Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. Mindenki sajnálkozik milyen rövid a pad. Ez viszont nem teljesen igaz. Egyrészt nézzétek megbali 15 írta:Bár Ibra elment. De szerintem annyira nem fogjuk megérezni a hiányát.
Persze ha Villa lesérül akkor biztosan. De a játékunkban pozitív változást lehet majd tapasztalni.
Ezzel a résszel nem értek egyet. Puyol egy fokkal se volt jobb, mint Rafa. Sok gólt kaptunk róla és nem 1 öngólt is szerzett. Puyi teljesítménye évről-évre egyre rosszabb. 1-1 rangadóra felszívja magát és akkor nagyot alkot, de a többi meccsen már csak a frászt hozza az emberre. Össze-vissza elkóborol, lemarad az emberéről, buta szabálytalanságokat csinál.noname írta:Ezen a poszton nem gyengültünk, sőt, Milito sztem nagy erősítés, ugyanis míg tavaly úgy vágtunk neki az évnek h 2 jó védőnk volt, Marquez ugyanis elmaradt messze a Puyol-Pique duótól, idén már 3 hasonló képességű védőnk van, így lehetőség nyílik a rotációra.
Meg az összes Barca rajongói oldalon minden országban...Andris írta:Erősen remélem, hogy ez az ügy nem hat ki a csapatra, és csak nálunk okoz ekkora galibát.
NyugodtanEzt gondold át mégegyszer, aztán ha megkérsz, törlöm szívesen.
Szerintem nem olyan vészes a helyzet. Nem 1 elnökség követte el ezt a hibát, vegyük úgy, hogy Rosell így javítja Laportáék hibáját. Amiről ők sem tehetnek, egyszerűen nem jött be Ibra.Andris írta:Eladtunk egy remek csatárt, és hogy teljes legyen az örömünk: használtuk őt egy évig cirka 50 millió euróért.
Mindezt kihoztuk abból, hogy Pep szerette volna idén játszatni, ő meg szeretett volna maradni. Nemértem mi történt. Nem értem mi történik a Barcelonánál.
A homály s sötétség elérte Középföldét.
És ki fogja odarajzolni Mascheranot? (esetleg kiradírozni Ibrát?)sjd írta:Akkor ez mi?P.U.Y.O.L. írta:Szerintem az már csak akkor lesz, ha vége az átigazolási időszaknak és "letisztul" véglegesen a keret.nahjolvan írta:a csapatkép már engem is nagyon érdekelha valaki 'megtalálja' dobja fel ide plííz
Ott a Galériában nem a csapatkép van?P.U.Y.O.L. írta:Szerintem az már csak akkor lesz, ha vége az átigazolási időszaknak és "letisztul" véglegesen a keret.nahjolvan írta:a csapatkép már engem is nagyon érdekelha valaki 'megtalálja' dobja fel ide plííz
Akkor ez mi?P.U.Y.O.L. írta:Szerintem az már csak akkor lesz, ha vége az átigazolási időszaknak és "letisztul" véglegesen a keret.nahjolvan írta:a csapatkép már engem is nagyon érdekelha valaki 'megtalálja' dobja fel ide plííz
Szerintem az már csak akkor lesz, ha vége az átigazolási időszaknak és "letisztul" véglegesen a keret.nahjolvan írta:a csapatkép már engem is nagyon érdekelha valaki 'megtalálja' dobja fel ide plííz
Köszi szépen!P.U.Y.O.L. írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rtits.htmlS.Agüero írta:Valaki leírná, hogy hol, mikor, milyen meccseink lesznek az első fél szezonban?
Bajnokság+BL+és ha már tudni lehet a Kupa.
Köszönöm előre is!![]()
Parancsolj...
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rtits.htmlS.Agüero írta:Valaki leírná, hogy hol, mikor, milyen meccseink lesznek az első fél szezonban?
Bajnokság+BL+és ha már tudni lehet a Kupa.
Köszönöm előre is!![]()