Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én mindig annak szurkolok, hogy ne essenek ki, mert én is különlegesnek találom azt, amit ott csinálnak. Mindössze ők mondhatják el magukról a két nagy mellett, hogy sohasem kényszerültek a másodosztályba és ők mindezt úgy viszik végbe, hogy csak b.a.sz.k. focisták játszanak náluk, ami a jelenkor labdarúgásában egy üde színfolt.messideco írta:Kőkemény meccs lesz a mai. A Bilbao mindenki ellen abszolút veszélyes. Egyébként nagy tisztelője vagyok a b.a.sz.k csapatnak, inkább testvércsapatok kellene legyenek a Barcával, mintsem riválisok...
Ez csak sima duma,nem kell vele törődni,ha akarnak itt valamit,mutassák meg a pályán...ennyi....ezt a "mondókát" nem kell komolyan venni....breywol írta:Úúúúúú!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát a jó büd*s k*rv* *nyját a Mour*nhonak... Pfff.... Ekkora egy **szt!!!!
madridista/rövid hírek/péntek, 13:12... .... "Különösön azért, mert vannak olyan csapatok..."
Hát elmehet a ****ba! Az Interes a duma. Meg a Chelsea-s. Emlékszem még Fergit is kikezdte, hogy makkol. Bár néha az nem volt alaptalan, de ez?!?! Pffff.... Kötsög....![]()
![]()
És a spanyol válogatott világbajnok lett! Mi meg szétvertük a Gijont 1-0 ra ugye?sjd írta:És akkor akár nyerhetünk is 1-0ra, mint a spanyol válogatott az összes meccsénbarca2010 írta:Most lehet gyakorolni a két szűrős felállást, ami nem is lenne újdonság, hiszen a spanyol válogatott is azt játssza!
Az meg siralmas volt amit Villa középcsatárként nyújtott ebben a rendszerben
négyből kettő talán nem is olyan ritka....Maxwell jobb mint Abidal és sajnos tegnap nemigen volt lehetőség kisérletezni, de Adrianora persze én is kíváncsi vagyok!Rivaldo11 írta:A tavalyi almeria elleni derbire emlékeztetett a mai szenvedés. A "túloldallal" ellentétben mi nem mondhatjuk, hogy lényeg a 3 pont, mert nekünk szinte kötelező minőségi futballt bemutatni. Ám mivel az ilyen meccsek szerencsére ritka kivételek, ezért nem hiszem, hogy nagyon le kéne húzni a csapatot a mai játékért. néha megesik az ilyesmi.
Meccs után könnyű okosnak lenni, de a Maxwellnél lendületesebb-és frissebb- Adrianoval tán ütősebb lett volna a bal oldalunk.
jól látod :idén nem bízok úgy a csapatban,mint az elmúlt két évben...Kalap1988 írta:Ez megesik, tavaly is voltunk egy-egy meccsen gyengébbek. Láttuk a Pana ellen és még sok meccsen, hogy ez a csapat még mindig ugyanúgy tud focizni. Függők se vagyunk szvsz. Azt pedig jól tudjuk, hogy amikor kell majd igazán, akkor nem lesz szenvedős meccs. Egy-egy belefér és benne is van mindig. Tavaly is nem egyszer volt így, sőt 2008-09-ben sem, de ti még mindig nem bíztok feltétlen a fiúkban. Egy meccs után levontok következtetéseket, nem kell túlzásba vinni azért ezt:)
Én azért bizakodó vagyok!:) Gyorsan elfeledtetik a ma estét!bence-barca írta:Ha így játszunk, inkább fordítva...Messi1125 írta: Na majd szombaton a Bilbao-t megtömjük:)![]()
Ha így játszunk, inkább fordítva...Messi1125 írta: Na majd szombaton a Bilbao-t megtömjük:)