2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Zubi azt nyilatkozta hogy Masch biztosan nem érkezik. Szerintem még mindig egy középpályásra lenne szükségünk.messi70 írta:Azt irja a mundo es a sport is hogy guardiola meg igazolna egy jatekost szerimtem mascherano lesz az!!!
Akkor sokan mérgesek lennének. Teljes joggal.messi70 írta:Azt irja a mundo es a sport is hogy guardiola meg igazolna egy jatekost szerimtem mascherano lesz az!!!
Semmi meglepő nincs ezen, az úgynevezett szakkommentátorok ennyire ostobák voltak mindig is, ez csak egy szembetűnőbb dolog most.Pavel írta:Nem tudom ide illik-e, de a Sport 1-en most hallgattam az évszázad bakiját. Adriánót összekeverték a másikkal, vagy két percig méltatták a másikat.
Szánalmas.
Ez így van, én nem is a vkp poszt miatt aggódom. Továbbra is az a kérdésem: Ki hoz kreativitást a középpályára a padról? Remélem a válaszra a kérdést majd Thiago adja meg a játékával.Fernando írta:Ha nem jön senki vkp posztra sincs akkora tragédia. Cáfolom, hogy 1 emberünk lenne oda. Busquets kezdő, ott van még elsőszámú alternek Jonathan, aki szinte egyértelmű, hogy ezért jön föl. Az előszezonban is ott játszott és Guardiola is nyilatkozta, és ott van még az univerzális Keita is.
Nem hiszem, hogy JdS vkp-nak jön. Főleg azok után, hogy Romeu is nagy valószínűséggel feljön a nagycsapathoz, így JdS lesz Xavi cseréje. (elsősorban az a posztja)Fernando írta:Ha nem jön senki vkp posztra sincs akkora tragédia. Cáfolom, hogy 1 emberünk lenne oda. Busquets kezdő, ott van még elsőszámú alternek Jonathan, aki szinte egyértelmű, hogy ezért jön föl. Az előszezonban is ott játszott és Guardiola is nyilatkozta, és ott van még az univerzális Keita is.
Érkezett még vissza pl Cáceres! Annyit szereintem ő is fog "játszani" mint Csiga!Sanama írta:
Tavaly azt mondták,hogy idén keretbővítés lesz,mert szűk a pad.
Erre a távozók a következők:
Touré,Henry,Marquez,
Érkezők:
Villa,Adriano,
Ez számomra minden,csak nem egy keret bővítés,főleg nem a középpályán.
...
Hogy van ez? Cesc jöjjön! Ez azt jelenti,hogy kell az ember a keretbe,de Özil már nem kell,vagy XY?!
Számomra ez olyan...C kategóriás tervnek tűnik,bár hátha meg fog minket lepni Thiago és JdS.
Ettől eltekintve a középpálya karcsú
Csak az a baj, hogy a kölcsönadásokból mi nem igazán jövünk ki jól, elvesznek ott a játékosaink.Brian 20 írta:A fiatal játékosaink nagyon tehetségesek ez nem is kérdés. Pep a 4. osztályból hozta fel 3-ba a gárdát és most ott vannak már a második osztályban. Itt már a tehetségesek remek meccseket játszhatnak és tovább fejlődhetnek. A még tehetségesebbeket, mint Santos vagy Tiago, pedig jó lenne kölcsönadni az első osztály megszorult csapatainak pl Valencia, Mallorca.
Elvileg a Barca a világ legjobb csapata, vagy ha nem is valahol ott elől van, vagyis itt játszanak a legjobbak. Ne mondja senki, hogy a fiatalok simán beférnek ide.
Például Bojannak is lassan három év kell, hogy berobbanjon idén sikerülhet, de sok más tehetségnek nem sikerült befutni. Szalai Ádám pl a Reál B csapatában sztár volt, most talán németben focizik és nem is valami sztárcsapatan. A sort lehetne még folytatni Giovanni Santos,Maxi Lopez, Saviola, Benzema vagy akár Nani tavaly még a 35-ön felüli Giggs hasznosabb volt nála.
Lehet, hogy maga Joseph Guardiola is beáll játszani. A négyes meze ott van a polconAz egyetlen amitől félek egy kicsit az a vkp poszt. Ide egy emberünk van.Marquez megtartásával lehetett volna kettő. ha neadjisten Busi lesérül/eltitlják bajban leszünk, ráadásul ő se bírja végig a szezont. Ezért látnám itt szívesen Sennát. Ha nem érkezik, kíváncsi vagyok ki oldja meg.
Van pár tippem, de mindegyik nagyon kényszermegoldásnak látszik. Keita lenne talán a legjobb, lehet, hogy Pep bevállalná Orriolt/JDS-t esetleg Piqué.
bízni azt lehet,csak attól félek csalatkozni is...Chino írta:Én is azon a véleményen vagyok, hogy lényegében nem szűkült a keret. Elment 3 ember aki gyakorlatilag semmi erősítést nem jelentett (talán Marquez) és érkezett 2 akikre tényleg lehet számítani és jobb lett tőlük a csapat. Touré az egyetlen aki miatt "sírhatunk", de láthattuk mennyire számol vele Pep. Viszont van két fiatal akik viszont jó eséllyel kapni fognak játéklehetőséget, legalábbis egyikük.
Így -ha a fizetéseket nézzük- még spóroltunk is és csapatszinten sem gyengültünk. Ha pedig az ifik közül egy is robban -amire jó esély van- nem csak erre az idényre oldódik meg a pótlás problémája, hanem hosszú időre.
Az egyetlen amitől félek egy kicsit az a vkp poszt. Ide egy emberünk van.Marquez megtartásával lehetett volna kettő. ha neadjisten Busi lesérül/eltitlják bajban leszünk, ráadásul ő se bírja végig a szezont. Ezért látnám itt szívesen Sennát. Ha nem érkezik, kíváncsi vagyok ki oldja meg.
Van pár tippem, de mindegyik nagyon kényszermegoldásnak látszik. Keita lenne talán a legjobb, lehet, hogy Pep bevállalná Orriolt/JDS-t esetleg Piqué. Ide jó lenne még valaki, ennek ellenére én bízok Pep-ben és a keretben.
Szerinted? Nem sokkal könyebb egyből puffogni, másra mutogatni, hibáztatni, siránkozni?Andris írta:Gondolkodtok?
Pedig pont, hogy nagyon is logikus. Nem kell pénzt kidobni lutri játékosokra, mert a legtöbbjük nem vált be. Csak olyan jött, aki ismeri a bajnokságot, ill. felkerülnek a fiatalok, akiknek ha kell is fejlődés, pontosan tisztában vannak vele, mit is kell játszani. Chygrinsky hiába tolta jól a Sahtarban és került be az Uefa szokásos évi álomcsapatába, nehezen sajátította el, mit is kell játszania egy itteni középhátvédnek. Fontás-nek ez már a kisujjában van.Engem 1 dolog zavar...Nem látom Pepnél a logikus gondolkodást.
És még egy ember a realitások talaján, aki látja, hogy a fiatalokkal már többen vagyunk, mert tavaly aztán tényleg nem volt kreatív középpályás a padon, most pedig lesz. Rutintalan, de tudja mit kell csinálnia, elkötelezett a csapat mellett.Bestbarca írta:...
És nem utolsó sorban "fillérekért" lehetne megszerezni...LOLer írta:Sennaval mi van? Szerintem még ő kéne.(vagy Cesc:D) Nagyon úgy néz ki, hogy vagy Cesc vagy senki sem kell Pepnek. Jövőre újra egész nyáron Fabregas megszerzése lesz a cél.A fiatalok meg 50% ,hogy beválnak.Senna öreg, de tapasztalt és szerintem tökéletes kiegészítő ember lenne egy esetleges sérülés vagy pihentetésnél.Ráadásul itt valószínű ,hogy bővülne az "érem" gyűjteménye, ez is tűzelné.
A középpálya karcsúságával ahogy írtam már korábban, én is egyetértek a fiatalok felhozatala mellett is. Én is vennék valakit kívülről is. 1 támadó szellemű kp-t.Sanama írta:Engem 1 dolog zavar...Nem látom Pepnél a logikus gondolkodást.
Tavaly azt mondták,hogy idén keretbővítés lesz,mert szűk a pad.
Erre a távozók a következők:
Touré,Henry,Marquez,
Érkezők:
Villa,Adriano,
Ez számomra minden,csak nem egy keret bővítés,főleg nem a középpályán.
Kérdem én,ha most Pep kitalálja azt,hogy Ő az utánpótlásban bízik,akkor ezt miért nem mondta már tavaly...? Vagy miért nem mondta a Cesc mizéria előtt...?? Ebből az jön le,hogy Ő is tudja,hogy a középpályánk szűk,de már megint a büszkesége és a makacssága miatt az van amit kitalál.
Hogy van ez? Cesc jöjjön! Ez azt jelenti,hogy kell az ember a keretbe,de Özil már nem kell,vagy XY?!
Számomra ez olyan...C kategóriás tervnek tűnik,bár hátha meg fog minket lepni Thiago és JdS.
Ettől eltekintve a középpálya karcsú