Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
kudu
Entrenador del Barça

2010.08.13. 13:53:53

ftci81839 írta:http://www.blikk.hu/blikk_sport/hihetet ... s-2025789/

Tessék egy "hivatalos" forrás!!!!
Hanyagoljuk már az ilyen forrásokat!

"Összeveszett edzőjével, Pep Guardiolával, és sérelmezi, hogy nincs stabil helye csapatban."..ilyen baromságot...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.13. 13:51:22

mes írta:Busquets Xavi/ Iniesta szerepkoret is tudja vallalni. Az egyikuk helyere fellep Busi, es Mascherano megy Busi helyere.
- igen! és mégsem vállaltatta vele Pep, hogy szerepet kaphasson Yaya, vagy ha igen, akkor játszott Keita......
Busquets helye kicsit följebb van, mint a vkp-s szerepkör és ezt többször is bizonyította! Csak, hát Pep mindenképpen játszatni akarta, de ezt nem tehette Xavi vagy Iniesta kárára! :arrow: tette Yayaéra! (: elvégre nem spanyol!
Hiba volt elherdálni/ elküldeni a kiselefántot....., hiányozni fog a stabilitása!
ftci81839
Barça C

2010.08.13. 13:38:12

http://www.blikk.hu/blikk_sport/hihetet ... s-2025789/

Tessék egy "hivatalos" forrás!!!!
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.13. 13:33:09

Busquets Xavi/ Iniesta szerepkoret is tudja vallalni. Az egyikuk helyere fellep Busi, es Mascherano megy Busi helyere.

Amugy szerintem ez is mese, ahogy mondtam mar az este is.
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.13. 13:29:43

Bono írta:Kérdés az, ha jön Mascherano, akkor ő elviseli e majd a padozást, mert a meccsek többségén valszeg Busi továbbra is kezdő lesz. Ha meg első számú vkp-nak igazoljuk, akkor miért kellet Yaya-nak menni és miért nem őt játszatta Pep?
- költőien mondhatnánk, hogy ITT A PONT!, DE! ahhoz igazság tartalommal kell, hogy bírjon a hír!
Egyébként tökéletes a meglátásod, valamint rövid, de tömör okfejtésed!
Bono
Barça B

2010.08.13. 13:28:58

noname írta:
Bono írta:Kérdés az, ha jön Mascherano, akkor ő elviseli e majd a padozást, mert a meccsek többségén valszeg Busi továbbra is kezdő lesz. Ha meg első számú vkp-nak igazoljuk, akkor miért kellet Yaya-nak menni és miért nem őt játszatta Pep?
Busquets Barca nevelés. Sokszor bizonyította h egyáltalán nem rossz a rövidpasszos játékban.
Ha Masche jön, fog játszani sokat. EGyrészt vkp poszton az aktuális ellenfél stílusától függően váltogahatják egymást, másrészről kemény ellenfelek ellen gyakran játszunk 2 védekező stílusú kpval, ilyenkor Sergi valamivel feljebb menne és Masche takarítana.
Lesz neki bőven játékperce.
Nem szeretek a múlttal foglalkozni, csak akkor érdekes, hogy Yaya-val ezt miért nem tudta megtenni? Véleményeny szerint Yaya is van olyan vkp, mint Masche, sőt. Neki sem jutott elég játékperc...
noname
Llegenda del Barça

2010.08.13. 13:26:37

Busquets Barca nevelés. Sokszor bizonyította h egyáltalán nem rossz a rövidpasszos játékban.
Ha Masche jön, fog játszani sokat. EGyrészt vkp poszton az aktuális ellenfél stílusától függően váltogahatják egymást, másrészről kemény ellenfelek ellen gyakran játszunk 2 védekező stílusú kpval, ilyenkor Sergi valamivel feljebb menne és Masche takarítana.
Lesz neki bőven játékperce.
A Fifa egy szégyen
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.13. 13:24:33

Nahát, mára is "szép" hírek jutottak.

Egyrészt erősödik a Mascherano-vonal, amit nagyon sajnálok...remélem, ordító nagy pletyka az egész.

Másrészt jönnek a szokásos City-ajánlatok, meg csere-ajánlatok. Szerintem Robinho-Tevez-Adebayor nem ér annyit együtt, mint Ibrahimovic. A 3 legbutább focista kb., aki nagycsapatba beférhet, ráadásul mind 1 csapatot "erősítenek". Remélem, meg leszünk védve tőlük.

Az igazolásos esetek kissé furcsák lettek: már Adriano-nál is azt éreztem, hogy inkább Rosell akarta, mint Pep...most pedig egy hasonló dolog játszódhatott le Özil kapcsán is, csak most Pep nemet mondott.
Egyébként nincs késő, mert max. jövőre ingyen leigazolhatjuk őt. Illetve akkor még tisztábban láthatjuk majd, hogy mit is tud valójában Özil.

Vegyünk egy rutinos csere-vkp-t, és készen is van a keret!
Valdes, Pinto, (Mino), Alves, Adriano, Piqué, Puyol, Milito, Fontas, Abidal, Maxwell, Keita, Busquets, Xavi, Iniesta, JdS, (Thiago), Messi, Bojan, Pedro, Ibrahimovic, Villa, (Jeffren).
A zárójeles játékosokkal ez így 23 ember...ha meg esetleg jön egy vkp, akkor úgy 21 fix játékosunk lenne, s 24 lehetne a bő keret.
Bono
Barça B

2010.08.13. 13:22:33

Kérdés az, ha jön Mascherano, akkor ő elviseli e majd a padozást, mert a meccsek többségén valszeg Busi továbbra is kezdő lesz. Ha meg első számú vkp-nak igazoljuk, akkor miért kellet Yaya-nak menni és miért nem őt játszatta Pep?
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.13. 13:19:50

Van Masche-ról vmi új fejlemény? A legutolsó amit találtam az a tegnap esti.
Visca El Barca
Kép
Frantic
Barça C

2010.08.13. 13:07:12

szkeptikus06 írta:Pep igazolásokkal kapcsolatos döntései elég megkérdőjelezhetőek. Nem hiszem el,hogy Özilről ne tudott volna. Inkább elképzelhető,hogy meggondolta magát,mert nem hiszem,hogy az elnök csak úgy megállapodna az edző megkérdezése nélkül. Egy vicc,ami itt folyik.
Mascherano jó igazolás lenne, tudnák egymást váltani Busquets-cel. Kérdés,hogy mi lesz az üzletből. Annyi csak ezzel a baj,hogy akkor úgy tűnik,hogy Keitára megint eggyel előrébb számít majd Pep,amibe megint belebukhat. Keita hiába robotol,de az előrejátékban még a 0-nál is kevesebb,amit nyújt.
Az teljesen rendben van,hogy felhoz egy fiatalt tkp posztra,mert kell a vérfrissítés,de az megint egy szélsőség,hogy egyszerre kettőt. Nincs normális cserénk Iniesta vagy Xavi helyére. Bőven elég lett volna JDS-t felhozni (Thiago nem is játszott a felkészülési meccseken) és megvenni Özilt.

Van egy olyan érzésem,hogy Pep maga sem tudja mit kezdjen a kerettel. A saját maga által már edzett fiatalokban bízik, a már nemzetközi szinten is bizonyított játékosokban meg nem. Röhej.
Pepnek semmilyen döntését nincs jogod megkérdőjelezni. Az eredmények őt igazolják.
Majd ha évekig nem nyerünk semmit,mint a Madrid,akkor talán.vagy akkor sem.
Egy vicc, ami itt folyik?????? akkor azt hogy nevezed, ami Madridban folyik?
2év 2 bajnoki cím. miről beszélsz?
Keita, ha előrébb játszik, abba megint belebukhat Pep ?
tavaly a bajnokságban 29 meccsen 6 gól 15 gólpassz.
szerintem ez nem olyan gáz.
A dülledt szemű török-német meg nem kell ide.
Az utolsó bekezdésed pedig úgy ahogy van, röhej.

ne haragudj,nem kötekedni akarok veled,de nem értem, mik az elvárásaid.
P-e-d-r-o
Barça B

2010.08.13. 13:04:06

Rivaldo11 írta:
Charlie írta: Egy kis gondolat tőlem, gondolkoztam, hogy mi lesz, ha nem érkezik senki és nekivágunk az idénynek 19 emberrel azaz 21fővel a 2 fiatallal. Nem várhatjuk, hogy ők helyettesíteni fogják tudni Xavit vagy Iniestát. Ezért is örültem volna Özilnek, de róla letehetünk mint olvashattuk. Mascherano Busquets mellé érkezik, rögtön jön a dilemma, hogy két ilyen játékos egy posztra? Érdekesen hangzik, de szerintetek nem lehetne megpróbálni Sergiot Xavi vagy Iniesta posztján? Van esze a játékhoz, jó labdákat is képes adni. Lehet egy próbát megérne, és akkor rögtön több lehetősége lenne az argentínnak is és egy minőségibb (csere)embere lenne Busquets személyében Xavinak és Ininek. Én így tudnám elképzelni, hogy Busquets és Mascherano közül ne padozzon mindig az egyik.
C.
Hát ez szerintem egy jó ötlet,jó elképzelés,remélem Guardiola fejében is ez állt össze!!!Busi télleg elég kreatív,csak védekező poszton ezt nehéz megmutatni!!!De ha érkezik Masche,és Jonathan marad Kvk,akk az a poszt megvan,és előrejátékban lesz egy Busquets,Keita is ott lehet ha Guardiola ennyire ott akarja favorizálni,és méág esetleg Thiago!!!Egyébként szerintem Busquets tökéletesen beválna ott,mert ő nemis az a klasszikus romboló játékos,neki van esze ehhez!Majd meglátjuk,de ha Guardiola ezért igazolja le Mascheranot,és nem özilt,akkor annak örülni fogok!
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.13. 13:03:06

nahjolvan írta:sokan itt túl okosnak képzelik magukat...Pep fikázása megy megint...az igazolásokkal meg a kerettel kapcsolatban!sztem ő egy 'kicsit' jobban ért a dolgokhoz,hogy pontosan ki is kell a keretbe még..gondolom megvan az elképzelése a köv.szezonra!ha nem kell Özil hát nem kell,ha kell Masch akkor kell..ez ilyen egyszerű!az utóbbival kapcsolatban is mennek a fikázások,pedig még azt se tudjátok h teljesítene nálunk!!a fiatalokkal is ugyanez a helyzet..Busi nemrég még Atleticos volt..most meg!?Jonathant se kell félteni sztem ha bedobnák a mélyvízbe!!ezt le kellett írnom mert már kikattanok h néha mik mennek itt!na ennyit szerettem volna csak hozzáfűzni :)
Egyébként kb itt erről van szó. A többi hsz nagy katyvasz és 75 százaléka valamilyen manageres játékból szerzett tapasztalat a maradék 25 pedig egy hozzá nem értő magánvélemény, ami a Pep rálátásához képest kb 0,000000000001%-on mozog.
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.13. 12:59:37

2-3 ember? Hova? A Football manager fórum egyel odébb.
casuel
Barça C

2010.08.13. 12:57:07

Miért vagytok oda annyira Ibráért? Szerintem egy nagyon gyenge igazolás volt. Már várom a kezdést nagyon. De azért jó lenne még 2-3 ember ha jönne. Bár ahogy Adriano jött (fű alatt) úgy már lehet hogy van valaki más is akiről mi még nem hallottunk. 31-én eldől minden! Remélem a Real-nak Rivaldo gurít egy 2 az első meccsen, Vadócz meg a második meccset és Mourinho-t meg menesztik a második forduloba. :))
nahjolvan
Barça B

2010.08.13. 12:56:30

sokan itt túl okosnak képzelik magukat...Pep fikázása megy megint...az igazolásokkal meg a kerettel kapcsolatban!sztem ő egy 'kicsit' jobban ért a dolgokhoz,hogy pontosan ki is kell a keretbe még..gondolom megvan az elképzelése a köv.szezonra!ha nem kell Özil hát nem kell,ha kell Masch akkor kell..ez ilyen egyszerű!az utóbbival kapcsolatban is mennek a fikázások,pedig még azt se tudjátok h teljesítene nálunk!!a fiatalokkal is ugyanez a helyzet..Busi nemrég még Atleticos volt..most meg!?Jonathant se kell félteni sztem ha bedobnák a mélyvízbe!!ezt le kellett írnom mert már kikattanok h néha mik mennek itt!na ennyit szerettem volna csak hozzáfűzni :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.13. 12:52:10

Néhány napja még azt írtam hogy nem kell ide Özil. De Mascheranohoz képest csillagos ötös igazolás lenne! :roll: Nagyon remélem hogy Pep ezt az igazolást sem fogja "engedélyezni" és kitart a fiatalok beépítése mellett!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.13. 12:36:52

Pep igazolásokkal kapcsolatos döntései elég megkérdőjelezhetőek. Nem hiszem el,hogy Özilről ne tudott volna. Inkább elképzelhető,hogy meggondolta magát,mert nem hiszem,hogy az elnök csak úgy megállapodna az edző megkérdezése nélkül. Egy vicc,ami itt folyik.
Mascherano jó igazolás lenne, tudnák egymást váltani Busquets-cel. Kérdés,hogy mi lesz az üzletből. Annyi csak ezzel a baj,hogy akkor úgy tűnik,hogy Keitára megint eggyel előrébb számít majd Pep,amibe megint belebukhat. Keita hiába robotol,de az előrejátékban még a 0-nál is kevesebb,amit nyújt.
Az teljesen rendben van,hogy felhoz egy fiatalt tkp posztra,mert kell a vérfrissítés,de az megint egy szélsőség,hogy egyszerre kettőt. Nincs normális cserénk Iniesta vagy Xavi helyére. Bőven elég lett volna JDS-t felhozni (Thiago nem is játszott a felkészülési meccseken) és megvenni Özilt.

Van egy olyan érzésem,hogy Pep maga sem tudja mit kezdjen a kerettel. A saját maga által már edzett fiatalokban bízik, a már nemzetközi szinten is bizonyított játékosokban meg nem. Röhej.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.13. 12:32:23

Charlie írta: Egy kis gondolat tőlem, gondolkoztam, hogy mi lesz, ha nem érkezik senki és nekivágunk az idénynek 19 emberrel azaz 21fővel a 2 fiatallal. Nem várhatjuk, hogy ők helyettesíteni fogják tudni Xavit vagy Iniestát. Ezért is örültem volna Özilnek, de róla letehetünk mint olvashattuk. Mascherano Busquets mellé érkezik, rögtön jön a dilemma, hogy két ilyen játékos egy posztra? Érdekesen hangzik, de szerintetek nem lehetne megpróbálni Sergiot Xavi vagy Iniesta posztján? Van esze a játékhoz, jó labdákat is képes adni. Lehet egy próbát megérne, és akkor rögtön több lehetősége lenne az argentínnak is és egy minőségibb (csere)embere lenne Busquets személyében Xavinak és Ininek. Én így tudnám elképzelni, hogy Busquets és Mascherano közül ne padozzon mindig az egyik.
C.
Érdekes gondolat. Alapvetően megvannak a képességei Businak ahhoz, hogy nagyobb százalékban futballozzon előrefelé. Annyit simán hozzátenne az előrejátékhoz, mint Keita, akinek egyetlen erénye támadásban-azt most hagyjuk hogy jól lő, nálunk ebből nem sokat látni-hogy lendületesen érkezik a kapu elé.
Érdekes egyébként, hogy HA tényleg igaz a Mascheranos hír, akkor Pep szerint Keita támadásban több, mint védekezésben...
Azt is figyelembe kell venni, hogy Villa érkeztével olyan emberünk van a balon-már ha ott játszik majd-aki Messihez hasonlóan, befelé indulva képes kivenni két embert az ellenfél védelméből, így elképzelhető, hogy bármilyen egyszerűen hangzik is, néha elég lesz "csak" eljuttatni a támadóharmadig a zsugát, mert az elöl lévő hármas simán képes kijátszani 5-6 embert.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gali
Capitá del Barça

2010.08.13. 12:32:08

barca99 írta:
Ja, egyébként a komoly forrásként számba vehető Sun szerint Ibrát vinné a City 116 millió euróért, és 29 millió eurós fizetést kínálnak neki. :D
Persze én nem lepődök meg az arabokon, amikor az UAE-ben olyan hasznos dolgokra van szükségük, mint aranyrudat adó automata... :lol: Simán kifizetnek érte ennyit, ha kell nekik.
Amennyiben van valóság tartalma ennek a hírnek, akkor a City 116 milliót nem a Barcának fizetné, hanem Ibrának, ugyanis 4 évre fizetne a játékosnak évi 29 milliót.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
danko94
Entrenador del Barça

2010.08.13. 12:16:25

Csak egy kérdés JM hova jön? Busi mögé padozni? Oda felesleges igazolni, és nem hinném, hogy padra eljönne. Ha meg Busi helyére, akkor meg miért nem lehetett Yayát ott játszatni. Érdekes amit Pep és a vezetőség művel, megegyeznek Özillel, de Pep nek nem kell, pedig ő tud szélsőt is és irányítót is játszani, ami két abszolut hiányposzt, helyette vesz drágábban egy olyan játékost, aki a posztján maximum 2. számú ember lehet. Ha eladják Ibrát is, komolyan falnak megyek. :? :?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.13. 12:16:01

barca99 írta:
Rivaldo11 írta:Attól meg óva intenék mindenkit, hogy tutira alapozzon a fiatalokra. Gyönyörű lenne, de garancia nincs arra, hogy minden évben jön egy "Pedro", akire a legkomolyabb derbiken, kiélezett helyzetben is számítani lehet.
Ez természetesen így van, de úgy vélem még mindig hasznosabb bízni valamiben, mint az állandó elégedetlenség. Álmomban nem hittem volna, hogy még ebben az időszakban is csak a negatívum sugárzik a hozzászólások feléből, a hozzászólok nagyrészének egyszerűen semmi nem jó. Akinek nem inge...
Ezzel egyetértek, de azt hozzátenném, hogy akkor hasznosabb bízni valamiben, amikor már nincs egyéb lehetőség. Most még van/lenne. Az átigazolási szezon még nem zárult le.
Álmomban nem hittem volna, hogy lesz néhány fórumozó, aki szerint mostantól minden égető kérdést megoldanak majd a fiatalok. Ennyire nem kéne megrészegülni az elmúlt évek felhozatalától. Mondom ezt úgy, hogy tudom, Thiagoék nagyon tehetségesek.
Akinek nem inge...( és tényleg nem akarok személyeskedni, de aggódom, mert Ini finoman szólva nincs vasból...és mégegyszer: Boldog lennék, ha mondjuk a madrid ellen thiago irányításával nyernénk, de ehhez szerintem még kell egy kis idő.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.08.13. 12:18:29-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Charlie
Öreg Harcos

2010.08.13. 12:15:18

Rivaldo11- el folyamatosan egyetértek, annyi gondolatom volna a kommentjéhez, hogy várjunk azzal, hogy egyáltalán idekerül-e Mascherano. Netán, ha idejönne én adnék neki lehetőséget, hogy bizonyítson, ki tudja mire lesz képes itt? Nem szeretem mint játékost, de bajom sincs vele. Guardiola keze alatt varázsütésre megváltozhat, emlékezzünk Ibra esetére, mindenki bántotta, hogy kifog lógni az arca miatt stb. Látjuk mi a helyzet, semmi magatartásbeli probléma nincs vele, játékban várhatunk tőle még többet( mondjuk ,ha igaz ez a City ajánlat, akkor ezt nem fogja visszautasítani, HA IGAZ), produkált egy félig elfogadható szezont. Valószínűleg a mostani jóval jobban fog sikerülni, teszem hozzá megint, hogy, ha itt marad.

Egy kis gondolat tőlem, gondolkoztam, hogy mi lesz, ha nem érkezik senki és nekivágunk az idénynek 19 emberrel azaz 21fővel a 2 fiatallal. Nem várhatjuk, hogy ők helyettesíteni fogják tudni Xavit vagy Iniestát. Ezért is örültem volna Özilnek, de róla letehetünk mint olvashattuk. Mascherano Busquets mellé érkezik, rögtön jön a dilemma, hogy két ilyen játékos egy posztra? Érdekesen hangzik, de szerintetek nem lehetne megpróbálni Sergiot Xavi vagy Iniesta posztján? Van esze a játékhoz, jó labdákat is képes adni. Lehet egy próbát megérne, és akkor rögtön több lehetősége lenne az argentínnak is és egy minőségibb (csere)embere lenne Busquets személyében Xavinak és Ininek. Én így tudnám elképzelni, hogy Busquets és Mascherano közül ne padozzon mindig az egyik.
C.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2010.08.13. 12:18:03-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.13. 12:09:58

ronaldinho89 írta:Hát ahogy ma feljöttem az oldalra és megláttam a híreket aboszolute le voltam döbbenve. :shock: Nem kell Özil és jöhet J.M? nem tetszik. de ha mégis így lesz legalább reménykedhetunk hogy nem fürdünk be vele.
Mascerano szerintem a biztosabb vásár.
Fogalmazhatunk, hogy élcsapatban bizonyított.
Sőt ki is emelkedett a harciasságával, és vastüdejével.
Ráadásul számára a beilleszkedést is megkönnyítheti Messi.
Meg számomra az is szempont, hogy a latin foci képviselője.
Nem sok német vitézkedik más bajnokságokba. (Itt Özilre gondolok.)
Szerintem nem véletlenül.
Én jobban örülök Masceranonak, és remélem ma délután, vagy holnap reggel azt olvassuk, hogy a Barcelonáé.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
noname
Llegenda del Barça

2010.08.13. 12:08:29

Özil azrt nem jön, mert ezekszerint Pep lát elég fantáziát a 2 fiatalban. Nemtom ez miért lenne baj. Pep bizonyította h ha valamihez, akkor a saját nevelésű fiatalokhoz ért.
Először is, az Atletic nagyon megerősödött az ő irányítása alatt.
Pedro: mi se láttunk benne sokat, Pep igen, erre a 2. legeredményesebb játékosunk volt olyanokat túlszárnyalva mint Henry vagy Ibra
Busquets: Bene se láttunk túl sokat. Ehhez képest most ő volt az első számú kp a bajnoki szezonban, a VBn pedig messze túlszárnyalta a sokkal rutinosabb Xabi Alonsot
Jeffren: cserének ő is ideális. Nem panaszkodik a kevés játék miatt, amikor játszik egyáltaln nem rossz.
De még ide venném Piquet is, akiben senki se látott annyi fantáziát mint Pep és nagyon bejött a döntése.
Kivételnek talán Victor Sanchezt leehtne említeni, de ő is csak néhány meccset kapott mint kiegészítő ember a sokoldalúsága miatt.
Pep nagyon ismeri a fiataljainkat és bízom benne. Ha ő úgy látja h Dos Santos és Thiago meg tudják oldani a kratív kp szerepkört, akkor bízni kell benne!
A Fifa egy szégyen
Lezárt