Ne is haragudj, de ez nekem elég nevetséges. Egyik oldalon Marquez, aki valószínűleg személyes kedvenced. Másik oldalon Rosell, akiről meg pont az ellenkezője tételezhető fel. A problémám csak az, hogy Marquez akar(hat) menni a kevés játéklehetőség miatt, amit az edző nem ad meg neki. Ebből a képletből hiányzik nekem Rosell, akit szerinted máglyára kellene küldeni. Gyanítom csinálhatna akárkmit, megszokásból is savaznád. (az árba se menjünk bele, mert 31 éves, sokszor sérült, keveset játszik, és akkor is sok hibával, tehát ennél nagyobb összeget nem lehet elkérni érte).Csoppy írta:1 Nem, nem váltok, rosellel van csak bajom
2 Bármennyire is sz.r elismerni Wengernek Cesccel igaza van.
3 Mint ahogyan ebben a formában Márqueznek is. Én mindenképp Milito előtt számolnék vele, illetve mint csere-vkp. Az úgy már jobban hangzik.
Wengerrel kapcsolatban valahol igazad van. A probléma akkor bonyolódik, ha Cesc tényleg jönni akar, ilyenkor általában _illik_ meghallgatni a játékost. Tourét nem akarták eladni, de menni akart, hogy játszhasson... elment. Ronaldinho-ért többet fizetett volna a City, de ő csak a Milanba akart menni, hát oda ment. Én értem, hogy Wenger számol a legjobbjával, vagy hogy ha Kaká ca. 70 millió, akkor Fabregas ne legyen már 45, de ha nem lesz motivált Cesc (hiába mondja, hogy szereti az Arsenalt, meg szeret ott lenni, de ha ide jobban vágyik) akkor nem sok köszönet lesz a megtartásában.
A harmadik pont pedig lehet, hogy neked jobban hangzik, de ha Pep nem számol vele a középpályán, a védelemben pedig Milito megelőzi (márpedig megelőzi, tavaly a sérülésből visszatérve megelőzte), akkor nem értem, miért kellene maradnia.