkor hagyjuk ezt meg neki, ez ugyanis egy fórum.
Így személyeskedést, káromkodást befejezni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Xavi26
Barça C

2010.06.13. 23:47:41

Azt lehet tudni h Laporta kit támogatott? Mindenesetre gratulálok Rosellnek, remélem jól fogja végezni a dolgát. Laportának köszönjük szépen az óriási munkáját amit a Barcárt tett és sok sikert a politikai pályafutásában!
senzu
Entrenador del Barça

2010.06.13. 23:45:57

gekkodan írta:Azért úgy néz ki, hogy a választók kimondták az ítéletet Laportáról és az egész sleppjéről. Ingla és Ferrer úgy kullog hátul, hogy még az épphogy induló Benedito is lealázta.

FORCA ROSELL!

ideje volt már ennek nagyon..
Te tényleg egy shrekkkfej vagy. Nézd már honnan indult és a hova jutott a Barca a Laporta irányította időben. Azért mert utálod, elismerheted, hogy nélküle nem itt lennénk. Ahogy a kézilabda-kosárlabda szakosztály se...
danko94
Entrenador del Barça

2010.06.13. 23:34:54

gekkodan írta:Azért úgy néz ki, hogy a választók kimondták az ítéletet Laportáról és az egész sleppjéről. Ingla és Ferrer úgy kullog hátul, hogy még az épphogy induló Benedito is lealázta.

FORCA ROSELL!

ideje volt már ennek nagyon..
Ezt te komolyan gondolod?? Laporta és a ,,sleppje" a pöcegödörből a világ csúcsára emelte az együttest, elkezdtek valamit, amit folytatni kellene/illene de ez sajnos Rosellel nem fog bekövetkezni. Én nem hogy nem örülök, kifejezetten bosszús vagyok emiatt.
Lezárt